Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 juli 2015

Bouman is blij dat er een onderzoek naar de nekklem komt........ AUW!!!!

Bouman, het meer dan klungelige opperhoofd van de Nationale Politie, liet weten, dat hij blij is met een onderzoek naar de nekklem, als middel om arrestanten 'te stabiliseren.......' Godverdomme wat een lul! Uiteraard had deze mislukte drollenpoetser na de dood van Mitch Henriquez, onmiddellijk het gebruik van de nekklem moeten verbieden, te gek voor woorden!!

De voorzitter van politiebond ANPV (Algemene Nederlandse Politie Vereniging), Geert Priem durfde zo ver te gaan te zeggen het niet eens te zijn, met het tijdstip waarop het onderzoek naar de nekklem werd aangekondigd (BNR Nieuws gisteren 9.00 u.)........ Eerst moet het onderzoek afgewacht worden naar de dood van Mitch Henriquez......... Bovendien gaat het verder nooit mis met de nekklem, aldus Priem...... In 2013 kwam een man van Surinaamse afkomst om het leven, door gebruik van de nekklem. Het ging ook al eens goed mis met een 15 jarige jongen, ook al uit een minderheidsgroepering in Nederland...... Daarnaast is het gebruik van de nekklem al jaren verboden voor de New Yorkse politie, rekent u maar, dat dit niet voor niets is......... Zo treft u een opsomming uit Trouw, over een aantal zaken waarin de nekklem werd gebruikt, waarna de dood intrad...... Weet u meteen wat de opmerking van Priem waard is!

Zelfs een onderzoek gaat nu dus te ver, volgens Priem, als de ANPV haar leden goed zou vertegenwoordigen, had Priem meteen een verbod moeten eisen, immers het lijkt me voor een agent geen pretje, als iemand overlijdt, door zijn/haar handelen....... Als dat geen probleem zou zijn voor een agent, moet deze onmiddellijk worden ontslagen, het is dan overduidelijk dat je met een psychopaat te maken hebt!!

Wat betreft Bouman: deze heeft intussen meer dan voldoende aangetoond, totaal incapabel te zijn, weg met die grofgraaiende klootzak!

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat een paar jaar gelden een gevangene omkwam, door het gebruik van de nekklem......

Hier een aantal gevallen (waaronder twee hiervoor genoemde gevallen), waarbij de nekklem werd gebruikt, waarna de dood intrad (overgenomen van dagblad Trouw gepubliceerd op 9 juli jl.):

Andere gevallen:

1996: Een gedetineerde in een huis van bewaring in Rotterdam is vermoedelijk gestikt, na het uitvoeren van de nekklem door het personeel. Hoewel de man verwondingen opliep aan zijn strottenhoofd, trof de bewaarders geen blaam volgens de rijksrecherche. Die achtte de man zelf schuldig vanwege zijn felle verzet. Bovendien bleek het slachtoffer een ernstige hartafwijking te hebben en werden sporen van cannabisgebruik en amfetaminen gevonden.

2007: Op het Haagse Beatstad Festival overlijdt een jongen nadat hij vanwege vervelend gedrag in bedwang wordt gehouden met een nekklem. Hij overlijdt later in het ziekenhuis. Drie beveiligers worden wegens zware mishandeling tot tien maanden gevangenisstraf veroordeeld.

2011: Om een arrestant na vernielingen in Beverwijk te kunnen boeien, wordt hij door de politie met een nekklem tegen de grond gewerkt. In de cel wordt een arts geroepen omdat zijn hart niet meer klopt. De arrestant wordt gereanimeerd, maar overlijdt onderweg naar het ziekenhuis. Het Nederlands Forensisch Instituut wijt het overlijden aan hartfalen.

2013: Een verwarde man veroorzaakt geluidsoverlast in Amsterdam. De politie arresteert hem hardhandig met een nekklem, zegt advocaat Roethof, die de zaak vandaag aankaartte bij het Hof. De agenten zijn destijds niet vervolgd, omdat ze volgens de richtlijnen hadden gehandeld.

Zie ook het eerdere bericht van deze dag: 'Van Aartsen niet over de dood van Mitch Henriquez en de rol van de Haagse politie daarin..........'

Voor meer berichten over Mitch Henriquez, rellen, Nationale Politie en/of Bouman, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Zie ook: 'Nekklem: politie maakte alweer een dodelijk slachtoffer middels deze martelmethode.....'

        en: 'Haagse politie zwaar nalatig bij arrestatie, man overleden...........'

        en: 'Mitch Henriquez en de verstikkende behandeling die hij van de Haagse politie kreeg: rellen in de Schilderswijk.......'

       en: 'Mitch Henriques vermoord middels verstikking...... Zelfs zijn strottenhoofd was gebroken!!'

       en: 'Mitch Henriquez: Bouman gaf moordende agenten baangarantie, ongeacht de uitkomst van onderzoek.........'

       en: 'Nekklem: zelfs de dood van Mitch Henriquez is niet genoeg, om deze (dodelijke) marteling te verbieden..... Hoe bedoelt u, dat het ministerie van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie, niet met de nabestaanden meeleeft???!!!'

       en: 'Gerard Bouman (Nationale Politie) wil politiestaat..............'

       en: 'Van der Steur blijft nekklem en daarmee martelen en moord toestaan, de volgende dode valt onder zijn verantwoordelijkheid!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten