Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 juli 2015

Wethouder Post van Urk: god heeft Urk gezegend met veel jongeren (die met gods zegen van de harddrugs alcohol en cocaïne houden!)...... ha! ha! ha! ha! ha!

Ja mensen, soms denk je plotsklaps in de 20er jaren van de vorige eeuw te zijn beland en dan in het 'gelukkige deel' van Nederland: de bijbelbelt........ Zo ook afgelopen vrijdag, op BNR na 8.35 u., daar was wethouder Geert Post van Urk te horen, die het o.a. had over de grote 'schare' jongeren  onder de 25 jaar in Urk. Dat is een zegen van god, aldus de namaak rentmeester van god....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat komt niet door gods zegen kwezel, maar omdat de Urkers het verdommen voorbehoedsmiddelen te gebruiken, althans dat mogen ze niet van 'god den heer' zo wordt ze daar dagelijks ingeprent en op zondag in de kerk nog eens extra zorgvuldig!! Of zien ze in Urk de dominee als hun god???

Ook geweldig, dat de jeugdwerkloosheid zo laag is in Urk, zo betoogde Post en ook dat is uiteraard een zegen van god... Al werken veel van die jongeren, als aankomend rentmeesters van god in de visserij industrie, met god's zegen worden de wereldzeeën met Urkse fabrieksschepen leeggevist. Gezien de geschiedenis, moet er ook een aantal Urkers (en hun jongeren) in de drugshandel zitten, een paar jaar gelden bleek, dat bijna iedereen onder de 25 met een witte neus rondliep, van de cocaïne wel te verstaan. Dan zijn er een fiks aantal drankketen voor jongeren, ach ja, dat houdt ze met gods zegen, ook van de straat!!! En zeg nou zelf, als je doorredeneert als 'christen' kan je ook stellen, dat de harddrugs alcohol en coke met gods zegen worden geproduceerd......

Voor meer berichten over en met Urk, cocaïne, harddrugs en/of alcoholisme, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten