Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 juli 2015

Plasterk verantwoordelijk: AIVD en MIVD worden slecht gecontroleerd, zo blijkt uit onderzoek....... Van Raak heeft medelijden met de minister.... OEI!!

Wat velen allang duidelijk was, is een feit, zo bleek uit onderzoek: de AIVD en MIVD* worden slecht gecontroleerd en alleen achteraf (door de CITVD, dat is de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten). Bovendien worden deze diensten in feite door één en dezelfde persoon aangezet tot bijvoorbeeld het afluisteren van een telefoon, tot het toestemming geven voor dat 'instrument', (PvdA oplichter Plasterk en VVD stoephoer Hennis-Plasschaert). Met het nieuwe wetsvoorstel van Plasterk, mag de AIVD (en de MIVD) niet alleen info 'uit de lucht halen', maar ook van de kabel....... ha! ha! ha! ha! Dat doen de AIVD en MIVD allang, dat gaat alleen via de geheime diensten in de VS, die hier openlijk alles aftappen wat ze maar willen...... Het onderzoek werd gedaan door de Universiteit van Amsterdam (UvA), o.l.v. Ot van Daalen.

Uitermate vreemd was de reactie van SP'er van Raak, die het wel eens was met de kritiek uit het onderzoeksrapport, maar die wel medelijden had met de minister...... Waarschijnlijk ziet deze kloothommel zich al als minister of staatssecretaris.......... Ongelofelijk....!!!

Terecht stelde Ot van Daalen (Radio1 afgelopen donderdagmorgen), dat het ontbreken van toezicht in strijd is met de het Europees verdrag voor de rechten van de mens........ Van Daalen stelt verder, dat bijvoorbeeld Plasterk de AIVD aanstuurt en tegelijk toestemming geeft. Met het wetsvoorstel dat Plasterk nu indient, wordt het Europees verdrag van de rechten van de mens geschonden, zo stelt van Daalen, immers volgens deze rechten, zouden dit soort acties vooraf moeten worden gecontroleerd op rechtmatigheid en dat door een onafhankelijke rechter dan wel een onafhankelijk orgaan. Van Daalen pleit dan ook voor de handhaving van het Europese mensenrechten verdrag.

* Onder verantwoording van PvdA oetlul Plasterk en respectievelijk hare VVD kwaadaardigheid Hennis-Plasschaert, terwijl de AIVD door een ex-militair wordt geleid en de MIVD door een 'verse militair..........' Alleen die militaire inmenging in de AIVD zou al een reden voor een grote aanklacht moeten zijn, te gek voor woorden!!

Voor meer berichten over de AIVD, MIVD, CITVD, geheime dienst, privacy, Plasterk en/of Hennis-Plasschaert, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten