Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 juli 2015

Rutte: de neoliberale staatsgreep tegen de democratisch gekozen Griekse regering, is in het belang van de Grieken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Griekenland is strak in het pak genaaid en nu begint de politiek naarstig te vertellen, dat het weliswaar 'lastig' is voor de Grieken, maar dat dit in hun eigen belang is..... Een paar maatregelen uit dit chantage-akkoord, waarmee de Grieken nog minder geld overhouden om uit te geven: -een btw verhoging die kan oplopen tot 30%(!!!), -het pensioen dat voor velen amper € 200,-- per maand bedraagt, gaat nog verder omlaag (en AOW bestaat niet in Griekenland!!) en Griekenland zou voor 50 miljard euro aan staatsbedrijven moeten verkopen*........ Voorts moet Griekenland de lonen bevriezen...... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof er ook maar één 'gewone' Griek de laatste paar jaar een loonsverhoging heeft gehad..... Totaal schunnig is de eis, dat er geen CAO's afgesloten mogen worden. Met andere woorden: niet alleen wordt de democratisch gekozen regering in feite voor een belangrijk deel buitenspel gezet, maar ook de bonden die de belangen van hun leden, de arbeiders moeten verdedigen tegen de willekeur van werkgevers, worden hiermee 'kaltgestelt!!!!' (vergeef me 't germanisme...)

Het enorme PvdA leeghoofd, Maij, durfde te zeggen, dat dit chantage-akkoord goed is voor de Grieken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, geweldig!! de mensen kunnen nog minder spenderen, waardoor de economie nog verder zal inzakken, zoals deze al lang doet en niet pas sinds 5 maanden!! Gisteren hoorde ik iemand nog over de Griekse staatsschuld spugen, terwijl wij op dat gebied al een paar jaar de EU regels van maximaal 60% zwaar overtreden........... "Een rechtvaardig systeem" rolde het nog pardoes uit de domme kop van Maij....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, zoals het extra belasten van de rijken, dat Lagarde van het IMF heeft verboden!!!! Ach wat wil je, Maij is dochter van CDA volksverlakker, helleveeg en vleesgeworden wanprestatie, Hanja Maij-Weggen..........

Rutte stelde ook al dat e.e.a. in het belang van het Griekse volk is...... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe durft dit geteisem dergelijke woorden te gebruiken??? Terwijl figuren als Rutte, de banken met vele miljarden meer hebben gesteund via de EU, dan er geld naar Griekenland is gegaan....... Die banken (en andere financiële instellingen) hebben allemaal weer een grote bek, over wat Griekenland en de EU wel en niet zouden moeten doen en hoe slecht Tsipras voor de Grieken is (al begin ik dat laatste ook te geloven, maar dan op een reële  basis, daar hij met ondertekening van dit akkoord, het Griekse volk tegen de muur heeft gezet!!)...... Rutte durfde nog te zeggen, dat hij een verkiezingsbelofte gaat breken, doordat hij, bij het akkoord van de Grieken, toch geld naar de Griekenland zal sturen. Dit geld, dat de Grieken vervolgens met grote rentebedragen moeten terugbetalen aan o.a. Nederland, Frankrijk en Duitsland, terwijl men met de maatregelen uit het intussen al vervloekte akkoord, de economie nog verder naar de kloten zal helpen...... Met andere woorden: in feite loog Rutte voor de zoveelste keer in deze zaak, al liegt hij ook over de meeste andere zaken...........

De top-idioot van Radio1, Jurgen van den Berg, die godbetert het Radio1 Journaal moet gaan presenteren, durfde voor 11.30 u. in Standpunt NL, wel z'n gemaakte gegrinnik te laten horen (inclusief een aantal totaal niet lopende zinnen), over deze door de EU en IMF gepleegde staatsgreep, tegen een democratisch gekozen regering....... Na het nieuws van 11.30 u., zat dit enorme leeghoofd ook nog eens door de muziek heen te lullen. Muziek waar niemand op zit te wachten, die actualiteiten volgt, immers daar heb je muziekzenders voor! Jezus wat een enorme klootzak!!!

Voorlopig is er middels chantage een neoliberale coup gepleegd tegen de democratisch gekozen regering, waar Maij van de PvdA en superhufter en zwaar disfunctionerend minister Dijsselbloem van dezelfde partij, aan hebben bijgedragen!!!!!! Om nog maar te zwijgen over de oorzaak, ook daar draagt de PvdA (en de VVD) grote verantwoording, immers zij hebben net als de rest van de grote partijen, inclusief D66 en 'GroenLinks', niets gedaan aan het op de pof lenen van grote bedragen, door onze banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, aan de voormalige corrupte regeringen van Griekenland........

* Zoveel zijn de Griekse staatsbedrijven bij lange na niet waard. Dat wordt nog eens extra versterkt met de gedwongen verkoop van die bedrijven. Zoekt u maar eens na, wat er voor zaken wordt neergelegd, mocht u ooit 'failliet' gaan...... Er worden dan bedragen betaalt, die de eerste beste heler voor gestolen goederen betaalt....... Verhofstadt, die vorige week zo'n grote bek had over Griekenland, zit met z'n vieze reet in een bedrijf, dat o.a. staatswaterbedrijven opkoopt...... Zo kan zijn bedrijf straks in Griekenland, voor een appel en een ei, de waterleidingbedrijven opkopen en het water voor goud aan de Griekse bevolking verkopen!!!!! Tja en zoals u wellicht weet, zonder water kan je niet leven!!!

Voor meer berichten over de Griekse crisis, klik op het label Griekenland en/of schuldenlanden, onder dit bericht. Voor meer berichten over Maij, klik op het label met haar naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten