Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 juli 2015

Griekenland, de leugens en de waarheid.... Deel 850......

Weer één uit de lange rij met feiten, zoals die over de werkweek van de Grieken, die daar langer is dan in enig andere EU land, namelijk gemiddeld 42 uur!!! Dat cijfer is voor Nederland 30 uur....... Terwijl je het tegenovergestelde zou denken als je bijvoorbeeld het slapende EU parlementslid, Hans 'horst wessel' van Baalen hoort liegen over de Grieken, als je hem moet geloven, zijn de Grieken lui en zit men daar de hele dag achter cocktails te lachen, over de stupiditeit van andere EU landen.

Over die 'lol' gesproken, gisteren hoorde ik, dat het afgelopen jaar 10.000 Grieken zich het leven hebben benomen(!!!), vooral vanwege de financiële ellende waar men zich in bevond........ Dat op 11 miljoen inwoners! Ter vergelijking: in 2013 benamen hier 1.854 mensen zich het leven*, terwijl wij meer dan 16 miljoen inwoners hebben..... Dat getal van 1.854 suïcides hier, was een absoluut record volgens het CBS........ Overigens kan ik de Nederlandse cijfers over 2014 niet vinden, die moeten weer hoger liggen dan die van 2013, al zal dat nog steeds bijna in het niet vallen, vergeleken met het Griekse cijfer.

Dan heb je nog de zaken waar niet over wordt gesproken door politici in de EU (of Nederland) en de 'gangbare media', zoals het feit dat met de maatregelen die Griekenland wel heeft genomen onder chantage van de trojka (de Europese Commissie, de ECB en het IMF), het land nog verder in de ellende is weggezakt........ Al moet ik eerlijk toegeven dat je een lichte ommedraai kan zien, er is de laatste week in de Nederlandse media wat meer aandacht voor alle negatieve effecten voor Griekenland, door de al getroffen maatregelen, die onder druk van de trojka werden doorgevoerd. Zelfs het IMF schijnt langzaam tot het besef te zijn gekomen, dat Griekenland door de chantage van de trojka, er veel slechter voorstaat, dan voor de bemoeienis van die trojka, waar het zelf deel van uitmaakt. Het besef begint door te dringen, dat de schuldenlast van Griekenland veel te groot is, voor dit land en men deze schulden onmogelijk kan afbetalen, zonder totaal failliet te gaan...... Er wordt in de gangbare media zelfs mondjesmaat gewezen op het feit, dat de Grieken wel degelijk veel maatregelen hebben getroffen.....

*  De Nederlandse cijfers zitten sinds 2007 in de lift, waar na de bankencrisis (die nog steeds voortduurt, al zijn de banken intussen met belastinggeld gered....), vooral de onmenselijke bezuinigingen op de GGZ, door hare VVD kwaadaardigheid en psychopaat Schippers, zijn een belangrijke reden voor het fiks gestegen aantal suïcides......... Bezuinigingen die overigens allang te niet zijn gedaan, door de enorme politie-inzet voor verwarde mensen, die buiten de GGZ zijn gevallen, door de belachelijke bezuinigingen van die VVD feeks. Overigens worden deze bezuinigingen ook te niet gedaan, door de veel hogere kosten voor crisisopvang van verwarde mensen, die niet verward zouden zijn, als deze achterlijke bezuinigingen niet waren doorgevoerd!! Vergelijk het met een lichamelijke kwaal, die niet wordt behandeld, uiteindelijk wordt de kwaal veel groter en zullen de kosten om die kwaal te lijf te gaan, veel hoger uitpakken, dan bij een directe behandeling na de eerste klachten, of bij het voorkomen van klachten (waar je bij de GGZ over kan spreken).

Voor meer berichten over de Griekse crisis, klik op het label Griekenland en/of schuldenlanden, onder dit bericht. Voor meer berichten over oplichter, oorlogshitser en extra speciaal lobbyist voor het militair-industrieel complex van Baalen, klik op het label met zijn naam. Bent u geïnteresseerd in de bezuinigingen op de GGZ en/of suïcide, klik dan op dat label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten