Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 12 juli 2015

Koenders had het gore lef naar de herdenking van Srebrenica te gaan..........

Koenders vond het wel senang om naar Srebrenica af te reizen en tijd voor een toespraak op te eisen. Het was gisteren de 20ste herdenking van de grote massamoord, die daar in juli 1995 plaatsvond, praktisch 'onder de ogen', van Nederlandse militairen...... Koenders heeft schijt aan de weduwen, die Nederland keer op keer onbeschoft heeft afgepoeierd, of de processen die tegen Nederland werden gevoerd, v.w. zelfs het uitleveren van de mannen die de Nederlandse militairen hadden geholpen, aan de moordenaars van Mladic....... Dat Nederland 't godverdomme zelfs tot een proces heeft laat komen, om je ogen uit je kop te schamen!!!

Nee, praalhans Koenders heeft daar totaal geen moeite mee, hij is tenslotte een volleerde oplichter, die het Nederlandse volk al zo vaak heeft besodemieterd, dat het allang niet meer op tien handen is te tellen!!!! Tijd voor een domineespraatje met veel medeleven, zonder natuurlijk ook maar één excuus te maken

Hier wat van de uitspraken, die de verwaande kwast Koenders, zonder enige schaamte durfde te ventileren: 

"De genocide op duizenden moslims in Srebrenica is een inktzwarte bladzijde in de geschiedenis van Nederland en Bosnië""Wij rouwen met u", durfde Koenders in zijn toespraak tot de nabestaanden te zeggen. "We kunnen u niet bevrijden van uw rouw, maar we kunnen wel helpen met het blijven zoeken naar uw vermiste mannen en zonen". Nee, en verder kunnen we de nabestaanden niet helpen en we zien ze liever nooit weer terug in Nederland, anders zullen we ze, net als in het verleden, nog eens tonen, wat een onmensen we zijn geworden in Nederland..... De nabestaanden die al in Nederland zijn geweest, weten precies, wat daarmee wordt bedoeld!!!

Dat was 't nog niet beste lezer, Koenders vervolgde met te zeggen: "De Nederlandse regering draagt als lid van de internationale gemeenschap politieke  medeverantwoordelijkheid voor de situatie waarin dit kon gebeuren. Daarom is het Nederlandse kabinet, na diepgaand onderzoek naar wat er is gebeurd, afgetreden in 2002", aldus de onbeschofte kwast....... 'Afgetreden', maar wel met grote tegenzin en omdat er werkelijk niets anders opzat, godverdomme!! Alsof dat aftreden een gunst en excuus was aan de slachtoffers en hun nabestaanden, de gore tyfuslul!
  
De lopende wanprestatie Voorhoeve, destijds minister van Defensie, die van de neoliberale misdadigersbende VVD, overliep naar de neoliberale ploertenpartij D666, is intussen dolblij dat hij bewijzen heeft gevonden, voor het besluit dat al door de 'VN legertop' was genomen. Het besluit dat de Nederlandse militairen in Srebrenica destijds geen luchtsteun mochten krijgen. Terwijl diezelfde top dit besluit alleen heeft kunnen nemen, in de wetenschap dat ze niets te duchten hadden van Voorhoeve, zowel als diens baas blaaskaak, oplichter en exorbitante PvdA zelfverrijker Kok....... Het totale failliet, met terugwerkende kracht, van deze twee ex-bewindslieden en volksverlakkers de luxe!!!

Srebrenica met terugwerkende kracht geen gering minpunt voor het kabinet Kok, maar het is wel één van de vele zware en zwarte minpunten, van dit onterecht zo geprezen, maar volledig waardeloze afbraakkabinet, dat bijvoorbeeld ook aan de wieg van de bankencrisis stond, die in 2008 begon en nog steeds voortduurt.........

Overigens nog even over hoe de massamoord op de moslimmannen te noemen: met veel omhaal werd de genocide ontkenners gisteren te verstaan gegeven, dat ze volkomen ongelijk hebben...... Echter ondanks dat het hier om een zware oorlogsmisdaad gaat, een waanzinnige massamoord, kan het onmogelijk een genocide genoemd worden, immers dan had Mladic ook de ouderen, vrouwen en kinderen laten vermoorden!! Het woord genocide moet niet aan waarde inboeten, door dit soort scherpslijpers, dit om toekomstige genocides te kunnen voorkomen en te kunnen wijzen op werkelijke genocides. Nogmaals dit doet niets af aan de vreselijke misdaden, die Mladic en zijn militairen begingen!!

Voor meer berichten over Srebrenica, Mladic, oorlogsmisdaden, genocide, Koenders, Kok en/of Voorhoeve, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten