Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 12 juli 2015

ING nooit te beroerd voor uiterst onbeschoft commentaar, dit keer bij de Griekse crisis........

Je denkt vaak, dat je het wat betreft 'goor lef' wel hebt gehad en evenzo vaak, blijkt er weer een overtreffende trap. Afgelopen vrijdag was het de beurt aan ING. Na het BNR nieuws van 8.00 u. vertelde woordvoerder Carsten Brzeski van deze bank, dat hij wel positief was, over het laatste voorstel van de Grieken. Veel suf geouwehoer en de duidelijke mening, dat het voorstel van Juncker, een goed voorstel was (de chantage waar de Grieken nu grotendeels in lijken mee te gaan) en dat van een vertegenwoordiger van de sector, die Griekenland aan de bedelstaf bracht...... Het gaat niet alleen om geld, maar het voortbestaan van de monetaire unie, dit zei Brzeski over de kritiek uit de VS, dat de EU zelfs een land als Griekenland, met een zo kleine economie, laat zakken......* Met andere woorden: er moet een voorbeeld gesteld worden!!!

Nogmaals, dit uit de mond van een bankier, vertegenwoordiger van een sector die een groot deel van de wereld in een diepe crisis stortte, die in feite nog steeds voortduurt. Die banken zijn met honderden miljarden aan belastinggeld uit die crisis gered, een crisis waarbij niet alleen landen als Griekenland aan de rand van de afgrond zijn gevoerd, maar waardoor ook miljoenen mensen zwaar werden (en nog steeds worden) getroffen. Het aantal suïcides in de diverse (schulden-) landen moet gigantisch zijn, zo benamen zich het afgelopen jaar alleen al 10.000 Grieken zich het leven, vanwege de financiële nood...........

* Moet u nagaan, de ECB drukt al maandenlang, iedere maand 60 miljard euro extra bij, waar hebben we het in godsnaam over???!!!! 

Voor meer berichten over de Griekse crisis, klik op het label Griekenland en/of schuldenlanden, onder dit bericht. voor meer berichten over ING (en haar grofgraaiers) en/of de bankencrisis, klik op dat label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten