Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 juli 2015

Neil Young zet Monsanto en Starbucks terecht te kakken!!

Op zijn laatste album 'The Monsanto Years', veegt Neil Young met zijn nieuwe band 'Promise of the Real', de vloer aan met de grote gifmenger, uitbuiter en vernieler van ons leefmilieu, Monsanto (en Starbucks).

Onlangs verscheen weer eens een rapport, waaruit bleek, dat veel Indiase boeren stoppen met hun bedrijf, dan wel zich het leven benemen, daar Monsanto hen helemaal heeft uitgenomen. Bovendien heeft dit bedrijf een nieuw gif ontwikkeld, waar insecten vrijwel direct aan dood gaan...... Uiteraard krijgt u dit gif ook binnen, maar in de VS zijn er grote tolerantie grenzen voor landbouwgif in voedsel, om over de genetisch gemanipuleerde planten nog maar te zwijgen, daarmee vernielt Monsanto willens en wetend de ecologische teelt van gewassen. Dit daar door verstuiving en andere manieren van (zaad-) verspreiding de genetisch gemanipuleerde troep van Monsanto de akkers van ecologische akkerbouwers/tuinders vervuilt, zodat deze mensen hun producten niet meer kunnen afzetten. Bovendien, als Monsanto op een akker haar genetisch gemanipuleerde planten vindt, terwijl die akker niet werd ingezaaid met haar zaden, maar de zaden daar door voornoemde vorm van verspreiding terechtkwamen, legt dit grote bedrijf (met een leger aan dik betaalde advocaten) gigantische boetes op aan deze akkerbouwers.......

Dit alles, terwijl er over de veiligheid van deze genetisch gemanipuleerde producten op de lange termijn nog niets bekend is, hoewel een groot aantal wetenschappers ervan overtuigd is, dat deze producten de gezondheid zullen aantasten. Zeker is, dat voor mensen met een voedselallergie dit een verergering van deze allergieën kan opleveren...... Nogmaals zeker is dat genetische manipulatie er voor zorgt, dat de natuurlijke diversiteit kleiner wordt en genetisch gemanipuleerde organismen moeilijk of niet in te dammen zijn (neem de eerder genoemde natuurlijke verspreiding van genetisch gemanipuleerde planten). Daarnaast krijgen en hebben bedrijven als Monsanto, middels genetische manipulatie, een ongezond grote macht over de wereldvoedselproductie........

Neil Young verzet zich met name tegen de overkoepelende organisatie GMA (Grocery Manufacturers Alliance), die voor Monsanto en Starbucks de staat Vermont heeft aangeklaagd, vanwege de verplichte labeling van voedsel met genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Een verplichting die de staat terecht doorvoerde na onder druk te zijn gezet door de bevolking.

Starbucks weigert antwoord te geven op de vraag, of zij gebruik maken van genetisch gemanipuleerde producten........ Dan weet u 't wel!!

Als de EU het vrijhandelsverdrag TTIP met de VS ondertekent, zullen bedrijven als Monsanto ook de afzonderlijke EU landen, voor geheime rechtbanken kunnen dagen, die geen genetisch gemanipuleerde troep in hun winkels willen zien, of die eisen, dat de etiketten aangeven, dat die rotzooi in de producten is verwerkt. Hoezeer PvdA leeghoofd Ploumen ons ook probeert wijs te maken, dat dit niet het geval zal zijn. Ervaringen met deze verdragen, afgesloten met o.a. landen in Zuid-Amerika en India, laten zien dat Ploumen de boel besodemietert!!!

Mensen een mooi album en terecht dat Neil Young hier de aandacht op vestigt!!!
Hier de link naar het album op YouTube, al vrees ik dat dit album snel zal worden verwijderd.

Zie ook: 'Starbucks: Neil Young vraagt beleefd om uw boycot, van deze peperdure oplichter

        en: 'U mag straks nog minder weten, van wat er in uw voedsel zit, leve het TTIP vrijhandelsverdrag!'

Voor meer berichten over Neil Young, Monsanto, Ploumen, landbouwgif, gif, genetische manipulatie, TTIP en/of Starbucks, klik op het betreffende label, onder dit bericht.
    
    Monsanto Years

Geen opmerkingen:

Een reactie posten