Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 juli 2015

Leenaers (CDA) wil zo ongeveer als enig EVP lid, wel een gedwongen aantal vluchtelingen per EU land........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen stemde ik rond 9.15 u. af op Radio1 en viel met m'n neus in de hypocriete christelijke boter. 'Hufter politicus' Leenaers, die voor het CDA in de EVP (EU parlement) zit, was bezig z'n valse praatjes over z'n medeleven met de vluchtelingen in Zuid-Europa te ventileren, zoals met de enorme hoeveelheid vluchtelingen op het Griekse Lesbos. Wereldwijd zijn er zo'n 60 miljoen mensen op de vlucht en dat schijnt een absoluut record te zijn, wat ik onmiddellijk geloof. Vandaar dat de misselijkmakende christelijke hypocriet Leenaers pleitte voor de opname van veel meer vluchtelingen door de EU. Ook al zou de rest van de EU weigeren, zou Nederland een voorbeeld moeten stellen, zo betoogde de hufter, die dondersgoed weet, dat Nederland dit niet zal doen ('zij niet, dan wij ook niet....' ja toch??!!)......

Leenaers hield vast en betoogde dat de EU best 40.000 vluchtelingen kan opvangen..... Wat Leenaers betreft zou dat zelfs gedwongen mogen gebeuren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De smerige oplichter zit in de EVP, dat afgeladen is met xenofobe Oost-Europeanen (naast een groot aantal van hetzelfde slag, uit onze contreien), juist die EVP'ers weigeren ook maar één vluchteling op te nemen. Uiteraard zullen die EU parlementsleden tegen elke dwangmaatregel stemmen, dat weet Leenaers dondersgoed, maar zo kan de hypocriet z'n vieze klauwen in onschuld kan wassen.

Buiten dat, kan je verder stellen, dat zelfs het CDA bepaald geen 'vluchteling vriendelijke' partij is........ Eerder had Leenaers een grote bek over het doorsturen van vluchtelingen door Italië, naar de rest van de EU*, terwijl zijn EVP ook toen weigerde vluchtelingen over te nemen van dat land (Italië zond deze mensen door, omdat ook toen de EU te beroerd was substantieel vluchtelingen van dat land over te nemen)..... Hij sprak toen ook schande van de grote bezuiniging op Frontex, dat tot zoveel doden heeft geleid, terwijl zijn EVP voor die bezuiniging was!!! Hoe hypocriet wilt u het hebben???!!! Het CDA liet eerder via Omtzigt en Mulder weten, dat er wat hen betreft wel een blokkade op de Middellandse Zee kon worden opgeworpen, dat idee kwam volgens Mulder van Omtzigt en dat vond ze wel wat....** Ook de Australische aanpak leek haar wel wat, de bootjes met vluchtelingen op sleeptouw nemen en terugbrengen naar de kust van Noord-Afrika (waarna dan nog wel even de boten vernietigd moesten worden).... Echt christelijk hè, vindt u ook niet???!!!!

*   Zie: 'Jeroen Leenaers neemt Italië de maat, wat betreft de vluchtelingen.....'

** Zie: 'Omtzigt (CDA) wil wel een 'christelijke' marine blokkade op de Middellandse Zee.........'

Voor meer berichten met de hypocrieten Leenaers, EVP, vluchtelingen, Frontex, Mulder en/of Omtzigt, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten