Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 juli 2015

Koningshuis GB woedend over eigen nazi-sympathie op oude film...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, de waarheid kan keihard zijn!!!

Opschudding in Groot-Brittannië nadat The Sun een paar dagen geleden, een film van het Britse koningshuis uit 1933 op het internet heeft gezet. In de film is te zien hoe de koninklijke familie, inclusief de toen 7 jarige (huidige) koningin Elizabeth II, de Hitlergroet brengt. Daar zou toen niets mee mis zijn geweest, aldus een officiële reactie, omdat men op de tv dagelijks filmpjes zag, waarin de Hitlergroet werd gebracht.... Oh nee, Azijnzeikerd, tv was er toen niet, ach in Buckinham Palace zal wel een bioscoopzaal hebben gezeten, waar men veel filmpjes uit het moederland van dit koningshuis vertoonde.... Ja, ook daar Duitse adel (lees: de van oorsprong slimme psychopathische boeren, die de rest er met geweld onderhielden) op de troon!!

                

Koning Edward VIII was ook op die film te zien, de koning die later aftrad, omdat hij in het huwelijk trad met Wallis Simpson, een gescheiden vrouw, dat werd niet geaccepteerd door de Anglicaanse kerk. Edward had goed geoefend op de Hitlergroet, hij was een fanatiek aanhanger van Hitler, dat was hij tot z'n dood in 1970. Vlak voor zijn dood durfde deze nazi-schoft nog te zeggen, dat Hitler eigenlijk zo slecht niet was........ Uiteraard heeft Buckinham Palace dit niet vermeld bij het protest, alleen zoals gezegd, dat het toen vrij normaal was om de Hitlergroet te brengen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, voor de nazi's in Duitsland en sympathisanten in het buitenland, waaronder het Britse koningshuis. Al trouwde Bernard met onze latere koningin Juliana, gekleed in een SS uniform, reken maar dat deze koninklijke schoft en (oorlogs-) misdadiger, heel vaak de Hitlergroet heeft gebracht!!

Hier de link naar de filmbeelden.

Het is 2015 mensen, weg met de achterlijke koningshuizen, die bevolkt worden door belastingvretende en sjoemelende figuren, die thuis horen in de zwarte middeleeuwen!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten