Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 juli 2015

Kees 't Hart wel blij met zijn verleden, al moest hij daar, 'ho ho ho', wel om lachen....... Of hoe een meeloper z'n valse handelen verklaart!

Afgelopen weekeinde beluisterde ik een gesprek van schrijver Kees 't Hart met presentator Onno Blom, in Oba live van 17 juli jl. 't Hart was blij met zijn deelname in de 60er jaren aan de Provobeweging. Hij moest daar achteraf wel om lachen, dat hij als volgt deed: "ho ho ho ho ho" (en dan ongelofelijk overdreven), 'lachen' over het streven uit die tijd, de wereld te veranderen (m.z. verbeteren), revolutie..... Om die 'mythologie' (????!!???) moet 't Hart nu verschrikkelijk lachen, zo liet hij Blom weten, die het zelf ook allemaal erg potsierlijk vond........ 't Hart noemde zich met terugwerkende kracht in die tijd een Freudiaanse marxist, of zo zei het het even later: een Freudiaanse neoliberale marxist.....

Precies waar 't op staat, wat betreft deze drollenpoetser: hij deed louter mee met de Provobeweging, uit meeloop, dus opportunistische motieven, zo van: wie weet kon hij zo nog een 'lekker wijf' neuken!! Overigens is hij bepaald niet alleen wat betreft het opportunistisch meelopen in het verleden. Zo durven figuren als Holman openlijk te lachen over hun 'ideologisch verleden', ook Holman wees daarbij op z'n 'linkse verleden' in combinatie met hard gelach nu... Deze hufter die keer op keer bewijst een islamofoob te zijn, mag godbetert Oba Live presenteren voor het Humanistisch Verbond.....Deze figuren waren in het verleden dan ook, zoals gezegd, vals ideologisch bezig, alleen omdat dit 'hip' was, je 'hoorde' bij een 'hippe beweging' (waarmee je ook nog eens 'seksuele successen' kon boeken....). Nogmaals uiterst opportunistisch. Al hun pleidooien in het verleden gedaan voor een betere wereld, waren dan ook grove leugens, het interesseert en interesseerde hen in feite geen bliksem, of zaken wel of niet ten goede zouden keren, hun eigenbelang ging en gaat nog steeds voor op alles, echte neoliberalen!! Diezelfde baasjes hebben nu een grote bek over 'de grote hoeveelheden' vluchtelingen in ons land, vinden dat arbeiders geld en arbeidsvoorwaarden in moeten leveren, helpen mee met het blind demoniseren van Rusland en doen over het algemeen keihard mee minderheidsgroepen als moslims te demoniseren.....

De zak patat 't Hart vertelde dat hij voorafgaand aan die periode (met de Provobeweging in de 60er jaren) in dienst was geweest via de dienstplicht, daarna had hij bijgetekend als beroeps, waar hij na 4 jaar afzwaaide als eerste luitenant, kijk daar is t' Hart nog steeds trots op en Blom vond 't ook heel wat........ Jéééééézus!!!!!

Voor ik de radio kotsend uitzette, hoorde ik de kwast nog zeggen, dat hij z'n mooiste gedichten in een zondags pak had geschreven........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar hij aan toevoegde idolaat te zijn van Franciscus van Assisi en zeg nou zelf, het klinkt 't wel héééééél interessant hè, Franciscus van Assisi ...... Je kan er bijna gif op innemen, dat deze kloothommel in de toekomst uit de kast komt en net als superfantast Geert Mak zal zeggen, dat hij eigenlijk wel in god gelooft, al zal dit in zijn geval de katholieke god van paus Franciscus Bergoglio zijn.......... Franciscus, dus groot dierenliefhebber, wedden dat 't Hart gewoon vlees eet????!!!!

Eén ding is zeker: die 't Hart heeft voor eens en altijd bewezen, totaal onbetrouwbaar te zijn, allemachtig wat een bokkelul!!! (klinkt toch beter zonder 'n').

Voor meer berichten met/over Geert Mak, Holman, Provo, vervolging van minderheden, racisme,  paus Franciscus, Humanistisch Verbond en/of neoliberalisme, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten