Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 oktober 2022

Colombia wil de cocateelt legaliseren: nu nog het gebruik van cocaïne elders toestaan

Op CBC Radio 1 Charlottetown meldde gisteren na 6.00 u. (CET) dat de Colombiaanse regering het plan heeft om de cocateelt te legaliseren. 

Een uitstekend plan immers daarmee neemt Colombia de wind uit de zeilen van de grote drugskartels en de doodseskaders. Bovendien kan Colombia de regulering van de handel in eigen hand nemen.

Eén groot probleem: cocaïne is overal ter wereld verboden, dus aan wie moet Colombia dan leveren, aan de buitenlandse georganiseerde misdaad of aan de CIA dan wel de DEA?? (CIA en de Drug Enforcement Administration >> DEA zijn eerder betrapt op het smokkelen van cocaïne naar de VS....*)

Colombia kan dus maar één ding doen en dat is in het buitenland pleiten voor legalisering van het cocaïne gebruik, iets waar een land als Nederland flink kan profiteren, immers de misdaad die gepaard gaat met het gebruik van cocaïne is niet te bestrijden, als er een bende wordt opgerold staan er bij wijze van spreken al 2 nieuwe te trappelen om de handel over te nemen..... 

De strijd tegen cocaïne kost eenvoudigweg veel te veel politie- en douane-inzet en is daarmee een dure hobby, die in feite geen resultaat oplevert, behalve dan zo af en toe een sensationeel nieuwsbericht als er weer een enorme hoeveelheid wordt ontdekt door de douane of bij een politie-inval.... Echter veel van de 'cocaïne vondsten' zijn door derden met opzet 'verklikt' aan de autoriteiten en als dit het geval is kan je er donder opzeggen dat er elders een hoeveelheid het land binnenkomt die nog veel groter is.....

Legalisering van cocaïne kan tevens helpen om overgebruik tegen te gaan, immers men zal dit gecontroleerd moeten doen en daarbij kan je tegelijk een regel invoeren dat je een maximale hoeveelheid per tijdsperiode mag kopen. Verder kan je mensen opvoeden hoe en hoeveel te gebruiken.

Vergeet niet dat de cocaïne zelf niet een verslavend product is, echter als je veel cocaïne gebruikt wordt dat een levenswijze die je aanzet om meer te gebruiken, echter je ziet geen afkickverschijnselen als het gebruik stopt zoals dat wel gebeurt bij heroïne en alcohol, beiden harddrugs.

Ik schreef al even over politie-inzet, terwijl de aanwerving van agenten niet echt op rolletjes loopt, ofwel je moet andere prioriteiten stellen en daarbij zou de politie eindelijk ook eens moeten stoppen met de cannabisjacht, waar het gebruik van cannabis allang niet meer verboden is, men zal toch ook bij de politie wel begrijpen dat koffieshops moeten worden bevoorraad...... 

Jacht op cannabis terwijl dit allesbehalve een harddrug is, ofwel niet verslavend is en als bij het stoppen met cocaïne gebruik zal je nooit afkickverschijnselen zien zoals bij heroïne en alcohol..... Er is dan ook nooit iemand overleden aan het gebruik van cannabis!! Hetzelfde geldt voor paddo's en het verbod dat daarop rust is al helemaal belachelijk, ingesteld door de 'VVD crimefighters' de allesbehalve frisse (destijds minister) Opstelten en zijn sidekick (staatssecretaris) Teeven, lui die het niet zo nauw namen met de regels.....**

Hoe vreemd dan dat de politie wel jaagt op cannabisteelt, terwijl aan alcohol elke dag gemiddeld 13 mensen overlijden na langdurig of overmatig gebruik (al moet je voor dat laatste bij wijze van spreken wel hele sloten met alcohol leegdrinken), ofwel waarom wordt er dan niet gejaagd op alcohol?? Simpel >> omdat dat geen zin heeft, desnoods gaat men zelf alcohol stoken met alle vreselijke gevolgen die dat kan geven, zoals blindheid en dood, waar je wel eens over hoort in India..... (voorts heeft de alcoholmaffia een dikke lobby in Den Haag, ook van lobbyisten die zelf politicus zijn.....)

'Alcohol en drugs' is een heel dom begrip, immers alcohol is een harddrug en is qua het aantal doden de dodelijkste drug die bestaat!! En dan heb ik het bijvoorbeeld niet over het aantal doden door alcoholgebruik achter stuur, of dodelijk huiselijk geweld na alcoholgebruik..... (cannabisgebruikers zijn betere chauffeurs, zo hebben meerder universitaire onderzoeken uitgewezen*** en toch wordt je bij betrappen vervolgd in dit land.....)

Kortom legaliseer cocaïne, dat scheelt een enorme berg politie en douane werk, het zal de gezondheid van de gebruikers door gecontroleerde verkoop ten goede komen en ook zal dat bovendien een mooie inkomstenbron zijn voor de staat!! Ook zal het veel inzet verminderen in de gezondheidszorg, waar men al zo'n grote krapte heeft, waar het waardeloze kabinet Rutte 4 als haar voorgangers niets tegen wenst te doen en zal het weer een groot aantal mensen werk bezorgen, al kan je tegenwoordig niet meer klagen over werkloosheid, integendeel.

Benieuwd wat er terecht komt van het plan in Colombia om de cocateelt vrij te geven. Op zeker dat de Colombianen die in hooggelegen gebieden wonen blij zullen zijn, immers daar kauwt men op cocabladeren tegen hoogteziekte.

 

 (On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: first choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

----------------------------------

*   Zie onder andere: 'Nepnieuws en nep media? Hoe de VS echte journalistiek het zwijgen oplegt..........' Met een hoofdrol voor de CIA smokkel van cocaïne!! en zie wat dat betreft ook:

'CIA is de 'legale' drugsmaffia van de VS!!' Overigens maakt ook de DEA zich schuldig aan het smokkelen van cocaïne en is daarmee in het verleden meermaals door de mand gevallen.......

----------------------------------

**  Je mag wel verse paddo's in huis hebben en gebruiken, maar niet gedroogd.... ha! ha! ha! ha! ha! Knettergek!!

----------------------------------

*** Zie onder andere: 'Marijuana and Driving: A Review of the Scientific Evidence' Cannabis gebruikers zijn de betere chauffeurs op de weg! En zie:

'Stoned drivers are a lot safer than drunk ones, new federal data show' en zie:

'Does Weed Actually Make You A Better Or Worse Driver?'

---------------------------------

Zie ook: 'Joe Biden, de nieuwe VS president heeft een 'grote' racistische geschiedenis' Ook is hij verantwoordelijk voor '3 strikes out', ofwel 3 misdaden hoe klein ook levert levenslange gevangenisstraf op die vooral gekleurden treft..... Zo kan je als witte worden gepakt met dure cocaïne, dan is de straf minimaal, echter een arme gekleurde die met het goedkope crack (cocaïne) wordt gepakt krijgt meteen een enorme gevangenisstraf opgelegd....... En dan mag je als gekleurde nog van geluk spreken als je, terwijl je geen wapen hebt, bij arrestatie niet wordt vermoord door de politie......

'Rechter knettergek: 5 jongerenwerkers uit Eindhoven 'terecht ontslagen' wegens cocaïne gebruik, kijk de uiterst verlavende harddrug alcohol gebruiken is geen probleem........'

'Wethouder Post van Urk: god heeft Urk gezegend met veel jongeren (die met gods zegen van de harddrugs alcohol en cocaïne houden!)...... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Cannabis redt jongen die nog een paar dagen te leven had!! Radio1 kwam met nepnieuws over deze zaak.....'

'Onzin en achterklap over cannabis op WDR 5: behalve het CDU willen de grote partijen in Duitsland legalisering' (en zie de artikelen onder de labels in dat bericht!!)

'Experts verwijzen claim van lijkschouwer over 'THC dode' naar het rijk der fabelen'

-------------------------------------------------------

Voor meer berichten over 'alcohol en drugs', softdrugs, cannabis, cocaïne, harddrugs, verslaving, alcoholisme, heroïne, CIA, DEA, politie-inzet, douane en/of Colombia, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten