Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 juli 2015

Sander Schnitger van de koninklijke luchtmacht 'iets te hard' door de beloningsbocht.......

Sander Schnitger, luitenant-generaal van de 'koninklijke' (ha! ha! ha!) luchtmacht, is in België benoemd tot commandeur van de uitgelubberde kroonkousenband. Vandaar dat hij vanmorgen te horen was op Radio1 (rond 9.18 u.), waar hij o.a. in gesprek was met de waanzinnig slechte presentator van den Berg, deze grootkleuter was uiteraard geheel in de ban, van deze voorheen vliegende dwaas.

Schnitger vertelde o.a. over de problemen met de nieuwe helikopter NH90, 'die we samen met de fabrikant vliegend proberen te houden....', aldus de luitenant-generaal........ ha! ha! ha! ha! ha! Een nieuwe helikopter die vliegend moet worden gehouden??? Welke top-idioot, en/of groot-lobbyist heeft deze waardeloze helikopter gekocht???
Niet getreurd, volgens Schnitger werkt al het vliegend tuig perfect, dus ook de F16...... Volgens Schnitger is de F16 nog steeds een 'goede' straaljager, ook al is deze verouderd..... Hé, dat ding hangt volgens Hennis-Plasschaert en nog wat lobbyisten van Lockheed Martin, met plakband, touw en elastiekjes aan elkaar en zou het eigenlijk onverantwoord zijn er nog in  te vliegen..... Vandaar dat men besloot te kiezen voor de kwalitatief mindere straaljager JSF, nou straaljager? Dat mag je de JSF, volgens de huidige normen niet eens noemen*......... Dan vliegt het JSF onding voorlopig niet en is de uiteindelijke prijs nog steeds niet bekend!! Het is zelfs zo zot, dat de JSF volgens deskundigen te vergelijken met een straaljager die in de 70er jaren werd ontwikkeld, de A-10 Thunderbolt II.......

Jurgen van den Berg**, die niet weet wat onafhankelijkheid betekent, als je jezelf journalist durft te noemen, bleef maar doorzeuren, of er niet veel meer geld naar defensie moet, maar was te beroerd om Schnitger te vragen naar de waardeloze peperdure JSF en de belachelijk grote (misdadige!) lobby die daar voor gevoerd is....... Ach ja, van den Berg doet nooit z'n huiswerk en dat merk je op zo'n moment, daarbij moet je z'n beperkte denkraam niet vergeten.....

Plag had gelukkig wel haar huiswerk gedaan en zij vroeg Schnitger hoe het zit met de extra bonus die gevechtspiloten maandelijks ontvangen, ook al vliegen ze al jaren niet meer. Nou ten eerste is het geen gevarengeld en gaat het volgens Schnitger, die deze bonus zelf ook ontvangt, om een paar piloten en die moet je vast zien te houden...... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof je 't godverdomme over een bankier van voor 2008, of na 2011 hebt..... Waar zouden die piloten naar toe moeten? Werken voor de Russen of Chinezen?? ha! ha! ha! ha! Ze kunnen alvast niet naar de burgerluchtvaart, want daar bestaat een zwaar overschot aan gekwalificeerde piloten!! Bovendien vliegt Schnitger zelf al jaren niet meer en zou dus wat dat betreft al helemaal niet terecht kunnen in de burgerluchtvaart!!! Volgens Schnitger ontvangt hij maandelijks zo.'n € 1.000,-- extra...... Wat een grofgraaifantast!!


* De JSF klimt, rent en wendt niet snel genoeg, bovendien is de 'stealth technologie' al gekraakt door de Russen en Chinezen, zodat ze het peperdure straalvliegtuigje gewoon op hun radar kunnen zien!!!

** Van den Berg ziet zich in z'n dromen als een beroemde pijper cup A piloot........

Voor meer berichten over de JSF, klik op het betreffende label, onder dit bericht. Voor meer berichten met nitwit Jurgen van den Berg, klik op het label met zijn naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten