Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 juli 2015

Ballast Nedam ligt niet op de rug, aldus pissige bestuursvoorzitter van der Noordaa........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ballast Nedam wordt overgenomen door het Turkse bouwmaffia lid Renaissance Construction (Renaissance: zeg maar, zoals de staat van de constructie en funderingen van huizen in de Turkse aardbevingsgebieden). Het bedrijf neemt Ballast Nedam over voor 30 miljoen euro, tegen de prijs van € 1,55 per aandeel, dat zou 29% boven de koers van BN in mei zijn geweest, maar volgens mij meen ik toch echt te hebben gehoord, dat het bod € 0,10 cent beneden de koers van maandag lag. Helaas kan ik die koers niet terugvinden op het net. De aandeelhouders waren alvast niet blij, het aandeel kelderde gistermiddag met maar liefst 8%!!

Bestuursvoorzitter van der Noordaa was gistermorgen na 8.30 u. op BNR te horen, waar hij als door een horzel gestoken reageerde op de uitlating van de presentator, dat Ballast Nedam op de rug ligt, financieel gezien dan (het bedrijf wist ternauwernood een faillissement te voorkomen en is daarna flink afgeslankt). Niets van waar, aldus van der Noordaa, die toch echt maar weinig positiefs wist te melden. Nog wel even over het slechte beheer van BN, maar niets over een grote schoonmaak van de top van dit bouwmaffia lid, die dit mogelijk maakte............

Daarover gesproken: de vele miljarden die oud bestuurders van Ballast Nedam wisten te stelen uit de belastingpot en de portemonnee van huizenkopers, zijn intussen veilig in het buitenland gestald en deels al uitgegeven aan peperdure jachten, derde en vierde huizen her en der op de wereld, plus uiteraard wagenparken en privé jets....... Dat geld zullen we nooit meer terug zien!!!

Ondanks dat het al langere tijd slecht gaat met Ballast Nedam, moet u niet denken, dat het wanbeheer niet werd beloond met monstersalarissen en een vette bonus in de een of andere vorm....... Mocht er morgen roep komen uit de samenleving, de salarissen van BN stevig terug te schroeven, zal van der Noordaa morgenavond nog verklaren, dat zijn bedrijf vanwege de kwaliteit van de bestuurders, toch minimaal schunnig hoge salarissen moet betalen aan deze figuren, die geen knip voor de neus waard zijn, daar ze anders vertrekken naar het buitenland........

Voor meer berichten over Ballast Nedam, topinkomens, de bouwfraude (die nooit werd gestopt!), bouwmaffia en/of bonussen, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten