Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 juli 2015

Denemarken, of waar een klein land wel degelijk superieur kan zijn!!

Denemarken haalde op 9 juli jl. 116% van de energiebehoefte uit windenergie!!!! Om 15.00 u., afgelopen vrijdagmiddag werd het record nog eens gebroken, toen werd 140% van de energiebehoefte uit windenergie gehaald!!

Zie wat een echt verantwoordelijk milieubeleid, zelfs door een regering van een klein land, voor elkaar kan boksen!! Wij moeten ons de oren van de kop schamen, dat Nederland niet minstens hetzelfde aantal windmolens heeft staan, als Denemarken. Doodschamen dat onze windenergie sector, in verhouding, niet net zo groot is, als die in Duitsland of Denemarken, dat had ook nog eens een grote verdiensten voor de werkgelegenheid opgeleverd en inkomsten voor de belasting gegenereerd....... En dat voor een land, dat bekend staat om haar windmolens (klompen en tulpen....), ook al gaat het in dit geval om antieke windmolens.........

De opvolgende Nederlandse regeringen zijn vooral goed in het 'duurzaam liegen' dat het regeringsbeleid zo groen is, terwijl we wat dit betreft in de praktijk onderaan bungelen in de EU...... Schande!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten