Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 juli 2015

Post NL doet haar pakketbezorgers niets te kort..... AUW!!!!!

Gistermorgen op muziek, sport en......... actualiteitenzender Radio1, rond 8.20 u. Herbert Brinkman, woordvoerder van Post NL, die commentaar gaf, op de staking van de zelfstandige postbezorgers van dit bedrijf. Deze pakketbezorgers waren zwaar ontevreden over het akkoord dat de FNV heeft gesloten met Post NL. Vreemd dat FNV geen delegatie van deze mensen meenam naar de onderhandelingen...... Voor deze pakketbezorgers, die zelfstandig willen blijven, is de toezegging van 10% meer op de prijs, die ze nu in rekening mogen brengen, bij Post NL, een veel te laag aanbod. Terecht stellen deze pakketbezorgers, dat ze met die 10% extra niet rond kunnen komen vandaar dat deze bezorgers 25% extra vragen en dat is gezien hun inkomsten geen procent teveel!!! Daarnaast is het voor vele van deze pakketbezorgers geen oplossing in vaste dienst te treden, daar ze veel kosten hebben moeten maken voor hun zelfstandig opereren en velen door de veel te lage inkomsten, een grote achterstand hebben bij de belastingdienst.

Opvallend trouwens, dat bij dit soort zaken, hare kwaadaardigheid Herna Verhagen, topgraaier van Post NL, sinds kort uit de wind wordt gehouden. Deze inhumane neoliberale oplichter had deze pakketbezorgers het liefst geen opdrachten meer verleend, dat blijkt wel, uit al haar uitlatingen dienaangaande......

Overigens, ik neem aan, dat deze 'zelfstandigen', nog een andere opdrachtgever hebben, zo niet dan zouden deze schijnzelfstandigen, die zichzelf niet eens kunnen vertegenwoordigen, bij de gevoerde besprekingen, beter gewoon in vaste dienst kunnen zijn. Uiteraard tegen een echt fatsoenlijk salaris en echte hulp bij het aflossen van de schulden, zodat ze een normaal leven kunnen leiden en niet maandelijks de centen bij elkaar moeten schrapen...... Trouwens wat dat betreft, ben ik benieuwd wat de pakketbezorgers gaan verdienen, die wel in vaste dienst zijn getreden, ik vrees dat dit salaris uitermate laag is............

En wat zijn de inkomsten voor Brinkman en Verhagen???? Toevallig dat Post NL nu twee namen in de top heeft, die gelijk zijn aan de CDA grofgraaiers die Bouwend Nederland hebben geleid, of leiden, respectievelijk de oude capo di tutti capi en de nieuwe!!

Zie ook: 'Herna Verhagen (Post NL) maakt valse toezeggingen niet waar......

Voor meer berichten over Post NL, zzp, schijnconstructies en/of Herna Verhagen, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten