Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 juli 2015

Koenders wil, 'heel verrassend', ook een MH17 tribunaal.......

Om nog eens aan te geven hoe groot zijn infantiele gehalte is, stelde PvdA sociopaat Koenders afgelopen donderdag, volkomen ten overvloede, héééél ernstig dat hij een MH17 tribunaal wenst...... De enorme hufter is natuurlijk (volkomen onterecht) jaloers op de roem van zijn voorganger op BuZa, de vals emotionele PvdA sociopaat Timmermans, die zo mogelijk nog beter scoort op de 'infantiele-schaal........' Interessant hè, dat Koenders voor zo'n tribunaal is??? Wat een enorme verrassing, ik 'dacht echt' dat hij tegen zo'n tribunaal zou zijn.......

Maar jezus wat een schoftentuig, roem halen met valse emoties, over de rug van de MH17 slachtoffers en hun nabestaanden!!!! Bah!!

Je zal Koenders en Timmermans nooit ernstig, of met een grote bek horen, over het feit, dat de KLM over oorlogsgebied vloog en dat nog steeds doet, als het zo uitkomt..... Laat staan over het feit, dat de verantwoordelijke bewindslieden, waaronder zijzelf, niet allang een verbod hebben opgelegd aan luchtvaartmaatschappijen, nog langer met vliegtuigen over die gebieden te vliegen....... De smerige hypocrieten!!

Voor meer berichten over rampvlucht MH17, klik op het label vliegramp en/of MH17, onder dit bericht. Voor meer berichten met de PvdA volksverlakkers Koenders en Timmermans, klik op het label met hun naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten