Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 19 juli 2022

COVID-19: volledig gevaccineerd personeel Methodist hospital (VS) deels ziek thuis

Het Methodist hospital in Houston kampt met een groot tekort aan personeel, niet alleen door de 153 personeelsleden, vooral verpleegkundigen, die zijn ontslagen of zelf zijn opgestapt daar ze zich niet wensten te laten vaccineren met een experimenteel vaccin, waarover nog lang niet bekend is of het ernstige bijwerkingen heeft op de middellange en lange termijn (tot 10 jaar na vaccinatie), maar nu blijkt dat van het volledig gevaccineerd personeel er 400 ofwel ziek zijn, dan wel positief zijn getest op COVID-19 en derhalve niet mogen werken...... (weet je nog dat men stelde dat je na vaccinatie het virus niet door zou kunnen geven? zo meer daarover)

De grote farmaceuten hebben bij de regeringen waar hun vaccin wordt verspreid bedongen dat ze niet aansprakelijk mogen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn.... Pfizer wil haar vaccin niet verspreiden in India, een land waar Pfizer een gigantische hoeveelheid vaccins had kunnen verspreiden, de reden daarvoor >> Pfizer wilde niet voldoen aan de extra veiligheidseisen die India vroeg vóór de aankoop van het vaccin...... (moet je nagaan.....)

Eerder liet Bourla, de topgraaier van Pfizer, weten dat hij Israël zag als testlab, daar de vaccinatiedichtheid groot was in dat land (een voorwaarde die hij aan Israël had gesteld voor het snel leveren van vaccins....), ofwel Bourla ziet de gevaccineerden in Israël als proefkonijn..... In feite dienen al de tegen het Coronavirus gevaccineerden als proefkonijn, logisch daar de ontwikkeling en een normale testperiode van een nieuw vaccin tot 10 jaar in beslag nemen...... (zie het laatste blok met links naar berichten over de 'betrouwbaarheid van Pfizer' onderin dit bericht)

Nog vreemder is het dat men in de VS een vaccin van de markt haalt als er meer dan 50 doden vallen, echter de dood van 19.000 mensen na vaccinatie in de VS was in het geval van het vaccin tegen COVID niet een reden om het vaccin van de markt te halen......

Robert Philips, de vice president en uitvoerend hoofdarts van het Houston Methodist ziekenhuis schreef op 12 juli jl. in een intern memo dat het verontrustend is dat er sprake is van een stijgend aantal personeelsleden dat ziek thuis zit en 400 personeelsleden positief werden getest..... Het overgrote deel van de positief getesten en zieke personeelsleden hebben COVID buiten en niet in het ziekenhuis opgelopen >> 'maar het is belangrijk dat we niet met een situatie te maken krijgen dat te veel personeelsleden ziek thuis zitten en we met een tekort aan personeel te maken krijgen', aldus Philips.

Het volledig aantal personeelsleden in dit ziekenhuis ligt op 28.000, wellicht denk je dat 400 verpleegkundigen en stafmedewerkers dan niet veel is, echter je moet niet vergeten dat dit personeel dagelijks in 3 ploegendiensten werkt, daarnaast kent zo'n groot ziekenhuis uiteraard een groot aantal huishoudelijke werkkrachten. Voorts stelt een ex-verpleegkundige die zo aan bod komt dat personeel van het Methodist al te maken heeft met overwerk en daaraan gerelateerde oververmoeidheid...... (en oververmoeidheid tast het immuunsysteem aan)

Het thuis verblijvende personeel zou zijn besmet met de meer besmettelijke Omicronvariant BA.5, een variant die zich niets aantrekt van eerdere vaccinaties en de boosters die daarna zijn verstrekt...... Voorts is er een ander groot probleem met verplichte vaccinaties die weinig bijdragen aan de immuniteit voor het virus, aldus Marty Makary, een chirurg en professor aan het John Hopkins universitair ziekenhuis, volgens hem duurt  de immuniteit na vaccinatie aanzienlijk korter dan natuurlijk verkregen immuniteit, die dus wordt verkregen nadat je de ziekte onder de leden hebt gehad (waarbij een flink aantal mensen niet eens ziek wordt van het virus.....).... 

Grote wetenschappelijke studies in de VS en Qatar wijzen uit dat natuurlijk verkregen immuniteit ver is te prefereren boven die na vaccinatie, al wordt er in het hieronder opgenomen artikel van The Epoch Times (TET, een rechts mediaorgaan) op gewezen dat er een aantal kleine studies zijn gedaan die het tegenovergestelde bewijzen, echter omgekeerd evenredig moet ik opmerken dat er ook kleine studies zijn gedaan die wel aantonen dat natuurlijke immuniteit veel langer stand houdt dan de kunstmatig verkregen immuniteit na vaccinatie.

Verpleegkundige Jennifer Bridges werd ontslagen bij het Methodist ziekenhuis daar ze de vaccinatie weigerde, zij stelt nu na het lezen van Philips' memo dat haar bezwaar tegen het vaccin terecht is geweest en het vaccin niet werkt daar het volgens haar normaal is bij een echt vaccin dat deze voorkomt dat je het virus oploopt en ze stelt dan ook dat het tijd wordt dat het Methodist toegeeft fout te zitten met het verplichten van vaccinaties..... Het meest schandalige is wel dat Bridges eerder zelf COVID onder de leden had en daarna nooit meer ziek is geworden, hoewel ze alleen patiënten met COVID behandelde, ofwel haar natuurlijke immuniteit tegen COVID was hoog en toch wilde het ziekenhuis dat ze zich liet vaccineren.......

Echter Stefanie Asin, een woordvoerder van het ziekenhuis, wijst dit van de hand, volgens haar zijn de vaccinaties nooit bedoeld om te voorkomen dat je het virus oploopt, maar zijn bedoeld om te voorkomen dat je ernstig ziek wordt en moet worden opgenomen in het ziekenhuis..... Tja dat is de riedel nu al weer een hele tijd, echter toen men begon met de vaccinaties was het wel degelijk de bedoeling dat je met het vaccin het virus niet zou oplopen, sterker nog >> men stelde dat men het virus zou kunnen uitroeien met het vaccin en dat je na vaccinatie het virus niet meer zou kunnen verspreiden, het eerste is een totaal belachelijke stelling die de Chinese overheid volkomen onterecht nog steeds nastreeft en het tweede, de waan dat ja na gevaccineerd te zijn het virus niet meer zou kunnen doorgeven is intussen wel 100 keer naar de prullenbak verwezen....... Overigens wordt even later in het artikel van TET weergegeven dat het ziekenhuis eerder wel degelijk met de hiervoor gegeven argumenten tot vaccinatie kwam.....

Lees het artikel van The Epoch Times en vorm je eigen mening!! (maar als je het mij vraagt zou ik liever afzien van elke vaccinatie, nogmaals het gaat om een experimenteel vaccin waarvan de bijwerkingen op de middellange en lange termijn nog lang niet bekend zijn, daarnaast zijn er in de VS en elders nu al een groot aantal bijwerkingen bekend zelfs tot en met de dood, het is dan ook schandalig dat men hier zo terughoudend is met het bekendmaken van alle cijfers die betrekking hebben op de bijwerkingen en dat geldt ook voor het aantal echte Coronadoden, sterker nog >> als een patiënt werd opgenomen met een dodelijke aandoening en die in het ziekenhuis COVID opliep, werd en wordt deze na overlijden gewoon als Coronadode meegerekend; maar nogmaals: vorm je eigen mening.......)


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst in Google translate eerst om in het Engels door in het menu op Engels te klikken, waarna je weer kan klikken op die vertaalapp en je bovenaan in het menu Nederlands ziet staan, klik daarop en de hele tekst staat in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

EXCLUSIVE: Hospital Faces Staff Shortages Due to COVID-19 Infections, Despite Vaccine Mandate

By Emily Miller
July 18, 2022 Updated: July 18, 2022

The Houston Methodist hospital in Houston on June 22, 2021. (Mei Zhong/The Epoch Times)The Houston Methodist hospital in Houston on June 22, 2021. (Mei Zhong/The Epoch Times)

The first hospital in America to mandate a COVID-19 vaccine for all employees is now facing a staffing shortage from infections.

Houston’s Methodist Hospital has hundreds of employees out of work because they tested positive for the virus that causes COVID-19. At the same hospital in 2021, 153 staff members who refused to get vaccinated quit or were fired. Now Methodist leadership is trying to avert a crisis.

“What is worrisome is the climbing number of our employees who cannot work because they are home sick with COVID-19. Almost 400 employees tested positive last week,” Dr. Robert Phillips, the executive vice president and chief physician executive of Houston Methodist, wrote in an internal email on July 12 obtained by The Epoch Times.

“While most of these employees are getting COVID-19 from the community, it is vital that we don’t face a situation where too many employees are out sick and we find ourselves with a staffing shortage,” he added.

Houston Methodist, with a workforce of around 28,000, was the first hospital system in the country to mandate the COVID-19 vaccine for all of its employees. It also was the first system in the nation to mandate the vaccine for its private health care providers who are credentialed members of its medical staff. The hospital later required all its employees to get a vaccine booster by March 1.

Most employees got vaccinated and stayed, but the system is having trouble with staffing as the vaccines prove increasingly worse at protecting against infection as new variants of SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19, emerge.

“The spike in cases is happening all over the country and is likely attributed to the highly contagious and more vaccine-resistant omicron subvariant,” Phillips wrote. “BA.5 is now the most infectious variant so far and is thought to be four times more vaccine evasive than the last dominant variant.”

BA.5 is a subvariant of Omicron. It recently became the dominant strain in the United States, according to federal data.

Phillips nodded at how the vaccines provide little protection against infection, describing BA.5 as four times more “vaccine-evasive” than the last dominant strain, which was BA2.12.1.

While many employees are sick, Phillips said the spike is “not yet correlating with a large surge in hospitalizations” in Houston Methodist, with just 290 COVID-19 patients in the system as of July 12.

None of the patients are Methodist employees, according to Stefanie Asin, a spokeswoman for Houston Methodist Hospital. Asked how many of the hospitalized COVID patients are vaccinated, Asin said she didn’t know. Nearly half of the patients in the system in late 2021 were vaccinated.

Epoch Times PhotoJennifer Bridges poses in Houston, Texas, on June 22, 2021. (Francois Picard/AFP via Getty Images)

Problem With Mandates

“The problem with vaccine mandates is that they are immunologically ignorant by ignoring the powerful effect of natural immunity,” Dr. Marty Makary, a Johns Hopkins surgeon and professor, told The Epoch Times. “Natural immunity has been formally studied in over 200 studies and has been found to be more effective than vaccinated immunity.”

Studies from scientists in Qatar, the United States, and other countries have found those who survived COVID-19 had superior protection than the vaccinated, though a smaller number of studies indicate the opposite.

Nurse Jennifer Bridge was fired by Methodist in June 2021 for refusing the vaccine. “This only proves our point that the vaccine doesn’t work. A true vaccine would prevent you from catching the virus. It’s time Methodist owns up to its mistakes,” Bridges told The Epoch Times after reviewing Phillips’ memo.

“That is absolutely a false premise,” Asin, the hospital’s spokeswoman responded. “The vaccines were never intended to stop you from getting it. The point of the vaccines is to keep you from severe illness and being hospitalized. The mandates and the vaccines are absolutely working.”

Bridges now works at a private COVID-19 clinic located in Houston called BreatheMD, which is owned by Dr. Mary Talley Bowden.

“I had COVID two years ago and have never gotten sick again—even though all I do is care for COVID  patients,” she said.

Bridges and a number of other former Houston Methodist workers sued their employer over the refusal to recognize natural immunity and other aspects of the mandate, but the lawsuit was thrown out and the appeal was rejected.

But Makary, a member of the National Academy of Medicine (NAM US), said the science shows the naturally immune should have been retained.

“When Methodist fired nurses who had natural immunity for not being vaccinated, they fired those least likely to spread the infection at the workplace,” he said. “Many nurses have circulating antibodies that neutralize the COVID virus, but they are not antibodies that Methodist hospital recognizes.”

Bridges said, “The patients are suffering in the hospitals, and the little staff they have are overworked due to these shortages. It’s sad that they would rather keep away very healthy, unvaccinated nurses with natural immunity when they need us so badly.”

“What does natural immunity actually mean?” Asin responded. “We required the vaccines for our employees to keep the patients safe.” She said they do not currently have staffing shortages.

Epoch Times PhotoFilled vials wait to be distributed ahead of a COVID-19 vaccine clinic in Houston, Texas, on May 13, 2021. (Brandon Bell/Getty Images)

Change in Tune

The vaccines were authorized by federal regulators to prevent symptomatic infection, and were touted by vaccine makers and numerous health officials as offering high protection.

As that protection has waned, authorities focus on the protection the vaccines provide against severe disease.

While Methodist Hospital now says the vaccines were intended to protect its employees from severe illness, that is not what its leaders said a year and a half ago, according to emails reviewed by The Epoch Times. In February 2021, the hospital emailed an offer of a $500 bonus to any hospital employee who got two shots of the vaccines. The email says, “The Hope Bonus is a reward for setting the right example and doing our part to stop the spread.”

Dr. Marc Boom, the president and CEO of Houston Methodist, emailed employees on April 15, 2021, telling them that the mandate was for preventing infection and spread to patients:  “We’re seeing positive results as the number of employee infections has dropped inversely with the number of employees receiving the vaccine. It appears we’ve successfully created herd immunity at Houston Methodist.”

Herd immunity means the level of protection that comes from vaccines, prior infection, or both, is so high that the spread of a disease is no longer an issue.

“COVID vaccines were originally thought to reduce COVID transmission, but that understanding quickly changed, rendering policies for unvaccinated people obsolete,” Makary said. “If someone who does not have natural immunity chooses not to get vaccinated, they do so at their own individual risk, but they pose no public health threat now that population immunity is high.”

Bowden, Bridges’s new employer, lost her privileges with Houston Methodist after she announced that she would only treat unvaccinated patients who couldn’t get care elsewhere. The hospital said Bowden was spreading “misinformation.” Bowden was suspended, and then she resigned.

Bowden said the number of vaccinated employees who are out sick means Houston Methodist leaders owe an explanation “to those of us who were persecuted for questioning the mandates.”

“We have 400 employees out sick with COVID. They are out sick without severe illness. We stand by the effectiveness of the vaccine,” Asin responded.

Phillips told his employees to do their best to not get sick.

“Our patients need us to stay healthy, so I strongly encourage our employees to be as vigilant as possible,” he said, adding later, “please use good judgment in your personal lives as community spread … is high right now.”

===========================================

Zie ook: 'Wenen: niet COVID maar cannabis heeft geleid tot depressies onder jongeren.......' Depressies die het gevolg zijn van de hysterische anti-Coronamaatregelen!! Daarnaast is het wel zeker dat er zelfs een flink aantal doden zijn te betreuren, doordat ze niet op tijd konden worden geholpen door het op de lange baan schuiven van veel andere behandelingen door het grote aantal COVID-patienten en tekorten aan IC bedden, daarbij horende verpleegkundigen en intensivisten dit nog naast een tekort aan gewone ziekenhuisbedden..... Alles veroorzaakt door de enorme bezuinigingen op de gezondheidszorg, zo hebben de kabinetten Rutte ervoor gezorgd dat de helft van het aantal IC bedden is verdwenen (van 2.200 naar 1.100 bij de uitbraak van het virus, volgens anderen zou dat aantal bedden bij uitbraak zelfs minder zijn geweest dan 1.000). Ook hebben deze kabinetten de zorgverzekeraars toestemming gegeven om ziekenhuizen te sluiten, zodat ambulance aanrijtijden van het platteland naar de dichtstbijzijnde ziekenhuizen onverantwoord lang zijn..... Uiteraard is dit alles gepaard gegaan met een uitloop aan verpleegkundigen..... En waarom heeft men de meer dan belachelijke anti-Corona maatregelen genomen?? Juist, omdat er een groot tekort was aan IC bedden en verpleegkundigen...... Het is overigens in praktisch alle neoliberaal geregeerde westerse landen hetzelfde verhaal, waar Canada en de VS wel de kroon spannen...... Het kabinet is onderdeel van de volksvertegenwoordiging die als eerste het belang van het volk moet dienen, maar daarvan is allang geen sprake meer, men geeft nog liever geld uit aan oorlog voeren zogenaamd om democratie en vrede te brengen, maar waarbij ongelofelijke aantallen mensen zijn vermoord, deze eeuw al meer dan 5 miljoen..... Ofwel men laat mensen liever vermoorden dan dat men mensen redt met een goede gezondheidszorg.... Dan te bedenken dat de AIVD en de MIVD al in 2016 het kabinet Rutte 2 en daarmee Rutte 3 hebben gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een pandemie, juist vanwege het tekort aan IC bedden en verleegkundigen en toch is men doorgeaan met bezuinigen en weigerden zowel Rutte 3 als 4 het aantal ziekenhuis en IC bedden uit te breiden, nee Rutte 4 gaat vele miljarden meer in oorlogsvoering steken..... (je kan er dan ook op wachten dat we in het najaar weer met lockdowns en andere flauwekul te maken krijgen......) SCHANDE!!!   

'COVID: man sterft na booster, autopsie vindt spike-eiwit in hart en hersenen. Kuipers (D66 minister) bang voor aansprakelijkheid bijwerkingen COVID-vaccin

'COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie'

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!) (een ouder bericht van 3 maart 2021)

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld' (!!!!)

'Prof. Capel: met mRNA gevaccineerden gaan moeilijke tijden tegemoet' (!!!!)

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' Censuur die met de COVID hysterie pas goed op gang kwam, al was ook het meer dan belachelijke Russiagate verhaal al goed voor censuur op de sociale media, je weet wel: als zou Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 hebben gemanipuleerd, een verhaal dat uit en te na is doorgeprikt als onzinnig maar nog steeds wordt herhaald door de reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die zich hiermee NB schuldig maken aan het verspreiden van fake news (nepnieuws) en manipulatie, terwijl diezelfde media en politici lopen te schreeuwen over fake news en manipulatie op de sociale media en daarvoor censuur eisen...... Te gestoord en vals voor woorden!!

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' (!!!!) en zie wat dat bericht betreft ook:

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' (!!!!) Zie wat dat betreft ook

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland en de verplichte vaccinatie van verplegend personeel'

'44 Studies on Vaccine Efficacy That Raise Doubts on Vaccine Mandates' (!!!!)
 
'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!)
 
'Aantal COVID-doden in VS en GB zwaar gemanipuleerd' (!!!!)
 
'COVID-maatregelen: een open brief aan Ernst Kuipers' (!!!!)

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

'Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”' (!!!!) (door de Coronamaatregelen) Overigens onbegrijpelijk dat deze aartsbisschop zich in de bijgevoegde video alleen tot katholieken richt......

'COVID-19: onderzoeken bevestigen dat natuurlijke verkregen immuniteit meer dan voldoende is' (!!!!) Op 15 februari 2022, werd bekendgemaakt dat natuurlijke immuniteit veel langer standhoudt dan die middels een vaccin verkregen en dat niet misselijk: volgens onderzoekers in Italië zelfs 18 maanden!! >> 'Natural Immunity Lasts for at Least 18 Months: Study' En wat heeft Nederland gedaan?Juist, die periode van natuurlijke immuniteit teruggebracht naar een half jaar!! Gelukkig zijn we voorlopig af van die belachelijke beslissing!!

'Intrekken uitzendlicentie door Rusland voor Deutsche Welle 'is een klap in het gezicht van het Duitse volk'' RT Deutsch dat werd platgelegd in Duitsland wordt o.a. verweten complottheorieën over COVID te brengen, dit door het uitzenden van een gesprek met een paar COVID-vaccinatieweigeraars....... (te zot voor woorden!!) Oh, en Deutsche Welle is een Duitse staatsomroep die westerse propaganda uitzond in Rusland, iets waarover men niet lult in het westen en als men er al over spreekt wordt er onomwonden gezegd dat dit soort westerse platforms onafhankelijk zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Neil Young en Joni Mitchell maken grote vergissing: censuur niet de weg, terwijl tegengestelde COVID mening meer en meer lijkt te kloppen'

'EU medicijnregelgever EMA en de WHO roepen op te stoppen met COVID boosters vanwege aantasting immuunsysteem en falen bij bestrijding Coronavirus' (!!!!) zie wat dit betreft ook:

'COVID-19 vaccin zou het immuunsysteem aantasten.......' (!!!!) Benieuwd ook of de vandaag (het is terwijl ik dit schrijf 11 januari 2022 /////) overleden David Sassoli, voorzitter van het EU parlement, 3 dubbel gevaccineerd was, daar ook hij een afwijking had aan het immuunsysteem......

'COVID-19: IC verpleegkundige OLVG slaakt noodkreet

'1.000 driedubbel gevaccineerde Nederlanders lopen het virus op tijdens wintersportvakantie in Oostenrijk'

'CDC (VS) haalt uitspraak van rechter hooggerechtshof onderuit: niet 100.000 ernstig zieke kinderen met COVID in hospitaal maar 3.500....' (!!!!)

'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland gebruikt schapen en geiten om mensen over te halen zich te laten vaccineren ha! ha! ha! ha!'

'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!) Iets wat nu volkomen los is gelaten, een enorme schending van mensen- en burgerrechten

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

--------------------------------------------

En terzijde: 'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten'

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' En zie de links in dat bericht voor meer artikelen over censuur, manipulatie, nepnieuws en aantasting van burger- en grondrechten.

'COVID-19: Bundesverfassungsgericht verklaart vaccinatieplicht voor verplegenden en verzorgenden legaal; nu nog voor het apenpokkenvirus......'

'COVID: Kuipers (D66 minister VWS) stelt dat met de ruzie over IC bedden er geen bedden zijn verdwenen, nee maar er zijn amper bedden bijgekomen....'

'Joe Biden wil financiële hulp t.b.v. VS burgers, die werden getroffen door COVID maatregelen, gebruiken voor proxyoorlog tegen Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

'Grote bedrijven als Kellogg's, farmaceuten, wapenfabrikanten en oliemaatschappijen hebben een groot belang bij censuur op de sociale media' (en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------

Hier nog wat berichten over de 'betrouwbaarheid' van farmaceut Pfizer: 'Pfizer vaccin tast DNA van de lever aan' (en deskundigen: zie de opmerking onder dat bericht!!)

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl. 2021.....)

'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......**  

'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' De brutaliteit...... De CEO van Pfizer die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren..... Onlangs (tijdens het schrijven bij deze link is het 16 maart 2022/////) heeft Pfizer afgezien van een contract met India, daar het land extra garanties wilde over de veiligheid en daar zag Pfizer geen brood in...... India een land met een bevolking van 1,3 miljard mensen, ofwel daar was genoeg winst te behalen voor Pfizer; moet je nagaan..... Er is nog een groot land dat extra veiligheid eiste, waarop Pfizer ook de stekker uit die onderhandelingen trok..... Als je hier naar zoekt op het net, maakt niet uit op wat voor manier, vind je hier niets over terug, tekenend........

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten