Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 2 oktober 2022

COVID: het vaccineren van kinderen zou zonder gevaar zijn..........

Men blijft maar liegen en draaien wat betreft de 'onverklaarbare oversterfte.....' Terwijl het de meeste mensen wel duidelijk is waardoor deze wordt veroorzaakt, zo is in de VS duidelijk geworden dat van november vorig jaar tot april dit jaar 19.000 mensen zijn overleden kort na vaccinatie tegen C**id...... Waarschijnlijk een fout dat dit cijfer wel naar buiten is gekomen. Het is wel duidelijk dat men niet van plan is de waarheid te vertellen, immers waarom verschuilt men zich achter de privacy, terwijl de gegevens simpelweg geanonimiseerd kunnen worden, zoals men overigens zelfs gewend is te doen......

Normaal was het zo in de VS dat men een medicijn of vaccin van de markt haalde als er meer dan 50 mensen aan waren overleden, echter deze maatregel werd en wordt niet toegepast op het C**id vaccin, dat blijkt wel uit bovenstaand cijfer.......

Bijzonder kwalijk dan ook dat men kinderen vanaf 5 jaar al injecteert met dit experimentele vaccin, hoe zot in de kop moet je zijn, immers pas over een goede 8 jaar kunnen we met zekerheid stellen dat het vaccin veilig is (terwijl nu al blijkt dat het niet veilig is....) Bovendien lopen kinderen amper het virus op en als ze het al wel krijgen hebben ze er amper of geen last van...... In Canada is men zelfs al bezig voor een derde vaccinatie van jonge kinderen.....

Foto van ANP uit een bericht van de zogenaamd onafhankelijke staatszender NOS: 'Kinderen vaccineren: 'Informeer je goed, corona is niet altijd onschuldig''

Intussen is uit onderzoek in de VS uitgelekt dat gevaccineerden niet gevaccineerden besmetten met het virus wat door vaccinatie ook nog eens gevaarlijker is.......

Het volgende bericht vond ik op Linkedin, lullig genoeg heb ik niet meteen de naam van degene overgenomen die dit bericht herplaatste en kon het daarna niet meer terugvinden. Het originele bericht is door Linkedin gecensureerd......

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

 

Het volgende schrijven heb ik zoals gezegd overgenomen van Het Hemelse Infuus op Likedin:

Het Hemels Infuus Onderliggend leiden

KINDERSPEL, of spelen met kinderen?


De ontwikkeling van vaccins stond nog in de kinderschoenen, toen begin maart 2020 de wereldwijde pandemie werd uitgeroepen. Haast was geboden. Onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen keek de overheid met een schuin oog naar de ontwikkeling van kinderen. Kinderen, onze toekomst, ontwikkelen zich tenslotte spelenderwijs en ook razendsnel. En laten juist die twee eigenschappen nou precies zijn wat door de overheid in het vaccinatiebeleid werd gebruikt. Door haar beleid in een kinderspel te gieten trachtte onze overheid eenieder snel, ogenschijnlijk spelenderwijs te laten wennen aan de extreem vergaande, dwingende en soms zelfs grondwet schendende regels van het nieuwe normaal.  

De grootste clown van de Nederlandse overheid zag al in het voorjaar van 2020 zijn kans schoon. Hoewel het voor kinderen van wezenlijk belang is te spelen en dit in de kern draait om plezier en vrijwilligheid zonder opdracht of verplichting, knelde daar toch de kleurige schoen bij de toenmalige minister van VWS. Vrijwillig en zonder verplichting zou bij dit spelletje niet gaan werken.  

Deze bewindspersoon, en later ook zijn opvolger, liet zich over het wel of niet vaccineren onder andere influisteren door de Gezondheidsraad. Door zelfs het VN-Kinderrechtenverdrag zo uit te leggen, werden kinderen niet meer beschermd tegen instanties en zelfs de overheid, maar verkregen zij juist de ‘keuze’ om anderen, lees naasten, te beschermen en konden ze meewerken aan het openhouden van scholen.  

Niet alleen Nederlandse bewindspersonen probeerden via listig spel volwassenen en zelfs kinderen warm te maken voor het nemen van een prik. Ook in Canada bijvoorbeeld richtte Justin Trudeau, als een Sinterklaas, zich amper een jaar geleden tot 5-jarigen om hen over te halen de prikjes (als ware het cadeautjes) in ontvangst te gaan nemen. Nota bene een vaccin dat zij niet nodig hadden en hebben, waardoor zij onnodig aan risico’s worden blootgesteld en dat mogelijk levenslang hun immuunsysteem beïnvloedt. Sinds eind augustus 2022 wordt in Saskatchewan, een provincie in Canada, de derde dosis aan kinderen vanaf 5 jaar aangeboden. Waar onderwijl Biden in Amerika de pandemie tot een einde heeft verklaard, gaat Canada nog even door met spelen over de rug van jonge kinderen. Is er daar straks nog iemand om hen te beschermen? Het is op zijn minst zeer zorgwekkend dat juist in Canada het “sudden death doctors disease” in opkomst is.  

Naast wereldleiders en overheden, speelden ook de farmareuzen handig op de emoties van kinderen in. Heksje Viezer lanceerde zelfs een eigen commercial waarin kinderen die zich lieten vaccineren tot “Superheroes” werden uitgeroepen. Ziekmakend zou je zeggen. En Modder, voordat deze met modder naar Viezer ging gooien, zorgde ervoor dat artsen die wat bedenkingen uitten bij de prikjes werden gecanceld of ontslagen.  

Inderdaad, dit kinderspel door overheden en farmareuzen en daarbij het kinderen tot pionnen op een groot schaakbord maken, is inmiddels ziekmakend gebleken. De uitkomsten van onderzoeken over depressiviteit, suïcidaliteit en leerachterstanden stapelen zich op en laten zien dat kinderen ook anderszins schade is toegebracht. Kinderen die anderen moesten beschermen, blijken nu zelf de dupe te zijn geworden van dit macabere spel. En het is niet alleen ziekmakend, misschien zelfs wel dodelijk.  

In Canada doen artsen ondertussen melding van ernstige griepvormen onder jonge kinderen die onder andere virussen en ziekten van de bovenste luchtwegen tot gevolg hebben. Dit leidt vervolgens tot meer ziekenhuisopnames. Er is iets aan de hand met de immuunsystemen van deze kinderen. Het zal toch niet veroorzaakt kunnen zijn door de prikjes? 

Inmiddels heeft de CDC in de VS erkend dat de covid vaccinaties ernstige systemische reacties veroorzaken bij meer dan de helft van de (kleinste)kinderen, waarbij zes procent van de kinderen niet meer in staat is hun normale dagelijkse activiteiten voort te zetten. Het stimuleren van het vaccineren van de allerkleinsten door de Amerikaanse overheid gaat echter onverminderd voort, dit zelfs ondanks het gegeven dat in de VS geen enkel gezond kind tijdens de pandemie is gestorven ten gevolge van een Covid-infectie.  

In de UK is sprake van een stijging van 22 procent van kindersterfte sinds het moment dat men daar op 4 april 2022 begon met het vaccineren van kinderen van 5 t/m 11 jaar. Dat kan niet aan het vaccin liggen, toch?  

En waar in de UK door de British Heart Foundation in januari 2022 al een campagne van start is gegaan over hartaanvallen bij jonge kinderen, heeft een groot ziekenhuis in New York het nu ook al nodig gevonden om een voorlichtingsfilmpje voor kinderen te maken over myocarditis, alsof ook dat een spelletje zou zijn. De kracht van de herhaling werkt doorgaans goed bij kinderen. Hoe vaker je iets te zien krijgt, hoe normaler het wordt en vervolgens zelfs went. Zou de overheid ook deze theorie nu inzetten om gewenning en normalisering te creëren? We zouden toch niet normaal gaan maken wat niet normaal is?  

Kinderen, ons grootste goed, blootgesteld aan psychische druk of dwang zijn ingezet voor het welzijn van anderen. Tot op de dag vandaag vind ik het onbegrijpelijk dat vele opa’s en oma’s en vooral ouders niet zijn gaan staan voor het welzijn van kinderen en zich niet verzet hebben tegen zinloze maatregelen en experimentele prikken voor hun kroost.  

Nu onze overheid met het thema ‘oversterfte’ verstoppertje speelt op het stokpaardje van de Wet op de Privacy en de Kamerleden ondertussen elastiekend blindemannetje aan het spelen zijn, is wat mij betreft de rekbaarheid er wel uit. Hoe lang pikken we dit nog? Of beter hoe lang prikken we -kinderen- nog? Het grote kaatseballen is begonnen. Wie of wat krijgt de schuld van of was de aanleiding tot deze uitzonderlijke (psychische) schade bij kinderen en de toename van sterfgevallen? Wie kaatst kan een bal verwachten, een trefbal wel te verstaan.  

=======================================

Zie ook: 'De beste journalisten worden vervolgd en uitgekotst, of hoe de westerse volkeren worden gemanipuleerd'

'Terechte protesten in Iran, maar tegelijkertijd: wat een enorme westelijke hypocrisie'

'Weerwind (D66 minster) vindt dat uithuisplaatsingen nog steeds kunnen'

'Vernieuwd omikron-COVID-vaccin van Pfizer: studiedata worden achtergehouden.......' (en zie de video's en berichten onder de links in dat artikel!!)

'Facebook COVID 'factcheckers' worden betaald door de farmaceutische maffia........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Ook GB wordt geregeerd door misdadigers en grote bedrijven die lak hebben aan vrede en de volksgezondheid' (18 augustus 2022)

'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (21 april 2022)

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' (22 maart 2022)

'EU medicijnregelgever EMA en de WHO roepen op te stoppen met COVID boosters vanwege aantasting immuunsysteem en falen bij bestrijding Coronavirus' (22 januari 2022)

'Wenen: niet COVID maar cannabis heeft geleid tot depressies onder jongeren.......' Depressies die het gevolg zijn van de hysterische anti-Coronamaatregelen!! Daarnaast is het wel zeker dat er zelfs een flink aantal doden zijn te betreuren, doordat ze niet op tijd konden worden geholpen vanwege het op de lange baan schuiven van veel andere behandelingen door het grote aantal COVID-patiënten en tekorten aan IC bedden, daarbij horende verpleegkundigen en intensivisten dit nog naast een tekort aan gewone ziekenhuisbedden..... Alles veroorzaakt door de enorme bezuinigingen op de gezondheidszorg, zo hebben de kabinetten Rutte ervoor gezorgd dat de helft van het aantal IC bedden is verdwenen (van 2.200 bij de start van het kabinet Rutte 1 naar 1.100 bij de uitbraak van het virus, volgens anderen zou dat aantal bedden bij uitbraak zelfs minder zijn geweest dan 1.000). Ook hebben deze kabinetten de zorgverzekeraars toestemming gegeven om ziekenhuizen te sluiten, zodat ambulance aanrijtijden van het platteland naar de dichtstbijzijnde ziekenhuizen onverantwoord lang zijn en er een groot aantal ziekenhuisbedden plus IC afdelingen zijn verdwenen.... Uiteraard is dit alles gepaard gegaan met een uitloop aan verpleegkundigen..... En waarom heeft men de meer dan belachelijke anti-Corona maatregelen genomen?? Juist, omdat er een groot tekort was aan IC bedden en verpleegkundigen!! Het is overigens in praktisch alle neoliberaal geregeerde westerse landen hetzelfde verhaal, waar Canada, Australië en de VS wel de kroon spannen...... Het kabinet is onderdeel van de volksvertegenwoordiging die als eerste het belang van het volk moet dienen, maar daarvan is allang geen sprake meer, men geeft nog liever geld uit aan illegaal oorlog voeren zogenaamd om democratie en vrede te brengen, maar waarbij ongelofelijke aantallen mensen zijn vermoord, deze eeuw al meer dan 5 miljoen..... Ofwel men laat mensen liever vermoorden dan dat men mensen redt met een goede gezondheidszorg.... Dan te bedenken dat de AIVD en de MIVD al in 2016 het kabinet Rutte 2 en daarmee Rutte 3 en 4 hebben gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een pandemie, juist vanwege het tekort aan IC bedden en verpleegkundigen en toch is men doorgegaan met bezuinigen en weigerden zowel Rutte 3 als 4 het aantal ziekenhuis en IC bedden uit te breiden, nee Rutte 4 gaat vele miljarden meer in oorlogsvoering steken ofwel in het doden van mensen in plaats van het redden van mensenlevens..... (je kan er dan ook op wachten dat we straks weer te maken zullen hebben met lockdowns en andere flauwekul......) SCHANDE!!!

'De alarmerende verborgen geschiedenis van polio (poliomyelitis) en het verband met virussen als COVID-19'

'COVID in Canada: seksueel geweld met 18% toegenomen door maatregelen tegen het virus......' In de VS is het aantal moorden van partners op hun vrouw door de Coronamaatregelen opgelopen tot 50 per dag >> aldus CBC Radio One Charlottetown op 26 augustus jl........ Niet vreemd dan ook dat een aantal deskundigen durft te stellen dat het aantal doden door Coronamaatregelen en vaccinaties een stuk groter is dan de doden die door het virus zijn gevallen......

'COVID: man sterft na booster, autopsie vindt spike-eiwit in hart en hersenen. Kuipers (D66 minister) bang voor aansprakelijkheid bijwerkingen COVID-vaccin'

'Coronavirus vergeleken met de Hongkonggriep pandemie van 1968/1969'

'COVID-19: volledig gevaccineerd personeel Methodist hospital (VS) deels ziek thuis'

'COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie'  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten