Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 juli 2015

Groningse universitair docent Haartsen pleit voor sloop huizen, om huizenbubbel op spanning te houden........ ha! ha! ha! ha! ha!

Hè hè, eindelijk een flapdrol die zwaar de mond voorbij sprak. Universitair docent Tialda Haartsen was gisteren rond 9.15 u. met veel gezwets te horen op Radio1. Zij durfde keihard te stellen, dat het nodig is, om in krimpgemeenten huizen te slopen, zodat de prijs van de koophuizen op peil blijft........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Uiteraard is dit al een paar decennia bekend, het feit dat men willens en wetens woningnood creëert, om zo de huizenprijs (en ook de huren) en daarmee de huizenbubbel op belachelijke grootte te houden. Echter nog nooit heb ik een 'direct' betrokkene, zelfs één die jonge mensen 'het vak moet leren', dit zo keihard horen zeggen!!

Schandalig! Die gecreëerde woningnood is één van de redenen, waarom jonge mensen uit de onderlaag, geen zelfstandige woning kunnen bemachtigen..... Dan spreek ik niet eens over het feit dat men niet weet, waar de vluchtelingen met een status te laten. Waaraan toegevoegd kan worden, dat zelfs de uitgeprocedeerden, die niet terug kunnen naar hun land, op een schandalig slechte manier worden 'opgevangen.........'
Wat een schoftenland is Nederland geworden, gadver!!!

Voor meer berichten over de huizenbubbel, huizenprijs, woningnood, sloop van huizen en/of afbraak sociale huurwoningen, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten