Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 juli 2015

Wellink (CDA ex-DNB 'toezichthouder') met advies t.a.v. Griekse crisis....... AUW!!!

De zwaar disfunctionerend ex-directeur van De Nederlandse bank (DNB), de enorme kakzever Wellink, was vanmorgen te gast bij BNR (na 9.30 u.). Na even het gezwets en gedraai aan te hebben gehoord, afgestemd op BBC World Service. Later zag ik op de site van BNR de kop van deze mislukte zakkenwasser. Nieuwsgierig even gekeken, wat men daar te melden had over Wellink, die godbetert nu de boel in China mag verkankeren.

Dat was niet mis mensen, houdt u vast, doet de snelbinders om en kotszakken bij de hand:
"Europa moet z'n conclusies trekken. Na alle gebeurtenissen rondom de crisis met de Grieken (ja, ja niet het land, maar de inwoners), hebben 'we' één ding geleerd: landen moeten op eigen benen leren staan", aldus drollenpoetser Wellink, die als toezichthouder z'n werk niet heeft gedaan, waardoor banken en andere financiële instellingen op de pof kredieten verstrekten, ook aan landen als Griekenland.

"Wat er mis is gegaan, is dat de markten altijd gedacht hebben dat Europa zwakke landen wel redt, daar moeten 'we' eens mee ophouden......" ha! ha! ha! ha! ha! Alsof dit standaard praktijk was, zie al het gedonder en de enorm lange tijd, die deze crisis heeft geduurd (en voortduurt, 'we' zijn er nog niet...)...... "Dat signaal moet veel duidelijker doordringen, 'wij' redden zo'n land niet meer......"
Nee, 'we' redden liever de banken en de financiële instellingen, met onnoemelijk veel miljarden meer aan belastinggeld!! Banken die deze crisis hebben veroorzaakt en 'we' laten figuren die hun werk niet hebben gedaan, zoals Wellink, gewoon lopen, zonder enige strafrechtelijke vervolging!!!

"Centrale bankiers en politici hebben hun lesje geleerd..", zo schijnt dit enorme leeghoofd z'n lulverhaal te hebben vervolgd........ ha! ha! ha! ha! ha! Wat betreft Griekenland had Wellink het nog over 'besmetting....' ha! ha! ha! ha! Besmetting door disfunctionerende figuren als Wellink, waar men niets van heeft geleerd, u weet wel lui met topinkomens, die we 'niet kunnen missen', maar die blunder op blunder stapelen, sterker nog die zelfs misdadig handelen, of misdadig zijn in het niet handelen. Knot, de opvolger van Wellink, zou niet gelieerd zijn aan de politiek, daar moeten we maar op vertrouwen, maar zijn 'prestaties' zijn bezien de periode dat hij zit, al niet veel beter dan die van Wellink, ook al heeft hij nog niet de grote blunders begaan, die Wellink beging (al weten wij 'natuurlijk' nog lang niet alles......).......

We moeten misselijkmakende figuren als Wellink nooit meer aanstellen, weg met alle politieke benoemingen op posities, als die bij DNB!!!

China let op! Met Wellink heeft u een gevaarlijke wanprestatie in huis gehaald!!

Zie ook: 'Bank of England denkt vooral aan het belang van de Britse bevolking........ AUW!!!'

Voor meer berichten over Wellink, Nederlandse Bank, Griekenland, schuldenlanden en/of topinkomens, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten