Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 juli 2015

De bouwproductie in Nederland is in mei sterk gegroeid...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Op DeBeurs.nl, afgelopen vrijdag het bericht, dat volgens Eurostat, het Europese statistiekbureau (lees: cijfergoochelaars), de bouwproductie in Nederland sterker is gegroeid, dan in de meeste andere EU landen Hoeveel vraagt u? Nou, een heel sterke groei van houdt u vast, ga even zitten, veiligheidsgordels vast? Daar komt 'ie: een sterke groei van 0,3%!!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is overigens dezelfde groei t.o.v. mei 2014.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus na alle praatjes dat het zo goed gaat in ons land en de bouw uit het dal is geklommen, is de bouwproductie in één jaar tijd met maar liefst 0,3% gestegen!!!
Nee groots, geweldig, halleluja jutteperen, ontsteekt de vlag (en meteen die van de VS en Israël), ontkurkt de appelcider, de crisis is definitief voorbij!!!!!

Moet u nagaan in het bericht wordt niet eens gerept, over welke bouw het hier gaat, dus niet of dit hoofdzakelijk huizenbouw is, om de grote gecreëerde woningnood aan te pakken. Gecreëerde woningnood, zodat de huizenprijzen en huren op het achterlijk hoge niveau worden gehandhaafd........ Immers, de huizenbubbel zal en moet op nog belachelijker grootte worden gebracht!!

Voor meer fantastische cijfers, klik op het label Eurostat en dat van het Nederlandse cijfer goochel instituut CBS, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten