Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 juli 2022

COVID: man sterft na booster, autopsie vindt spike-eiwit in hart en hersenen. Kuipers (D66 minister) bang voor aansprakelijkheid bijwerkingen COVID-vaccin

Kwam op Linkedin het volgende gedeelde bericht van tegen, het verwijst naar een artikel van Blckbx:

Corona 28 juni 2022

Man sterft na booster, autopsie vindt spike-eiwit in hart en hersenen

Een gevalsanalyse van een man die overleed kort nadat hij was geboosterd, komt tot een verontrustende conclusie. Spike-eiwit, afkomstig van het mRNA-vaccin, werd aangetroffen in beschadigd hersen- en hartweefsel.

Vorige week verscheen een preprint gevalsanalyse van de autopsie op een man die in januari 2022 op 77-jarige leeftijd overleed, drie weken na zijn derde coronavaccinatie met het Pfizer-vaccin. De studie werd uitgevoerd door Michael Mörz, verbonden aan het Instituut voor Pathologie van het ziekenhuis Dresden-Friedrichstadt in Duitsland.

Uit de autopsie bleek dat de man ontstekingen had in zowel zijn hersenen als hart. Het verontrustende is dat daar in beschadigde weefsels spike-eiwit werd aangetroffen, dat niet afkomstig was van het SARS-CoV-2-virus, maar van het vaccin.

‘Onduidelijke symptomen’

De man leed aan de ziekte van Parkinson met ernstige motorische stoornissen. Hij was opgenomen op de spoedeisende hulp met aspiratiepneumonie. Dit is een vorm van longontsteking die optreedt wanneer vreemd materiaal, zoals voedsel, in de longen terechtkomt. Ondanks pogingen om hem te reanimeren, overleed de man. Aspiratiepneumonie werd aanvankelijk vermoed als de doodsoorzaak en een autopsie werd daarom niet nodig geacht. Familieleden drongen daar toch op aan, omdat de man voor zijn overlijden ‘onduidelijke symptomen’ vertoonde.

Ontstekingen in hart en hersenen

Zoals verwacht bracht de autopsie niet alleen leeftijdsgebonden veranderingen (atherosclerose) aan het licht, maar ook de typische hersenveranderingen veroorzaakt door Parkinson en aspiratiepneumonie. Aspiratiepneumonie werd als doodsoorzaak bevestigd, maar er werden ook andere opvallende bevindingen gedaan.

Zo bleek dat de man ook leed aan necrotiserende encefalitis (een vorm van hersenvliesontsteking) en vasculitis (ontstekingen aan de bloedvaten). Volgens de onderzoeker droegen beide aandoeningen ‘in grote mate bij aan het overlijden’. Bovendien vertoonde het hart tekenen van myocarditis.

Het feit dat lymfocytaire myocarditis, aortitis en vasculitis werden gedetecteerd, wijst volgens Mörz op ‘een immunologische oorsprong van de overeenkomstige weefselpathologie (carditis, aortitis en vasculitis), die geassocieerd werd met afzettingen van het spike-eiwit SARS-CoV-2.’ De autopsie toonde echter geen bewijs van acute COVID-19.

Spike-eiwit door vaccinatie

De patholoog zocht vervolgens naar de aanwezigheid van spike-eiwit en nucleocapside eiwit. Spike-eiwit werd duidelijk gedetecteerd in de beschadigde weefsels (zowel in de hersenen als in weefsels met vasculaire ontsteking). De aanwezigheid van het nucleocapside eiwit kon echter niet aangetoond worden. Volgens de studie is dit bewijs dat het gedetecteerde spike-eiwit afkomstig was van de vaccinatie en niet van een natuurlijke infectie. Het mRNA-vaccin houdt dus verband met immuungerelateerde veranderingen in de hersenen, het hart en de bloedvaten van de man.

Twijfel over veiligheid

“De ernstige neurologische en hartgerelateerde complicaties na het mRNA-vaccin zijn reden voor twijfel over de veiligheid van op genen gebaseerde vaccins tegen SARS-CoV-2,” stelt Mörtz. Hij is bezorgd over de ontoereikende preklinische studies van de coronavaccins: “In het evaluatierapport van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) wordt ook duidelijk benadrukt dat de secundaire farmacodynamische studies en de studies naar de veiligheidsfarmacologie niet zijn uitgevoerd.”

Meer onderzoek

Omdat zijn onderzoek duidelijk maakt dat er mogelijk ernstige bijwerkingen kunnen optreden kort na vaccinatie met mRNA-vaccins, vindt Mörz dat medici daarop moeten anticiperen. “In de klinische praktijk moet rekening worden gehouden met complicaties in hart en hersenen bij patiënten die mRNA-vaccins krijgen.” En hij beveelt aan om meer onderzoek te doen naar de veiligheidsrisico’s. “Goed opgezette preklinische studies zijn dringend noodzakelijk voor de toekomstige besluitvorming en uitvoering van het gezondheidsbeleid.”

============================

Wat een vreselijk bericht en dit is er nog maar één van velen. Ernst Kuipers, godbetert D666 minister van Volksgezondheid, heeft na zijn aantreden elke moraliteit overboord gekieperd, o.a. door zijn eerdere tegenstand tegen het verplaatsen van een kinderhartcentrum uit Groningen, direct na zijn aantreden om te zetten in een pleitbezorger voor verplaatsing van dat centrum, een zaak die bijna op zeker dodelijke slachtoffertjes zal genereren, dit vanwege de afstand tussen Groningen en een meer dan 100 kilometer verderop gelegen centrum..... (alleen patiëntjes die continu opgenomen blijven hebben tegen die tijd grote kans op overleven) Dezelfde Kuipers moest onlangs indirect toegeven dat een booster met een mRNA vaccin beter niet genomen kan worden door personen onder de 60 jaar zonder medische indicatie ofwel 60-minners met een goede gezondheid wordt in feite afgeraden zo'n booster te nemen..... Volgens Kuipers is deze booster niet goedgekeurd door de EMA (European Medicines Agency) het EU centrum voor toelating medicijnen..... Personen van boven de 60 mogen waarschijnlijk wel blootgesteld worden aan een groot bijwerkingsrisico, maar ja die mensen gaan de maatschappij de komende jaren toch alleen maar geld kosten dus die kunnen wat betreft de overheid niet snel genoeg sterven........ 

Volkomen terecht concludeert de schrijver van het volgende artikel van Blckbx dat Kuipers bang is om aansprakelijk gesteld te worden voor (ernstige) vaccinbijwerkingen en dat mensen voor een vaccin dat tot nu toe als veilig werd gepropageerd in de media en politiek, terwijl er nog steeds geen goedkeuring was van de EMA voor het inzetten van dit vaccin voor 60-minners zonder medische indicatie..... Blijkbaar was men te benauwd dat de bevolking bij het naar buiten brengen van deze informatie dan het vertrouwen in de vaccins in het geheel zou verliezen.....

En dan is het voorgaande nog maar het spreekwoordelijke puntje van de ijsberg, in de VS is het al zo zot dat de vaccins tegen COVID gewoon worden gegeven terwijl eerder elk vaccin dat zoveel bijwerkingen gaf, onmiddellijk uit de handel zou zijn genomen...... In de VS was het tot de uitbraak van het Coronavirus altijd zo dat wanneer er 50 mensen of meer overleden na een vaccinatie, het vaccin uit de handel werd genomen, nu is het zo zot dat dit zelfs niet gebeurde na 19.000 doden!!!* Niet voor niets ook dat er hier en elders weinig of geen transparantie is over de cijfers en de berekeningen die aangeven hoeveel bijwerkingen er zijn en waaruit die bestaan en wat de sterftecijfers zijn na vaccinatie, sterker nog >> men stelt bij ouderen die overlijden na vaccinatie dat deze zijn overleden aan onderliggende klachten..... Terwijl er bijna geen mensen zijn van 70 jaar en ouder die niet lijden aan een (onderliggende) chronische kwaal..... Doorgeredeneerd zou je kunnen stellen dat ouderen met onderliggende klachten juist niet moeten worden gevaccineerd..... 

Bovendien houdt men een korte termijn aan wat betreft de bijwerkingen, terwijl een normaal vaccin tot 10 jaar lang wordt getest voor het wordt losgelaten op de bevolking, m.a.w. de kans dat gevaccineerden tot jaren na die vaccinatie(s) nog ernstige klachten kunnen oplopen is levensgroot, wat nog eens wordt versterkt als je het eerste artikel van Blckbx in dit bericht in ogenschouw neemt...... Bourla, de topgraaier CEO van Pfizer durfde vorig jaar keihard te zeggen dat hij Israël zag als een groot testlab, daar de vaccinatiegraad daar zo hoog was, ofwel in feite zei deze plork dat de bewoners daar als proefdier dienen...** (en dat in ruil voor grote leveringen van het Pfizer vaccin)


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Hier de tekst over de angst van Kuipers voor aansprakelijkheid op Blckbx:

Kuipers vreest aansprakelijkheid voor vaccinbijwerkingen

Redactie Blckbx

Gezondheidsminister Ernst Kuipers geeft indirect toe dat vaccinaties ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken en dus helemaal niet ‘veilig en effectief’ zijn. Hij zegt dat hij 60-minners niet off-label een extra herhaalprik wil geven, omdat hij dan aansprakelijk is als er eventuele bijwerkingen zijn.

Een opmerkelijk moment gisteren tijdens het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer. Kamerlid Wieke Paulusma (D66) stelde de vraag aan minister Kuipers of hij zich wil gaan inzetten voor 60-minners die zich kwetsbaar voelen en graag een herhaalprik willen. Ze vroeg of de minister zich daarvoor sterk wil maken bij de EMA (European Medicines Agency).

Kuipers, duidelijk niet op zijn gemak met de gestelde vraag, zegt dan:

“Het vraagt allereerst richting de betreffende mensen hele duidelijke communicatie, en dat is onderdeel van die communicatiecampagne waar ik het zojuist over had. Want het is een inzet en bepalen van wanneer bereik je het meest optimale beschermende effect in relatie tot de risico’s op ernstige ziekte,“ aldus Kuipers.

“Als ik vaar op de adviezen van het RIVM, en dan is het RIVM en zoals eerder gecommuniceerd met uw Kamer en het RIVM bekijkt dat nu kortcyclisch continu en is tot nu toe tot op de dag van vandaag nog steeds van mening dat een herhaalprik voor 60-min, of alle 18+ nu niet geïndiceerd is. Los van de mensen die een specifieke medische behandeling hebben en die kunnen zoals u weet via hun medisch specialist een vaccinatie krijgen.”

“Dan gaat het even over, uh, ook de, de, de goedkeuring bij de EMA voorzitter waar mevrouw Ee, uh Paulusma uh waar.. wij zijn daarover uh telkens in overleg. Maar het vaccin is tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie niet goedgekeurd, dus als ik het ervoor in zou zetten dan doen we dat off-label uh en uh betekent dat ook uh dat ik uh daarvoor aansprakelijk ben als er eventuele bijwerkingen uh.”

Mevrouw de voorzitter: “Dank u wel”


Waarom niet goedgekeurd?

Uit het antwoord blijkt dat Kuipers zich dus wel degelijk zorgen maakt over ‘eventuele’ bijwerkingen van de COVID-vaccinaties. Bovendien roept zijn antwoord de vraag op waarom het vaccin tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie niet is goedgekeurd. De samenstelling van de prikken is immers nog niet veranderd sinds de introductie van de vaccins eind 2020. Eerdere prikken met exact hetzelfde product zijn recentelijk wél goedgekeurd.

Meer autoriteiten krabbelen terug

Naast Kuipers lijken meer experts en politici terug te krabbelen.

Zo werd in Oostenrijk vorige week de vaccinatieplicht afgeschaft. Officieel omdat de verplichting niet zou werken om mensen gevaccineerd te krijgen en mensen uit elkaar zou drijven.

Vorige week dinsdag beweerde hoge ambtenaar van de Europese Unie Věra Jourová dat de EU nooit druk heeft uitgeoefend op mensen om zich te laten prikken tegen corona. Het zou volgens haar een verzinsel zijn van ‘anti-vaccin-activisten’.

Enkele dagen terug twitterde Marc Van Ranst*** dat vaccineren toch altijd op vrijwillige basis was. Zijn stelling 'Dat wil niet zeggen dat een vrijwillige beslissing om niet te vaccineren geen gevolgen kan hebben', klinkt nu een stuk minder overtuigend dan hoe hij eerder reclame maakte voor de prikken.

============================================

*  Zie:  'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......

**  Zie: 'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' De brutaliteit...... De CEO van Pfizer die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren..... Onlangs (tijdens het schrijven bij deze link is het 16 maart 2022/////) heeft Pfizer afgezien van een contract met India, daar het land extra garanties wilde over de veiligheid en daar zag Pfizer geen brood in...... India een land met een bevolking van 1,3 miljard mensen, ofwel daar was genoeg winst te behalen voor Pfizer; moet je nagaan..... Er is nog een groot land dat extra veiligheid eiste, waarop Pfizer ook de stekker uit die onderhandelingen trok..... Als je hier naar zoekt op het net, maakt niet uit op wat voor manier, vind je hier niets over terug, tekenend........ (zie het laatste blok met links hieronder voor meer berichten over farmaceut Pfizer)

*** Marc Van Ranst is een Belgische viroloog, hoogleraar aan de KUL.

--------------------------------------

Voorts zie: 'COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie'

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!) (een ouder bericht van 3 maart 2021)

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld' (!!!!)

'Prof. Capel: met mRNA gevaccineerden gaan moeilijke tijden tegemoet' (!!!!)

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' Censuur die met de COVID hysterie pas goed op gang kwam, al was ook het meer dan belachelijke Russiagate verhaal al goed voor censuur op de sociale media, je weet wel: als zou Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 hebben gemanipuleerd, een verhaal dat uit en te na is doorgeprikt als onzinnig maar nog steeds wordt herhaald door de reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die zich hiermee NB schuldig maken aan het verspreiden van fake news (nepnieuws) en manipulatie, terwijl diezelfde media en politici lopen te schreeuwen over fake news en manipulatie op de sociale media en daarvoor censuur eisen...... Te gestoord en vals voor woorden!!

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' (!!!!) en zie wat dat bericht betreft ook:

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' (!!!!) Zie wat dat betreft ook

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland en de verplichte vaccinatie van verplegend personeel'

'44 Studies on Vaccine Efficacy That Raise Doubts on Vaccine Mandates' (!!!!)
 
'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!)
 
'Aantal COVID-doden in VS en GB zwaar gemanipuleerd' (!!!!)
 
'COVID-maatregelen: een open brief aan Ernst Kuipers' (!!!!)

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

'Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”' (!!!!) (door de Coronamaatregelen) Overigens onbegrijpelijk dat deze aartsbisschop zich in de bijgevoegde video alleen tot katholieken richt......

'COVID-19: onderzoeken bevestigen dat natuurlijke verkregen immuniteit meer dan voldoende is' (!!!!) Op 15 februari 2022, werd bekendgemaakt dat natuurlijke immuniteit veel langer standhoudt dan die middels een vaccin verkregen en dat niet misselijk: volgens onderzoekers in Italië zelfs 18 maanden!! >> 'Natural Immunity Lasts for at Least 18 Months: Study' En wat heeft Nederland gedaan?Juist, die periode van natuurlijke immuniteit teruggebracht naar een half jaar!! Gelukkig zijn we voorlopig af van die belachelijke beslissing!!

'Intrekken uitzendlicentie door Rusland voor Deutsche Welle 'is een klap in het gezicht van het Duitse volk'' RT Deutsch dat werd platgelegd in Duitsland wordt o.a. verweten complottheorieën over COVID te brengen, dit door het uitzenden van een gesprek met een paar COVID-vaccinatieweigeraars....... (te zot voor woorden!!) Oh, en Deutsche Welle is een Duitse staatsomroep die westerse propaganda uitzond in Rusland, iets waarover men niet lult in het westen en als men er al over spreekt wordt er onomwonden gezegd dat dit soort westerse platforms onafhankelijk zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Neil Young en Joni Mitchell maken grote vergissing: censuur niet de weg, terwijl tegengestelde COVID mening meer en meer lijkt te kloppen'

'EU medicijnregelgever EMA en de WHO roepen op te stoppen met COVID boosters vanwege aantasting immuunsysteem en falen bij bestrijding Coronavirus' (!!!!) zie wat dit betreft ook:

'COVID-19 vaccin zou het immuunsysteem aantasten.......' (!!!!) Benieuwd ook of de vandaag (het is terwijl ik dit schrijf 11 januari 2022 /////) overleden David Sassoli, voorzitter van het EU parlement, 3 dubbel gevaccineerd was, daar ook hij een afwijking had aan het immuunsysteem......

'COVID-19: IC verpleegkundige OLVG slaakt noodkreet

'1.000 driedubbel gevaccineerde Nederlanders lopen het virus op tijdens wintersportvakantie in Oostenrijk'

'CDC (VS) haalt uitspraak van rechter hooggerechtshof onderuit: niet 100.000 ernstig zieke kinderen met COVID in hospitaal maar 3.500....' (!!!!)

'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland gebruikt schapen en geiten om mensen over te halen zich te laten vaccineren ha! ha! ha! ha!'

'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!) Iets wat nu volkomen los is gelaten, een enorme schending van mensen- en burgerrechten

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

--------------------------------------------

En terzijde: 'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten'

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' En zie de links in dat bericht voor meer artikelen over censuur, manipulatie, nepnieuws en aantasting van burger- en grondrechten.

'COVID-19: Bundesverfassungsgericht verklaart vaccinatieplicht voor verplegenden en verzorgenden legaal; nu nog voor het apenpokkenvirus......'

'COVID: Kuipers (D66 minister VWS) stelt dat met de ruzie over IC bedden er geen bedden zijn verdwenen, nee maar er zijn amper bedden bijgekomen....'

'Joe Biden wil financiële hulp t.b.v. VS burgers, die werden getroffen door COVID maatregelen, gebruiken voor proxyoorlog tegen Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

'Grote bedrijven als Kellogg's, farmaceuten, wapenfabrikanten en oliemaatschappijen hebben een groot belang bij censuur op de sociale media' (en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------

Hier nog wat berichten over de 'betrouwbaarheid' van farmaceut Pfizer: 'Pfizer vaccin tast DNA van de lever aan' (en deskundigen: zie de opmerking onder dat bericht!!)

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl. 2021.....)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

Bij update na plaatsing het woord COVID toegevoegd aan kop (mijn excuus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten