Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 juli 2015

Mansveld en Dijksma willen import fout hout uit Maleisië definitief toestaan..........

De leeghoofdige volvette PvdA oliebol Dijksma, die godbetert staatssecretaris Economische Zaken mag spelen en haar PvdA partner, tevens staatssecretaris (Infrastructuur en) Milieu, kwaadaardigheid Mansveld willen definitief toestemming verlenen, om fout hout uit Maleisië te importeren. Vorig jaar werd er een tijdelijke toestemming verleend....... Volgens deze hufters voldoet het hout aan alle duurzame eisen. Deskundigen zien echter geen verandering in het winnen van dit Maleisische hout ('MTSC-hout'), middels grootschalige ontbossing en voorbijgaan aan de belangen van de lokale bevolking, zelfs de omgang met de arbeiders in de roofbouw, gaat voorbij aan normale regels wat betreft beloning, arbeidsveiligheid en andere arbeidsvoorwaarden.

Ook het Wereld Natuurfonds (WWF) liet weten verontwaardigd te zijn, door dit voornemen van Dijksma en Mansveld, volgens Jaap van der Waarde van het WWF, is er niets veranderd in het tempo van ontbossing in Maleisië, het teken dat de regering van Maleisië niets heeft gedaan aan het verduurzamen van de houtkap. Dit beloofde de regering van Maleisië een paar jaar geleden al, waarna Dijksma in 2013 stelde geen bezwaren meer te zien in de import van hout, uit dit land. Destijds riepen het domme dikkerdje van de PvdA en haar collega, de tyfustrut Mansveld al, dat er niets aan de hand was met hout uit Maleisië, terwijl ze bij wijze van spreken, met de rapporten, die het tegendeel bewezen, om de oren werden geslagen..... Vorig jaar besloten Mansveld en Dijksma, zoals gezegd, tijdelijke toestemming te geven, voor de import van fout hout uit Maleisië........

Dijksma was in 2013 ook al in Maleisië (gegarandeerd dat ze daar 'via via belangen' heeft), deze ongelofelijke hufter weigerde toen te spreken met de lokale bevolking, die worden getroffen door de houtkap, ook maatschappelijke organisaties, die zich verzetten tegen deze roof, werden niet door haar gehoord. Ditzelfde is nu weer gepasseerd, de omvangrijke kuttekop vertrouwt de Maleisische overheid op de, in dit geval, bruine ogen, terwijl deze regering keer op keer bewijst, keihard te liegen over de houtkap in het land...... In feite gaat Mansveld nog een stap verder dan Dijksma, aangezien, zij ook (de zorg voor) het milieu in haar portefeuille heeft.........

Het meest verontrustende is nog wel, dat met name de Nederlandse overheid zelf, fout hout uit Maleisië gebruikt en zal  blijven gebruiken......... Als de overheid dit zelf doet, zal het bedrijfsleven uiteraard al helemaal hout tegen afbraakprijzen importeren uit Maleisië, inclusief een vals keurmerk.

Voor meer berichten over het zware disfunctioneren van de lobbyisten voor het bedrijfsleven, natuurvernietigers, dierenbeulen en oplichters Dijksma en Mansveld, klik op het label met hun namen, onder dit bericht. Voor berichten over fout hout, ontbossing en/of het FSC keurmerk (een onbetrouwbaar keurmerk), klik op dat label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten