Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 juli 2015

Asschers zoveelste blunder: de rechter vindt dat een arbeidsongeschikte, gerust een aantal maanden zonder uitkering kan..... Ach ja, wat wil je: klassenjustitie!!!

Een vrouw werd gisteren in het ongelijk gesteld door de rechter (van Geschillencommissie Kifid), wat betreft het AOW gat dat zij, door veranderde regels, opliep in haar inkomen...... De vrouw was verzekerd voor arbeidsongeschiktheid (WAO) bij schoftenverzekering Loyalis Schade (boycotten mensen!), ten tijde dat zij de verzekering afsloot, was de leeftijd, waarop deze verzekering af zou lopen, gesteld op de pensioengerechtigde leeftijd, van destijds 65 jaar.

Intussen heeft het waardeloze ploertenkabinet Rutte 2 de regels tijdens de wedstrijd veranderd en ging voor deze vrouw de pensioengerechtigde leeftijd, waarop haar AOW in zou gaan, 3 maanden later in*. Loyalis Schade (die niet loyaal is) stelde, dat de verzekering voor de WAO (en daarmee de betaling) terecht is gestopt op haar 65ste jaar en niet drie maanden later........ De verzekeringsbranche, gevuld met eenzelfde soort groot-schoften, als het grootste deel van de politiek (waar PvdA volksverlakker Asscher in dit geval wel de opperploert is), wil geen zieke mensen verzekeren voor dit AOW gat, iets dat ze wel doen voor 'gezonde' mensen............

Geweldig hè, die verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd, werk is er niet voor 65 plussers, anders dan met een grote schep subsidie en een loon, dat je nog niet aan een scholier durft te betalen....... Ondertussen zullen meer en meer arbeidsongeschikten met dit AOW gat te maken krijgen en hoe later die mensen 65 worden, hoe langer zij zonder een groot deel van hun inkomen zullen zitten!!!

Vergeet bij dit alles niet, dat de meeste arbeidsongeschikten, op z'n zachtst gezegd, een klein inkomen hebben..... Met andere woorden: de armoede waar deze mensen in leven, zal zich nog veel verder verdiepen en zal velen in grote ellende storten. Dank u wel 'meneer' Asscher!!!

Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!!

* Moet u nagaan, deze vrouw heeft geluk, dat dit 'nog maar' 3 maanden is.........

Verzekeren bij Loyalis Schade? Niet doen, u wordt een gigantisch oor aangenaaid, geef het door aan familie, vrienden en kennissen!

Voor meer berichten met Asscher, AOW, WAO en/of klassenjustitie, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten