Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 juli 2015

Agenten handelden terecht, toen ze een man doodschoten, die met zijn wandelstok zwaaide......... AUW!!!

Afgelopen donderdag weer hysterie alom, ook bij veel agenten, toen twee van hun collega's terechtstonden wegens het doodschieten van Mike Stok, die met 'een wandelstok was bewapend', dit gebeuren vond een paar jaar geleden plaats in Rotterdam. Ook de rechtse onderbuik van Nederland reageerde flink op deze gebeurtenis, zonder ook maar iets te weten van de zaak, trok men partij voor deze helden, die hun leven in de weegschaal zetten, zo liet een inbeller, op BNR's topic weten.

Wat is het toch met agenten, dat ze keer op keer mensen dodelijk verwonden, zonder ze bijvoorbeeld in het been te schieten (je loopt dan echt geen meter meer, sterker je gaat van je sokken!). Gelukkig waren er het afgelopen jaar een paar uitzonderingen, waar deskundige agenten dit wel deden......... Als je een pistool mag dragen, zou je toch echt goed moeten kunnen richten en weten hoe je iemand kan immobiliseren, zonder deze dood te schieten, zijn dit soort agenten zo ondeskundig, dat ze denken, dat iemand gewoon doorloopt met een schotwond en je dus meteen op het hoofd, of het hart, dan wel lever moet richten????

Volgens een woordvoerder van het OM, die de mannen niet schuldig acht, daar zij terecht dit zware geweld hebben toegepast, zijn de mannen al genoeg gestraft, daar zij moeten leven met het feit, dat ze iemand hebben doodgeschoten......... Ik zal niet lachen, maar godverdomme waar slaat 't op, je mag hopen dat iedereen die een ander het leven uitblaast, daar de rest van z'n leven enorme spijt van heeft, als dat niet zo zou zijn, heb je met regelrechte psychopaten te maken! Maar 'spijt' vanwege de gevolgen voor jezelf, ontslaat niemand van rechtsvervolging!!!!

Straks worden de rollator en de scootmobiel ook als een dodelijk wapen gezien en gaat men ouden van dagen afschieten, die in de war zijn en het 'gore lef' hebben een grote bek op te zetten tegen politieagenten....... Dat ruimt dan 'wel weer lekker op hè???!!!'

Zie ook:
'Politie Gelsenkirchen schiet ten onrechte man met mes dood' (en zie de links in dat bericht over doodschieten van mensen door politie, het gebruik van de taser en de moord op Mitch Henriquez)

'Agent veroordeeld tot 2 jaar cel, wegens doodslag, onterechte hysterie alom...............'

Voor meer berichten over politie geweld, klik op het label schietoefening, Mitch Henriquez, etnisch profileren en/of politie, onder dit bericht (al krijgt u bij het label 'politie' behoorlijk wat berichten te zien, die daar niets mee te maken hebben).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten