Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 juli 2015

CBS ziet 109.000 extra banen, maar weet niet waar ze zijn gebleven....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De cijfergoochelaars van het CBS hebben weer toegeslagen: vanmiddag (BNR rond 13.10 u.) berichtte woordvoerder Katja Skalova van deze cijfergoochelaars, dat er het afgelopen jaar 109.000 extra banen bij zijn gekomen........ Waar die banen te vinden waren, wist Skalova niet te vertellen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Halleluja jutteperen, de werkloosheid zou zijn gedaald met ongeveer eenzelfde aantal, maar hoeveel van die meer dan 100.000 mensen, ontvangen simpelweg geen uitkering meer, bijvoorbeeld omdat hun partner € 10,-- te veel verdient*, waardoor ze niet meer als werkloos worden meegerekend...????? Skalova stelde dat er 109.000 extra banen zijn, terwijl zoals gezegd, de werkloosheid wel degelijk met ongeveer eenzelfde aantal zou zijn gedaald, hoe is het dan in godsnaam mogelijk, dat dit peperdure instituut niet weet waar die 109.000 banen zich bevinden....??? Nog een opmerkelijk cijfer uit dit bericht: er zijn 20.000 werklozen minder dan een jaar gelden...... ha! ha! ha! ha! Kortom we worden alweer belazerd door dit waardeloze instituut.

* Dat is overigens de oorzaak van heel veel financiële ellende, daar het inkomen van de partner te weinig is, om van te leven, bijvoorbeeld doordat de woonlasten veel te hoog zijn......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten