Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 juli 2015

Han ten Broeke over de Koerden en de F16.... OEI!!!

VVD onderknuppel en volksverlakker de luxe, ten Broeke was afgelopen maandagmiddag te horen op Radio1, daar sprak hij o.a. over de Turkse aanval op de Koerden, uh ik bedoel de PKK...... ha! ha! ha! ha! Ja, volgens leeghoofd en grootlobbyist van het militair-industrieel complex ten Broeke, zijn er twee soorten Koerden, die in de PKK en die daarbuiten..... De lul denkt werkelijk, dat de Turkse luchtmacht onderscheid maakt bij de bombardementen op de Koerden in Noord-Irak en in Syrië. Met veel gebaar stelde deze VVD oorlogshitser dan ook, dat de ene Koerd niets met de ander van doen heeft. U begrijpt natuurlijk wel, dat ten Broeke de PKK het liefst vandaag nog de nek omdraait en vindt hij de aanval (de aanslag van IS) op Turkije een zaak voor de NAVO, ook al erkent Nederland en de rest van de NAVO landen, de Islamitische Staat (IS = ISIS) niet.....

Ook aanwezig Hans Jaap Melissen de fantast 'oorlogscorrespondent' van de publieke omroep. Uiteraard weer veel gezwets, als je hem moet geloven kent hij het noorden van Irak en Syrië op z'n duimpje en weet hij precies wat er speelt. Hufter ten Broeke vond het nodig Melissen een veer in de laffe reet te steken, voor diens 'journalistieke werk' en boek...... ha! ha! ha!ha! ha! ha! ha! Melissen was geheel en al vereerd, terwijl je als 'journalist' zou moeten weten, dat een compliment van een figuur als ten Broeke, in normale tijden, met een echt onafhankelijke journalistiek, een doodsteek in de borst is...... Uiteraard kreeg Melissen een compliment, immers hij doet niet anders dan de buitenlandse politiek van Rutte 2 steunen met z'n lulverhalen!!!

Ten Broeke wilde nog wel even kwijt, dat de vier operationele F16's eigenlijk op de laatste benen vliegen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vandaar dat wij ze voor vele miljoenen verkopen aan Turkije, smerige leugenaar! Uiteraard moeten 'wij' veel meer doen en dus ook in Syrië doelen bombarderen, aldus ten Broeke, die even alle militaire missies vergeet, die Nederland momenteel in de lucht houdt*. Immers ten Broeke had het over vier F16's, alsof dat onze totale slagkracht wat betreft deze straaljager........ Zo vliegen onze F16's regelmatig langs de Russische grens, ook dat is een militaire missie: de Russen net zo lang uitdagen, tot het mis gaat.....  Mag u raden welke figuren met het eerste vliegtuig naar de VS zullen vertrekken als dat doel bereikt is.... Juist! Figuren als ten Broeke en Melissen!!!

*  Daarnaast staan er altijd F16's klaar voor de bewaking van ons luchtruim, uiteraard verzwijgen figuren als ten Broeke en de zwaar disfunctionerend VVD minister van Defensie Hennis-Plasschaert dit soort zaken.......

Zie ook:
'Syrië en wat de reguliere media je niet vertellen' (een bericht uit 2019, zie ook de links in dat bericht)

'Koenders vindt het normaal dat Turkije onze bondgenoot in Irak, de Koerden bombardeert........'
     
'Middendorp (opperhoofd der strijdkrachten) wil ook Syrië bombarderen, alleen op die manier is IS eronder te krijgen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Stoltenberg ('opperhoofd' NAVO) voorafgaand aan NAVO raad: alle terreur moet bestreden worden....... AUW!!!

'Marije Broekhuizen (Unicef): alle partijen moeten ophouden met vechten in Jemen...........'

Voor meer berichten met de mislukte koekenbakker ten Broeke, of nitwit Hans Jaap Melissen, klik op het label met hun naam. Voor meer berichten over Turkije, Koerden, PKK, Syrië, Irak en/of ISIS, klik op het desbetreffende label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten