Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 juli 2015

Bas Eickhout weet niet, of de situatie in Afghanistan anders was geweest, als wij daar niet waren geweest..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Toevoeging op 26 juli 2015: i.p.v. Afghanistan, stond daar te lezen Afghanisatan,. hoewel dat wel 'lekker' klinkt, was het niet de bedoeling en als er iemand zich als satan heeft gedragen in Afghanistan, zijn dat de westerse troepen wel. Mijn excuus.

De over een heftig stinkende keeshondendrol getilde 'GroenLinks' (ha! ha!) hufter Eickhout was gisteren te gast in BNR's Politiek panel (na 11.00 u.). Hier stelde deze ballenlikker, dat het niet duidelijk is, of de Taliban net zo sterk terug zou zijn gekomen, als Nederland niet op missie in Afghanistan was geweest (wat nu steeds duidelijker blijkt en van te voren door een heel leger deskundigen was voorspeld, dat geldt overigens voor al het westers ingrijpen in Afghanistan)..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De klotenklapper begrijpt niet, dat het grote aantal burgerslachtoffers dat in Afghanistan viel, door de(illegale) westerse overheersing en het daarmee gepaard gaande niets ontziende geweld, de 'harten en geesten' rijp hebben gemaakt voor een sterk terug verlangen naar de Taliban dictatuur, door een groot deel van de Afghaanse bevolking. Tijdens die dictatuur was men immers wel veilig voor westerse bombardementen (die een ongelofelijk groot aantal burgerslachtoffers hebben gemaakt) en onbeschoft handelen van westerse troepen, die in feite niets te zoeken hadden in Afghanistan. Bovendien heeft het westen daar uiterst misdadige 'oorlogsheren', als Karzai in het zadel geholpen, die ook nog eens de opiumhandel op ongekende hoogte hebben gebracht!!

Hoe dom moet je zijn, als je niet begreep en begrijpt, dat zodra de laatste westerling weg is uit Afghanistan, de Taliban weer aan de macht zal zijn.... Maar dan wel voorzien van spiksplinternieuwe westerse wapens, wapensystemen en een  'voortreffelijk opgeleide' religieuze politie, waar o.a. Nederland en Duitsland voor hebben gezorgd........ Die kunnen dan 'mooi' de 40 opgeleide meisjes, waar we hier zo trots op zijn, laten stenigen in het openbaar....

Na het westerse ingrijpen in Afghanistan kunnen we wezenlijke verandering in Afghanistan, van binnenuit, de eerste 40 jaar wel vergeten.....

Bas Eickhout, 'de hoop in bange dagen'  van 'GroenLinks...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Treurig, wat een lul en wat een waardeloze partij, als je nog in die partij gelooft, moet je toch minstens een neoliberaal gezwel in je hersenpan hebben!!!

Zie ook: 'Bas Eickhout en een vlijmscherpe flutanalyse over de oorlog in Oekraïne en van de Russische schuld voor MH17........ AAAAJAAAAAAJAAAAAAAAJ!!!! Zandzakken voor de deur!!'

Voor meer berichten met nitwit Eickhout of Afghanistan, klik op het label Bas Eickhout, GroenLinks, Afghanistan, opiumproductie, Karzai en/of militaire missie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten