Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 juli 2015

Politie durft geen geweld meer te gebruiken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is dus of blind geweld gebruiken, of helemaal niet?????

De politiebonden trokken vandaag aan de bel: agenten durven geen geweld meer te gebruiken, daar ze bang zijn voor vervolging....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof de agenten imbeciel zijn en niet weten, wanneer ze hun boekje (ver) te buiten gaan....... Zo hoorde ik ene Kees Brink (?? ik kan zijn naam niet terugvinden) van de ANPV vertellen, dat het schorsen van de 5 agenten, die verantwoordelijk zijn voor de dood van Mitch Henriquez wel erg voorbarig was...... Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!! Dus de dood van iemand uit een minderheidsgroepering, die al is toegeschreven aan het handelen van deze agenten, is niet voldoende om ze naar huis te sturen????? Belachelijk!!!

Dezelfde ANPV liet eerder al weten, dat het de nekklem wil blijven gebruiken, zeker omdat het 'altijd goed gaat' en je zo'n marteling na één dode niet verbiedt..... Dat was een dikke leugen, het is al meermaals mis gegaan, met deze gore martelmethode.........* Deze Brink (??) vond ook het de jongste psychopathische handeling van een agent, geen reden tot schorsing, maar wel heel vervelend dat deze gefilmd is: een motoragent in Almere, die een 13 jarige jongen geboeid aan zijn motor liet mee rennen........

Dat is dan ook eigenlijk het grote punt wat de bonden willen maken: het gefilmd worden door jan en alle man...... Wedden dat er binnenkort stemmen opgaan, om net als in Spanje het filmen van agenten tijdens hun werk totaal te verbieden, met gigantische straffen....... Op naar een nieuwe fascistische orde!!

Brink (??) stelde dat er te weinig steun van de politietop komt, als een agent het onderspit moet delven..... Daar kan ik niet over oordelen, maar de verontwaardiging in de media is groot als een agent wordt aangevallen, daarom vraag ik me werkelijk af, of deze bondsman niet uit z'n nek zat te lullen.

Volgens deze zelfde knurft is er geen agent die 's morgens naar z'n werk gaat met de idee, vandaag eens flink geweld te gaan gebruiken...... Dat zal zo zijn, maar zeg niet, dat er niet een fiks aantal psychopaten onder het politiepersoneel zitten, daar zijn iets teveel bewijzen voor!!! (neem alleen al die motoragent van zojuist...)......

Overigens zei Hoekman van NU.nl vanmorgen in het Mediaforum op Radio1, over dat filmpje van die agent in Almere, dat hij daar niet over kan oordelen, omdat hij de context niet kent...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat durft zich journalist te noemen!!

Priem van dezelfde ANPV durfde zover te gaan, met te zeggen, dat de agent die afgelopen weekeinde werd neergestoken door een 17 jarige jongen, zijn wapen niet durfde te gebruiken....... Gelukkig zijn er meer en meer agenten die kunnen schieten en een verdachte met een wapen in het been schieten, waarna deze simpel gearresteerd kan worden, i.t.t. het grote aantal agenten, die zelfs mensen met een aardappelschilmesje doodschoten....... Priem antwoordde op de vraag van de presentator (BNR rond 12.11 u.), toen hij e.e.a. verklaarde, waaruit duidelijk bleek, dat hij dit verband ter plekke verzon!!! Priem vond het handelen van de motoragent 'niet helemaal handig...' ha! ha! ha! ha! ha! Nou, dat is wel het eufemisme van de week!! Priem stelde ook, dat agenten geen geweld meer durven te gebruiken, m.a.w. net als Brink ziet hij de leden van zijn bond als halve imbecielen, die niet weten wat wel en niet kan en mag!!!

* Zie: 'Nekklem: zelfs de dood van Mitch Henriquez is niet genoeg, om deze (dodelijke) marteling te verbieden..... Hoe bedoelt u, dat het ministerie van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie, niet met de nabestaanden meeleeft???!!!'

Zie ook:
'Politie Gelsenkirchen schiet ten onrechte man met mes dood' (en zie de links in dat bericht)

'Bouman is blij dat er een onderzoek naar de nekklem komt........ AUW!!!!'

Voor meer berichten over Mitch Henriquez, nekklem, ANPV, Priem en/of de rellen in de Schilderswijk, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten