Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 juli 2015

Bolhaar, opperhoofd OM, draait nog verder door, nu wil deze plork zelfs DNA afnemen van verdachten...........

Afgelopen maandag was de enorme hufter en grofgraaier Bolhaar, al onderwerp op deze plek, toen vanwege een interview dat hij in april jl. gaf*. Afgelopen dinsdag was deze inhumane houwdegen te horen op Radio1, waar hij o.a. sprak over de zaak tegen Bart van U., de man die wordt verdacht van het ombrengen van Els Borst, de D666 helleveeg. Een moord die hij naar verluidt intussen zou hebben bekend.

Deze man werd verdachte in die zaak, toen bleek dat zijn DNA op de plaats delict was gevonden. 'Vandaar' dat Bolhaar dinsdag pleitte voor verplichte DNA afname bij verdachten van zware misdrijven........ 'Verdacht' is toch echt iets anders dan veroordeeld, dat zou m.n. Bolhaar moeten weten...... Een schandalig pleidooi van een zakkenwasser, die zou moeten pleiten voor veel beter onderzoek in moordzaken, i.p.v. de rechten van verdachten (en straks van u en mij) met voeten te treden!! Reken maar, dat wanneer Bolhaar, die een tyfushekel heeft aan privacy, zijn zin zou krijgen, iedere Nederlander DNA moet afstaan, verdacht of niet...... Tegen die tijd, zijn we dus allemaal verdacht, precies zoals men nu al over u denkt op het OM!!!

Vuilnisman heeft u nog ruimte voor een vat zwaar giftig chemisch Bolhaar afval???? 

* Zie: 'Herman Bolhaar, opperhoofd OM misbruikt pedofilie zaken, voor een pleidooi tot het totaal afschaffen van privacy...........'

Voor meer berichten met hufter leeghoofd Bolhaar, DNA, Els Borst en/of OM, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten