Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 juli 2015

Valkenburgse zedenzaak: hoerenlopers dachten met 'een net 18 jarige te maken te hebben...............'

Hoorde gistermiddag toevallig commentaar bij de rechtszaak tegen de hoerenlopers, die een 16 jarig meisje misbruikten. Gelukkig trapte de rechter niet, in de eis dat het proces achter gesloten deuren moest plaatsvinden, maar dit terzijde.

Volgens één van de advocaten, wisten de hoerenlopers niet, met een minderjarig meisje te maken hebben, hoewel alle signalen daar op duidden..... Deze advocaat stelde, dat de hoerenlopers dachten met 'een net 18 jarige te maken te hebben........' Mensen 't is dat het zo triest is, anders..... Dus deze hoerenlopers waren met andere woorden wel uit, op zo jong mogelijk 'neukvlees' (excuus voor de taal, maar gezien deze smerige zaak, is dit wat mij betreft wel toepasselijk)......... Ongelofelijk!

Trouwens die pooier, of loverboy in deze zaak, waarom heeft die maar twee jaar gevangenisstraf gekregen, omdat hij voorheen een blanco strafblad had, of had hij genoeg geld verdient voor een dure advocaat (dan wel had zijn vader of moeder geld genoeg, voor zo'n advocaat, of zijn dat invloedrijke figuren?)?????? Onbegrijpelijk!!

De hoogste tijd, dat hoerenlopen wordt verboden, met fikse straffen. Pooiers en loverboys moeten echt veel zwaarder gestraft worden, met inbeslagname van alle bezittingen! Gezien de ernst van deze misdaad (want dat is het, als je vrouwen seksueel uitbuit, waarbij veel van deze vrouwen dagelijks worden verkracht) lijkt me 10 jaar onvoorwaardelijk minimaal, een gepaste straf. Met prostitutie krijg je de misdaad er gratis bij, dat is al zo oud, als de prostitutie bestaat en dat is al veel te lang!!
Het is godverdomme 2015!!!!

Uiteraard dienen de prostituees vrijuit te gaan en vrouwen die door mensenhandelaren hier naartoe zijn gehaald voor de prostitutie, dienen onverwijld een verblijfsvergunning te krijgen, inclusief geestelijke- en andere hulp. De laatsten mogen hier nog net getuigen tegen de mensenhandelaren en pooiers, waarna ze teruggestuurd worden, vaak recht in de armen van de mensenhandelaren die hen ontvoerden naar het westen.......

Voor meer berichten over hoerenlopers, pooier (een loverboy is een pooier) en/of prostitutie, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten