Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 juli 2015

Noordanus (PvdA burgemeester Tilburg) drinkt nog een glas gevuld met de harddrug alcohol, op de zinloze softdrugsjacht........ AUW!!!

PvdA leeghoofd en godbetert tegenwoordig burgemeester van Tilburg, Noordanus, was gisteren te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt (van 9.30- ongeveer 10.14 u.). U snapt 't al, al het gezwets volgen was vanwege mijn zwakke buizengestel onmogelijk, toch heb ik gewapend met kotszak en voor alle zekerheid in de buurt van de wc, een paar stukken kunnen aanhoren. Met name het drugsbeleid trok mijn aandacht. De mislukte koekenbakker en waardeloos oud-wethouder van Den Haag, vindt het drugsbeleid van Opstelten nog steeds geweldig........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alleen het gedoogbeleid, ofwel het achterdeurbeleid kreeg nog wat commentaar. Noordanus is voor gereguleerde teelt van wiet. Dat het contraproductieve beleid van Opstelten ervoor heeft gezorgd en zorgt, dat het aantal koffieshops flink afneemt en tegelijkertijd de handel wordt overgenomen door de georganiseerde misdaad, interesseert deze kwast blijkbaar niet...... Bovendien denkt de lul, dat de harddrugs die in Nederland (en Tilburg) gefabriceerd worden, naar het buitenland gaan. Daarom zat Noordanus vol trots te vertellen, hoe groot de politie-inzet wel niet is in het Brabantse, om de wietteelt en de fabricage van harddrugs aan te pakken. De idioot denkt werkelijk, dat met deze zinloze jacht, uiteindelijk alle teelt en fabricage naar het buitenland zal verdwijnen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De zinloze jacht, die VVD opperkwal Opstelten is gestart en waarbij hij de verkoop van softdrugs aan buitenlanders heeft verboden*, heeft er juist voor gezorgd, dat (eerst) de grensstreek werd overspoeld met harddrugs........ Harddrugs die naast de wiet eerst aan de buitenlanders werden verkocht, maar deze stroom harddrugs vond haar weg al snel naar de straten van de Nederlandse steden. Zodat langzaam maar zeker het voordeel dat Nederland had met het gedoogbeleid, weinig harddrug verslaafden en daaraan gekoppelde misdaad, aan het verdwijnen is.......... Nee, echt te gek Noordanus, dat beleid van Opstelten, waar jij lekker aan meewerkt!! Leuk ook voor de mensen die in de buitenwijken van de grenssteden wonen, zij zien dagelijks drugsrunners in hun straten, wat ook weer extra politie-inzet vergt........

Noordanus zei, dat je jezelf niet onnodig moet onderwaarderen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, daar weten we in Den Haag, wat betreft jouw optreden daar, alles van!!!

Noordanus wist nog een minuut of wat vol te lullen met de kermis en de roze maandag (als was hij de uitvinder daarvan....). Uiteraard hoort daar alcohol bij, dat vindt Noordanus geen probleem, ook al zijn de gevolgen van alcohol gebruik 1.000 keer erger, dan van softdrugsgebruik.... Sterker nog: alle schadelijke effecten van alle drugs bij elkaar opgeteld, kunnen nog niet in de schaduw staan, van alle schade en ellende die alcohol gebruik veroorzaakt (bijvoorbeeld voor de gezondheidszorg)......... Jezus wat een gigantische oetlul die Noord-anus!!

*Terwijl ze in elke kroeg, restaurant, winkel en slijterij de uiterst gevaarlijke en verslavende harddrug alcohol kunnen kopen, een harddrug die direct en indirect, zowel aan het individu, diens omgeving, als de maatschappij in het geheel, verreweg de meeste schade toebrengt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten