Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 13 juli 2015

Plasterk geeft burger sigaar uit eigen datadoos......

Met een ongelofelijk interessante kraakstem, liet de zwaar disfunctionerend minister van Binnenlandse Zaken, PvdA mislukking Plasterk, afgelopen vrijdag (BNR rond 8.40 u.) weten, dat de overheid een aantal data vrij zal geven ter inzage. Jarenlange beloften van politici over transparantie/openheid, hebben dus eindelijk bereikt, dat de overheid een beperkt aantal zaken vrij ter inzage zal geven, waar de bevolking, die Plasterk zou moeten dienen, allang recht op had......

Goed beschouwd een sigaar uit eigen doos, terwijl Plasterk zich gedraagt als sinterklaas die zo maar van alles vrijgeeft........ ha! ha! ha! ha! ha!

Plasterk is zo overtuigt, dat er geen cent teveel wordt verdient op het Binnenhof, dat hij alle salarissen in de openbaarheid brengt, waar ze al waren...... ha! ha! ha! ha! ha! Deze belofte over 'meer transparantie', deed Plasterk, nadat hij  zijn 'hippe vrinden' in de wetenschap en de 'podiumkunsten' een cadeau had gedaan, zij mogen gerust meer dan een ministerssalaris verdienen*. Dat ministerssalaris is volgens oplichter Plasterk € 178.000,-- per jaar..... Dat was een paar jaar geleden € 149.000,--, die loonsverhoging in crisistijd, op een al onbeschoft hoog salaris, is natuurlijk te zot voor woorden!!! Daarover gesproken: als je een bedrijf zou hebben, zou je een figuur als Plasterk niet eens in het bestuur willen hebben, sterker nog, je zou hem niet als postjongen aanstellen!!! Gezien zijn 'prestaties' zou € 30.000,-- al hééééél dik betaald zijn!!!

U begrijpt natuurlijk wel, dat Plasterk geen openheid gaf, over alle zaken, die u wat hem betreft niet mag weten, ook al zijn die zaken in feite in uw naam besloten!!!!

Ach ja Plasterk is van de PvdA, zo ongeveer de grootste oplichtersbende in de Tweede Kamer en het kabinet.........

*  Zie: 'Plasterk wil eigenlijk wel meer redelijke salarissen van € 178.000,--........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over Plasterk, transparantie, ministerssalaris en/of topinkomens, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten