Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 juli 2015

Sander Dekker wil verplichte schoolvakanties (voor welgestelden) afschaffen.......

Na een wekenlange hersenstorm (en dat kan fiks tekeer gaan in z'n zo goed als lege hersenpan) was VVD lullo Dekker eruit: de verplichte schoolvakanties moeten worden afgeschaft! Dit komt uiteraard door het geklaag van z'n welgestelde vrienden, die hun kinderen op privéscholen hebben geplaatst. Tja, zij willen bijvoorbeeld op safari kunnen met de kinderen wanneer het henzelf het best uitkomt, logisch toch, zeg nu zelf!!

Het is de enorme jaknikkende kwezel Dekker duidelijk geheel en al in de walnoot aan hersenen, die hem nog rest, geslagen......Het onderwijs kampt met zware stress, daar er veel te veel is bezuinigd, klassen in het reguliere onderwijs, zijn gemiddeld 16 leerlingen te groot, wat het onderwijs allesbehalve ten goede komt. Maar deze mislukte wc borstel, wil dat onderwijs met nog veel meer stress opzadelen. De roosters in het reguliere onderwijs zijn nu al bijna niet rond te krijgen....... Uiteraard is dit voorstel geen probleem voor de (dure) privéscholen, geld zat om extra leerkrachten aan te stellen, voor de kleine klassen, die daar wel gangbaar zijn....... Tja, we leven niet voor niets in een klassenmaatschappij!

Dekker? Jezus wat een enorme hufter en hondenlul!!!

Voor meer wanprestaties van deze flapdrol, klik op het label Sander Dekker, onder dit bericht. Voor meer berichten over het onderwijs, scholing, klassengrootte, bezuinigingen op onderwijs en/of particulier onderwijs, klik op het desbetreffende label

Geen opmerkingen:

Een reactie posten