Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 juli 2015

Stientje van Veldhoven zet zich in tegen de auto....... OEI!!!

In BNR Duurzaam (herhaling) hoorde ik D66 slangentong van Veldhoven ouwehoeren over de luchtkwaliteit in Amsterdam en andere steden. Uiteraard veel 'mooie' domineespraatjes en dat er maatregelen moeten worden genomen, terwijl D666 ook lokaal niets anders doet dan pleisters plakken. Van Veldhoven is overtuigd, dat luchtvervuiling (door uitstoot van auto's) slecht is voor de bewoners van steden en andere autorijke gebieden, waarbij ze moet weten dat daardoor 18.000 mensen jaarlijks vroegtijdig, meestal behoorlijk akelig aan hun eind komen....... Daarnaast zijn er grote hoeveelheden kinderen, die long- en luchtwegklachten oplopen, door diezelfde uitstoot, ook dit moet bekend zijn bij deze D666 volksverlakker. Als je dit alles wetend 'gewoon' tekent voor het gedogen van een kabinet, dat godbetert de maximum snelheid op veel wegen verhoogde, plus de 80 kilometer zones nabij woonwijken verhoogde naar 100 km. u., ben je voorzichtig gesproken behoorlijk hypocriet.....

Bovendien heeft D66 lang genoeg in het Amsterdams bestuur en besturen van andere steden gezeten, zonder dit probleem echt afdoende te lijf te gaan, behalve dan wat hypocriete pleisters plakken....... Tja, wat wil je met een partij, waar nog altijd het centen verdienen, ver voorgaat op de volksgezondheid!

Allemachtig wat een oplichter die van Veldhoven!!!!

Zie ook: 'Stientje van Veldhoven hels over 'NS poortjes springers.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten met van Veldhoven, klik op het label met haar naam. Voor meer berichten over de uitstoot van auto's en de gevolgen daarvan (plus een aantal oplossingen van dit probleem), klik op de labels: autorijden, luchtvervuiling, maximum snelheid, 80 kilometer wegen, volksgezondheid en economie, zorgkosten, Schultz van Haegen en/of gratis openbaarvervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten