Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 juli 2015

ZZP Nederland tegen minimumtarief voor zzp architecten........ AUW!!!!!

Naar aanleiding van het invoeren voor 'zzp architecten', van een minimumtarief (omdat dit er teveel zijn), reageerde ZZP Nederland voorzitter Maarten Post afgelopen maandag furieus in de media. Uiteraard niet omdat hij bang is dat architecten te rijk zullen worden, maar simpel omdat hij en de leden van zijn organisatie bang zijn, dat andere groepen zzp'ers dit ook zullen eisen...... Hiermee is ten overvloede nog eens aangetoond, dat ZZP Nederland een organisatie is die m.n. bestaat voor de welgestelde zzp'er

Wanneer er minimumtarieven zullen worden ingevoerd, zal dat m.n. ten behoeve van de laagstbetaalde zzp'ers zijn, de grootste groep zzp'ers, die vaak geen nagels hebben om de kont te krabben. Die armoede onder het grootste deel van de zzp'ers moet zo blijven, want daar hebben de welgestelde leden van ZZP Nederland en de ondernemers die van personeel afhankelijk zijn, alle belang bij......... Wanneer zij deze laagstbetaalden moeten inhuren, wil men dat uiteraard alleen tegen een slavenloon doen, en zo min mogelijk gunstige arbeidsvoorwaarden, logisch toch...???!!!

Vandaar dat ZZP Nederland zich verzet tegen dit initiatief, immers als er één schaap over de dam is, volgen er meer!! En niets zo gênant, als een spreuk aan de wand! (met dank aan Dave).

Overigens is het met het instellen van een minimumtarief overduidelijk, dat het grootste deel van de zzp'ers er eigenlijk helemaal geen belang bij hebben, zelfstandig te zijn.... Jammer genoeg hebben veel van deze zzp'ers dat niet door. Deze mensen zijn gehersenspoeld met de idee, dat er niets gaat boven het ondernemerschap en dat wanneer zij zich zo laten misbruiken, als velen van hen overkomt, ze toch 'maar mooi' (schijn-) zelfstandig zijn..... Wat ze in feite niet zijn, dat blijkt wel met het invoeren van een minimumtarief, 1 op 1 te vergelijken met het minimumloon!!

Zie ook: 'Zzp'ers hebben de meeste kans op werk via een bemiddelaar......... ha! ha! ha! ha! ha!'

      en: 'Zzp'ers worden uitgenomen door bemiddelaar.......'

Voor meer berichten over deze zaak, klik op het label: zzp, ZZP Nederland, schijnconstructies, schijnzelfstandigen, uitbuiting en/of minimumloon, onder dit bericht,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten