Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 juli 2015

FBI beschuldigt China van economische spionage........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In de VS hebben politiediensten en geheime diensten een totaal gebrek aan schaamte, sterker ze bezitten een uiterst grote dosis goor lef..... Zo liet de FBI gisteren weten, dat China zich op zeer grote schaal schuldig maakt aan economische spionage....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hè, hè, die durven, godallemachtig! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dit terwijl de hele wereld weet, dat m.n. de VS zich op zeer grote en uiterst grove manier schuldig heeft gemaakt en maakt aan bedrijfsspionage, dat hebben de geheime documenten die Snowden doorgaf aan Wikileaks, meer dan voldoende aangetoond. . Sterker nog: het is algemeen bekend dat de VS dit nog steeds doet, waar bijvoorbeeld het uiterst disfunctionele kabinet Rutte 2 weigert om ook maar één stap te nemen tegen de VS en hun te gebieden te kappen met grootschalige spionage op bedrijven en personen. Onze geheime diensten maken zelfs gebruik van de gegevens die de VS verzamelt, al zullen deze diensten de AIVD en MIVD (respectievelijk geleid door een ex-militair en een militair....) vooral geen waarschuwing uitgeven aan Nederlandse bedrijven, dat ze bespioneerd worden door de VS, iets dat ze eigenlijk van de daken zouden moeten schreeuwen........ Vandaar dat u als ondernemer met een bedrijf, nooit in de 'cloud' moet werken (zelfs niet via KPN!!), want dat is de 'VS kat' op het spek binden!!

Ongelofelijk, wat een schoftentuig!!!!

Voor meer berichten met Wikileaks, Edward Snowden, spionage, bedrijfsspionage, AIVD, MIVD en/of FBI, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten