Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 juli 2015

Mansveld eist dat voor 2024 alle asbestdaken moeten zijn verwijderd......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!!

De ongelofelijke ijdele PvdA nitwit en kwaadaardige volksverlakker Mansveld, dacht al even, hoe ze met een bericht naar buiten kon komen, waarmee ze bewees hoe begaan ze was met de volksgezondheid. Tot nu toe heeft ze vooral laten zien, dat ze totaal schijt heeft aan de volksgezondheid en dat financieel 'voordeel' ver voor gaat, op de gezondheidszorg. Na een hersenstorm of drie was ze eruit: Mansveld staat erop dat in 2024 alle asbest daken weg zijn uit Nederland. Even voor 'alle duidelijkheid': per juli 1993 werd het gebruik van asbest verboden (dat was schandalig laat, al in de 50er jaren was het gevaar van asbest bekend). Toentertijd werd tegelijk bepaald, dat na 30 jaar* alle asbest van de daken moest zijn verwijderd en 30 jaar bovenop juli 1993, geeft......... juli 2023, een half jaar voor 2024........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Begin maart 2015 stelde Mansveld al, dat asbestdaken vanaf 2024 verboden zijn, ze zei toen "Ik wil voorkomen dat mensen worden blootgesteld aan asbestvezels......." ha! ha! ha! ha! ha! Als ze dat zou menen, zou ze asbestdaken  per vandaag verbieden en oké, dan zal het alsnog jaren duren voor je mensen kan beboeten, maar ze zou dan wel laten zien, dat het haar ernst is!! Waarna ze dan ook onmiddellijk moet inventariseren wat er nodig is, om dit doel zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen, daarover zo meer.

Dus hare doortraptheid Mansveld loopt druk te doen over een datum, die allang vaststaat. Helemaal onzinnig bleek de eis niet te zijn, ze maakte met haar valse praatjes bij wijze van spreken 'slapende honden wakker': de asbestverwijdering branche stelde op de eis van Mansveld, dat die datum niet gehaald kan worden, als er niet wordt ingezet op meer opgeleide krachten, die dit werk kunnen doen. Er liggen eenvoudig weg teveel vierkante meters asbest op diverse Nederlandse daken, en ondanks dat daar jaarlijks zo'n 4,5 miljoen vierkante meters afgaat, zal het niet lukken, het jaar 2024 te halen, als eindjaar, waarin de laatste asbestdaken zullen zijn verwijderd.  Met andere woorden: het ministerie van Mansveld, heeft zitten slapen en nu heeft de trut dus in haar eigen staart gebeten, daar ze in feite actie eist van..... zichzelf!!! ha! ha! ha! ha! ha!

Maar dat was het nog niet beste lezer, Mansveld is even vergeten, dat met die wetgeving uit 1994, geen rekening werd gehouden met eigenaars van asbestdaken. Die eigenaars mochten nog 30 jaar lang 'genieten' van hun kankerverwekkende daken, veel van die eigenaars zullen uit kostenoverwegingen pas in 2023 opdracht gaan geven, de asbest van hun schuren, stallen enz. te verwijderen. Tegen die tijd zal er dus een hele grote vraag ontstaan, waarbij de branche, zelfs als er extra menskracht bijkomt, onmogelijk in 1 jaar tijd alle daken asbestvrij kunnen krijgen......... Daar kan Mansveld tegen die tijd niets aan doen**, daar die mensen immers al opdracht hebben gegeven dat asbest van hun schuren, stallen en verdere opslag te halen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Eén ding is wel duidelijk: Mansveld kreeg afgelopen maart niet genoeg aandacht voor haar volksverlakkerij, dat probeerde ze deze week dus nog eens opnieuw, helaas kreeg ze ook nu weer heel weinig aandacht. Benieuwd op welk moment ze weer dom gaat zitten blaten, het is te hopen, dat ze dan eindelijk landelijk te kakken wordt gezet, met haar valse praatjes!! 

Vuilnisman, heeft u nog ruimte voor een PvdA vat gevuld asbestafval????

* Asbest zou pas na 30 jaar gevaar gaan opleveren, omdat de asbest golfplaten dan langzaam gaan verpulveren, wat uiteraard niet wegneemt, dat er al jaren vezels kunnen loskomen door bijvoorbeeld beschadigingen na een storm, of ondoordacht menselijk handelen......

**  Gelukkig zal Mansveld tegen die tijd, de Kamer allang verlaten hebben, al moet je er niet aan denken, met wel politiek benoemt baantje, ze tegen die tijd disfunctionerend kan grofgraaien uit de belastingpot.......

Voor meer fratsen van Wilma Mansveld, klik op het label met haar naam, onder dit bericht. Voor meer berichten over asbest, kanker en/of 'volksgezondheid en economie', klik op het betreffende label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten