Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 juli 2022

Democraten en Republikeinen: geen verschil als het gaat om het bewaren en bewaken van de VS wereldhegemonie

Men mag zich in de VS druk maken over de beslissing van het hooggerechtshof (supreme court) betreffende abortus, of over  het dwarsbomen van het kiesrecht voor minderheden, dan wel het recht op het dragen van wapens, waarbij het lijkt alsof de VS maatschappij is gespleten in 2 groepen, 'toevallig' weer opgesplitst naar politieke voorkeur dus Democratisch dan wel Republikeins. Echter over de echt belangrijke zaak die miljoenen mensen over de wereld het leven hebben gekost en die wereldwijd vele miljoenen op de vlucht hebben doen slaan, het bewaren en bewaken van de VS wereldhegemonie zijn diezelfde politieke partijen het roerend met elkaar eens.....

Daarbij vervullen de reguliere (massa-) media een sleutelfunctie, zij staan pal achter welke regering dan ook die (illegaal) oorlog voert in het buitenland, dan wel die opstanden organiseert en regisseert gericht op het vervangen van een VS onwelgevallig regime en die illegaal sancties oplegt aan landen die niet braaf doen wat de VS van hen verlangt, ook als daardoor honderdduizenden slachtoffers vallen..... Alsof dat de taak is van de zogenaamde vrije pers, waar deze pers in het geheel niet vrij is maar afhankelijk is van de media eigenaren >> plutocraten en steenrijke investeerders, die maar één belang hebben >> hun eigen positie en hoe ze deze positie ten koste van alles kunnen bewaren, zelfs als dat grote aantallen mensen het leven kost..... (waarbij de aandelenportefeuilles van deze figuren in wapenindustrie, de farmaceutische maffia, de financiele sector en andere belangrijke bedrijven niet mogen lijden onder berichtgeving in hun media)

Niet voor niets ook dat die reguliere media keer op keer schreeuwen over fake news (nepnieuws), desinformatie en manipulatie op de sociale media, waarbij ze eisen dat er censuur wordt uitgeoefend op de sociale media als het gaat om alternatieve nieuwsmedia..... Daarbij groeit het aantal mensen die de reguliere media de rug hebben toegekeerd, daar ze juist in die media fake news, desinformatie en manipulatie zien, waarbij intussen ook nog eens de meer dan belachelijke gigantische anti-Russische en anti-Chinese propaganda opgeteld moet worden, propaganda op een niveau dat we sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben gezien, sterker nog >> propaganda die wat betreft de hoeveelheid de propaganda in die oorlog overtreft.... (onbegrijpelijk dat maar zo weinig mensen dat zien....) De reguliere media zijn des te ongeloofwaardiger daar zij moeten weten dat de VS zelfs mensenrechten misbruikt om andere regimes te besmeuren als mensenrechtenschenders.....*

Censuur die in eerste instantie vooral te zien was bij berichtgeving over het Coronavirus en de meer dan belachelijke maatregelen die daartegen werden genomen (onzinnige maatregelen daar ze weinig of zelfs geen effect hebben gehad).... Caitlin Johnstone stelt in het hieronder opgenomen artikel dat ze die censuur nog wel begrijpt daar je zou kunnen stellen dat deze in het belang was van de volksgezondheid, echter daar ben ik het niet mee eens, immers de maatregelen hadden een geheime agenda >> het belang van de grote farmaceuten en leveranciers van hulpmiddelen als mondmaskers en beademingsapparatuur...... Dit wordt pas sinds enkele maanden steeds duidelijker door berichten die aantonen dat de maatregelen geen zin hadden en dat veel maatregelen zelfs contraproductief waren >> neem het dragen van mondmaskers, deze moet je na maximaal 1,5 uur vervangen en bij een hoge luchtvochtigheid zelfs na 3 kwartier, als je dat niet doet loop je zelfs de kans eerder een virus op te lopen daar die zich verzamelen op het masker..... Maar ook de berichten die aangeven dat een aantal COVID-vaccins verantwoordelijk zijn voor een enorm aantal bijwerkingen, die zelfs kunnen leiden tot sterfte van gevaccineerden en dat hebben gedaan...... (in de VS was het altijd zo dat bij 50 sterfgevallen een vaccin van de markt werd gehaald, dat is met het COVID-vaccin niet het geval zelfs niet na meer dan 19.000 doden....**)

Dan te bedenken dat veel Coronamaatregelen werden genomen vanwege een tekort aan ziekenhuis- en IC bedden, plus een tekort aan verpleegkundigen.... Dat was en is niet alleen in ons land het geval maar in praktisch alle westerse landen (arme landen hebben daar al vele jaren een gebrek aan, maar dat heeft zoals je begrijpt een heel andere oorzaak)..... De grote schuldige in het westen is het inhumane neoliberale beleid om te bezuinigen op de meest belangrijke zaak in de huidige maatschappij >> de gezondheidszorg en dat voor westerse landen met een rap groeiend aantal 65 plussers, die juist meer zorg nodig hebben in de jaren die overblijven voor hun dood.... Maar wat hebben bijvoorbeeld de kabinetten Rutte gedaan? Zo bezuinigd op de zorg dat er van de 2.200 IC bedden bij aantreden van Rutte 1 er tot de uitbraak van het Coronavirus 1.100 zijn verdwenen inclusief een groot aantal verpleegkundigen, voorts gaven die kabinetten de verzekeraars toestemming om ziekenhuizen te sluiten >> zelfs nadat de AIVD en MIVD in 2016 waarschuwden dat Nederland niet klaar was voor een pandemie en waarom niet? Juist vanwege het tekort aan IC bedden en bijbehorende verpleegkundigen!! Wat mij betreft is dit genoeg voor een strafrechtelijk vervolging van de verantwoordelijken in de kabinetten Rutte 2, 3 en 4, immers daardoor zijn niet alleen onnodig mensen overleden, maar werden ons ook burgerrechten en mensenrechten ontnomen vanwege de Coronacrisis en dat met een beroep van Rutte 3 op dat tekort aan IC bedden en verpleegkundigen!! Het is zelfs zo zot dat de kabinetten Rutte 3 en 4 hebben geweigerd om op verzoek van de oppositie te zorgen voor aanzienlijk meer IC bedden, IC verpleegkundigen en intensivisten...... Als je ook maar een beetje compassie hebt met anderen kan je in feite op basis van deze gegevens nooit meer stemmen op VVD, CDA, PvdA, D66, ChristenUnie en 'de grote gedoogpartner' SGP!!

Caitlin beschrijft in haar artikel o.a. dat je de censuur in de VS ziet groeien en dat tegen de kritiek op het buitenlands beleid van de VS wat betreft de Russische inval in Oekraïne, terwijl deze geen gevaar vormt voor de volksgezondheid, maar puur en alleen omdat men geen kritiek duldt op het agressieve en gevaarlijke buitenlandbeleid van de VS.... Des te zieker daar het bekend is dat de VS overheid en de volgzame reguliere media keihard hebben gelogen en liegen alleen om Rusland in een kwaad daglicht te stellen, dit is zelfs toegegeven door hoge VS beambten.....*** Het is zonder meer een schande dat de grote techbedrijven als Facebook, YouTube en Twitter zelf censuur doorvoeren op hun platforms, zelfs al ze daartoe worden gedwongen, deze bedrijven hebben meer dan voldoende kapitaal om jarenlang te kunnen procederen tegen opgelegde censuur en dat NB in een zogenaamde democratie..... (censuur hoort thuis in een dictatuur en heeft niets te zoeken in een echte democratie en aan dat laatste ontbreekt het dan ook bij een groot deel van de zogenaamd beschaafde westerse landen en al helemaal in de VS, landen die zich afficheren als democratie!!) Dan te bedenken dat de VS als leider van het westen zo'n beleid voert als het gaat om Oekraïne dat men een kernoorlog met Rusland riskeert (met hulp van de andere westerse landen waaronder Nederland).... Een oorlog waarover een aantal hooggeplaatste militairen van het Pentagon stellen dat deze oorlog is te winnen door de VS..... Levensgevaarlijke idioten met een knettergekke stelling!! Tot slot: vergeet niet dat de VS al vanaf de val van de Sovjet-Unie heeft gezegd dat de hegemonie van de VS (het Vierde Rijk, ofwel: the Empire) nooit meer mag worden bedreigd door een land als Rusland of China, dan wel welk ander land dan ook.....

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst in Google translate eerst om in het Engels door in het menu op Engels te klikken, waarna je weer kan klikken op die vertaalapp en je bovenaan in het menu Nederlands ziet staan, klik daarop en de hele tekst staat in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

Political False Dichotomies: Notes From The Edge Of The Narrative Matrix

Caitlin Johnstone

Jul 12 2022

Listen to a reading of this article


You may vote and debate freely on any issue which does not affect the functioning of the empire. When it comes to how money, weapons and resources move around the world, however, you suddenly find that your votes don’t matter and your position has no mainstream representation. They’ll let you argue until you’re blue in the face over whether or not you can have an abortion or whether minorities should have civil rights; they might even let you vote on it. But things like military expansionism and neoliberal globalization and deregulation are off limits.

The empire relies on false political dichotomies like Democrats vs Republicans to keep everyone fighting over issues which don’t affect the functioning of the empire so the machine can trudge onward uninterrupted by the local riff raff. That is the entire job of those parties.

The mainstream media exist to keep everyone spellbound by those false dichotomies on the level of discourse and debate. They manufacture culture wars which split the populace in half over an issue which doesn’t affect the empire, then continually feed into that debate.

The Bernie/AOC/TYT “populist left” and the Trump/Tucker Carlson “populist right” factions are there to lure parts of the population who get a little too curious about the raw mechanisms of empire back into the political false dichotomy so they stop asking unauthorized questions.

The entire political/media class exists for this purpose: not to help people, not to fight for civil rights, not to create a well-informed populace so that democracy can function, but to keep the grubby little mitts of the unwashed masses far away from the true levers of power. That’s their whole entire function.

Social media is where people go to pretend they’re anxious about culture war wedge issues to avoid admitting to themselves that they’re really anxious about economic, societal and environmental collapse and rising risk of nuclear war.

The mass media have been aggressively pushing a single narrative on Ukraine, Silicon Valley is censoring people who disagree with the US government about Ukraine, US officials admitted they’re circulating disinfo about Ukraine, but you need to be worried about Russian propaganda.

People aren’t grasping the significance of the fact that Silicon Valley is now shutting down content creators not because they allegedly harm the public good but because they disagree with the US government about a war. The censorship we’re seeing on Ukraine is a wildly unprecedented escalation.

 

YouTube has PERMANENTLY DEMONETIZED my channel because I am critical of Biden’s foreign policy decisions. Please support my work on:
Locals: https://t.co/SOcy61iJBC
Patreon:
https://t.co/DI1qv0Fb23
GiveSendGo:
https://t.co/AMKaOBiA3X pic.twitter.com/xofQZyStcg
Jackson Hinkle ?￰゚ヌᄌ (@jacksonhinklle) July 10, 2022

I strongly opposed Silicon Valley censorship on issues related to Covid, but that was done on the pretense that those who were censored threatened public safety. Now there is no such pretense, it’s just “We mustn’t allow people to think wrong thoughts about a war.”

Financial censorship like YouTube demonetization and cutting people off from PayPal can be just as effective at silencing them as outright censorship, because it hurts their ability to create content full time. I know I couldn’t do what I do without support from patrons.

They’re no longer pretending to be administering this kind of censorship for the public good; they’re just openly doing it to control public thought about a war in allegiance to their government. This is a new and drastic step, and it makes one wonder what the next one will be.

If you mentally mute the justifications for each new expansion of censorship protocols and picture it as a cluster of unauthorized speech, it looks like a circle whose radius keeps expanding and expanding over time. That’s what this is really about: continually expanding that radius using bogus justifications, from Russian trolls to election security to domestic extremists to Covid to Ukraine.

And now we’re at the point where consent for this expansion has been so widely manufactured that they don’t even need to be sly about it. They can just say “Yeah well that hurts our government’s propaganda war against Russia, so we can’t have that.” This is huge.

Propaganda, censorship and Silicon Valley algorithm manipulation keep getting worse because the US-centralized empire needs to prevent the emergence of a true multipolar world and it will need to manufacture a lot of consent for the drastic actions needed to accomplish this.

Stopping the rise of China requires knocking out its pillars of support like Russia. These are massive and extremely dangerous agendas that will financially hurt and existentially imperil pretty much everyone. Empire managers can’t allow a free flow of information in such times.

Rightists fixate on the World Economic Forum and Klaus Schwab like they’re the source and summit of all the world’s ills because this allows capitalism proponents to hold on to the belief that the system would be working fine if you just got rid of those few bad apples.

“It’s not capitalism it’s corporatism” is not an argument, it’s just vapid word-diddling. Nobody cares if you don’t like the word “capitalism” being applied to our current systems. Nobody cares if you feel your pet word is being mistreated. Address the argument.

If your only line of argumentation consists of quibbling about definitions (incorrectly I might add), then you don’t have a line of argumentation. Address the actual arguments or stop interrupting adult conversations.

A globe-spanning empire is held together by the widespread and entirely faith-based belief that the best possible political, economic and foreign policy systems just happen to be the ones you’ve been told your entire life to support by mass media and schooling.

_________________

My work is entirely reader-supported, so if you enjoyed this piece please consider sharing it around, following me on FacebookTwitterSoundcloud or YouTube, or throwing some money into my tip jar on Ko-fiPatreon or Paypal. If you want to read more you can buy my books. The best way to make sure you see the stuff I publish is to subscribe to the mailing list for at my website or on Substack, which will get you an email notification for everything I publish. Everyone, racist platforms excluded, has my permission to republish, use or translate any part of this work (or anything else I’ve written) in any way they like free of charge. For more info on who I am, where I stand, and what I’m trying to do with this platform, click here. All works co-authored with my American husband Tim Foley.

Bitcoin donations: 1Ac7PCQXoQoLA9Sh8fhAgiU3PHA2EX5Zm2

==============================================

*    Zie: 'Een gelekt memo uit 2017 geeft aan dat de VS werkelijk mensenrechten misbruikt om landen als China te demoniseren' Een memo van Brian Hook aan Rex Tillerson, destijds minister van BuZa in de VS......

**  Zie: 'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het COVID-vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......

*** Zie o.a.: 'Oekraïne: VS beambten geven toe dat ze letterlijk het publiek voorliegen over Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

----------------------------------------- 

Voorts zie: 'Julian Assange: uitlevering goedgekeurd door de misdadige Britse regering' Als censuur over VS oorlogsmisdaden niet op tijd lukt staat de VS nog het gevangennemen van klokkenluiders en journalisten tot beschikking..... (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over Julian Assange!!)

'Grote bedrijven als Kellogg's, farmaceuten, wapenfabrikanten en oliemaatschappijen hebben een groot belang bij censuur op de sociale media'

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)'

'4 mei 2022: dodenherdenking en verkregen vrijheid'

'YouTube online censuur van o.a. video's die aantonen dat de situatie in Oekraïne heel anders is dan voorgesteld in het westen'

'Oekraïne: als je voelt dat je wordt gemanipuleerd is het omdat dit een feit is, plus 'het gebruik van chemische wapens' door Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS'

'Instagram moet stoppen met censuur op berichten over huisuitzettingen in een wijk van Oost-Jeruzalem waar Palestijnen al vele generaties wonen' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de bloedige verdrukking van het Palestijnse volk!!)

'Akerboom (chef AIVD) waarschuwt voor Corona-extremisme op straat en de sociale media, ofwel graag meer bevoegdheden, geld en censuur' (!!!!)

'Washington sluit websites van nieuwsorganisaties in het Midden-Oosten: machtsmisbruik en illegale censuur op grote schaal'

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro'

'CIA operaties van stiekem naar openheid in handelen: het is hier wat betreft de AIVD nog erger'

'Miljonair Oomen koopt ANP 'om nepnieuws (fake news) te kunnen bestrijden....'' Alle reguliere westerse media zijn in handen van plutocraten, die dan ook bepalen wat men wel of niet mag brengen in nieuws of achtergrondverhalen, zo beschermen ze hun belangen en investeringen, bijvoorbeeld aandelenportefeuilles in de wapenindustrie en de farmaceutische maffia.....

''Fake news': alternatieve media en bloggers in het westen zouden onzin brengen, echter niet als dit soort groepen wat roepen in landen die het westen niet welgevallig zijn' (en zie de links in dat bericht naar oudere artikelen over fake news, manipulatie en hersenspoelen!! Vergeet hierbij niet dat bijvoorbeeld een 'fake journalistiek orgaan' als Bellingcat wordt betaald door de 'uiterst betrouwbare regering' van de VS.....

'Censuur naar een hoger plan: Twitter medeoprichter Jack Jersey neemt ontslag'

'Trumpisme en fascisme eindig je niet met censuur en andere autoritaire maatregelen, maar door de condities te veranderen die e.e.a. mogelijk hebben gemaakt'

Joe Biden belazert het volk en de rel op Capitol Hill leidt tot Patriot Act II: totale controle op het volk, ofwel de vorming van een totale politiestaat

'Censuur vanwege Trumps Twittergedrag en de rel op Capitol Hill is precies de weg die vooral niet moet worden ingeslagen'

'De VS is rijp voor fascistisch bestuur, wat zeg ik.......'

'De roep om censuur na de stormloop op het Capitol zal ook links keihard treffen' (met aandacht voor het feit dat Joe Biden in feite de eerste Patriot Act heeft geschreven.....)

'Rellen op Capitol Hill: burgeroorlog in VS dichterbij dan de laatste 155 jaar en de roep om censuur klinkt harder dan ooit'

'Joe Biden heeft het Coronasteunpakket voor de arme bevolking gesaboteerd

'2020 het jaar dat de vrijheidsboom in brand werd gestoken'

'Demonisering in (Duitse) media van mensen die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen zelfs een terreur expert sprak zich uit....'

'Coronavirus en schending mensenrechten'

VS vs. Black Lives Matter en links: de federale staatsgreep tegen afzonderlijke staten' (en zie de links in dat bericht)

'LIMC (leger) nu pas door minister van Defensie Bijleveld op non actief gesteld, na ernstige inbreuk op privacy en schending mensenrechten

'LIMC (landmacht) gaat haar boek wel heel ver te buiten, misdadig en mensenrechtenschendend ver!!'

'Operatie Zebra Sword van start in Nederland, een militaire oefening op het snel verplaatsen van militair materieel naar de grenzen van kernmacht Rusland' (en uiteraard het in de hand houden van 'subversieve krachten' in Nederland)

'RIVM mag locatiegegevens van smartphones inzien i.v.m. het Coronavirus en deze gegevens een jaar lang bewaren' (!!!!)

'Censuur in Nederland rukt op: de weg naar een nieuwe fascistische wereldorde'

'Arrestatie Julian Assange: een aanfluiting voor internationale regels en een enorme aanval op onafhankelijke journalistiek' (op de echte journalistiek wel te verstaan, helaas is die bijna geheel uitgerangeerd in de reguliere westerse media) >> (en zie de links in dat bericht, naar meer artikelen over Assange)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!' (een bericht met daaraan verbonden 'een petitie tegen die 'nood-spoedwet'.

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet

The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' (met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....)

'Aanval op alternatieve media 'succesvol': meer en meer sites worden van het net geweerd.........' (een bericht uit 2018....)

'Twitter weert waarheid: Paul Craig Roberts in de ban, Roberts >> de grote criticus van de illegale oorlogen die de VS voert'

'Facebooks zuivering van de alternatieve (nieuws) media staat nog in de kinderschoenen'

'The US military’s vision for state censorship'

'Israël en VS werken samen in tegenwerken van critici op beleid t.a.v. Palestijnen'

'Facebook censureert de waarheid over Columbus en de verovering van de Amerika's.......'

'Facebook censuur gestuurd door het westers militair-industrieel complex en de NAVO in het bijzonder..........'

'Why the Coordinated Alternative Media Purge Should Terrify Everyone' (Zero Hedge)

'First They Came for Alex Jones — We Told You We Were Next — We Were' (Matt Agorist op The Free Thought Project)

'CNN, de grote brenger van 'fake news!!!''

'Facebook en Twitter verwijderen nu volledige accounts.........'

'Facebook (en Twitter) onderdrukt meningsvorming door het verwijderen van (echt) onafhankelijke media'

'Wie het nieuws controleert, controleert de wereld......'

'Facebook en Twitter verwijderen de eerlijke journalistiek en oprechte opinie >> censuur.....'

Facebook verlaat 'tranding news' voor 'brekend nieuws' van 80 reguliere mediaorganen, ofwel nog meer 'fake news.....''

'Facebook komt met nieuwsshows van betrouwbare media als CNN en Fox News.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Censuur op het internet met vliegende start in de VS, 'het land van het vrije woord....''

'Facebook en NAVO werken samen in censuur op niet welgevallig nieuws......'

'Facebook helpt Saoedi-Arabië: doodstraf door onthoofding van vrouw die het waagde kritiek te uiten.....'

'Aanval op alternatieve media 'succesvol': meer en meer sites worden van het net geweerd.........'

'ThinkProgress eiste censuur van Facebook en werd inderdaad gecensureerd.... ha! ha! ha! ha!'

'VS staatscensuur op Facebook (ook in de EU)'

'Facebook stelt perstituee van New York Times aan als censuur-agent...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Het echte Facebook schandaal: manipulatie van de gebruikers en gratis diensten voor eertijds presidentskandidaat Obama.......'

'Mark Zuckerberg, Facebook doneerde aan de politici die hem in de VS aan de tand voelden >> in het EU parlement maakte hij gebruik van megalomane EU politici.....'

'Facebook wil samen met door Saoedi-Arabië gesubsidieerde denktank censureren.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Media Too Busy Defending John McCain to Report the News That Actually Affects You' Onder andere aandacht voor PRISM.

'Westerse massa misleiding in aanloop naar WOIII......'

'VS gebruikt sociale media om 'fake comment' te verspreiden en de bevolking te hersenspoelen met leugens, ofwel 'fake news....''

'Eis een nee tegen censuur op het internet!

'Facebook e.a. hebben lak aan AVG (GDPR), misbruik persoonsgegevens gaat gewoon door.......'

'Jeremy Corbyn wordt gedemoniseerd als antisemiet.......'

'VS gebruikt sociale media om 'fake comment' te verspreiden en de bevolking te hersenspoelen met leugens, ofwel 'fake news....''

'Facebook: verrijking van oliemaatschappijen en andere grote bedrijven, plus wereldwijde corruptie.......'

'Rusland krijgt alweer de schuld van hacken, nu van oplichters Symantec en Facebook....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'


Facebook Blocks Links to Free Speech Compet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten