Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 juli 2015

Harold Benink (hoogleraar) durft vrijwillige privatisering in Nederland te vergelijken met gedwongen privatisering in Griekenland...... ha! ha! ha! ha! ha!

Harold Benink, hoogleraar aan de Tilburg Universiteit, gaf afgelopen maandag zijn 'briljante kijk' op de gedwongen verkoop van staatsbedrijven in Griekenland. Dit daar er nogal wat echte deskundigen zijn, met zware kritiek op deze en andere onaanvaardbare inmengingen in de Griekse politiek, nou zeg maar overname van de Griekse binnenlandse politiek, door de EU. Dus of dit wel in de haak is, zo werd deze 'hoogleraar' gevraagd door de presentator. "Wij hebben natuurlijk ook die bedrijven geprivatiseerd, zo antwoordde Benink...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat hebben wij zo ongeveer als enig land in de EU gedaan en het is ook een waanzinnig succes, zoals telkens weer blijkt!!

Wat nog wel het ergste is aan de uitlating van deze zeepbonnen hoogleraar, is wel dat de Grieken dit gedwongen moet doen.... Een echte hoogleraar zou toch moeten begrijpen, dat gedwongen verkoop, minimale opbrengsten genereert, opbrengsten die de eerste beste heler van gestolen goederen zou betalen, waar een opbrengst van 15% op de echte waarde veel is..........

Moet u nagaan, Benink heeft nooit commentaar gegeven, toen de Grieken op de pof kredieten werden verstrekt, nog naast het feit, dat hij de hele bankencrisis niet zag aankomen!!!

Je zal les krijgen van deze flapdrol, jezus!!

Zie ook: 'Van Bommel (SP) zou de schuld van de Grieken niet kwijt schelden.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten