Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 juli 2022

Bijenhotel en omgeving uitgestorven en de bloemen platgemaaid......

Kreeg de volgende foto's met tekst toegestuurd. Het gaat hier om een leegstaand bijenhotel, logisch daar al het voorradige voedsel rond dat hotel is platgemaaid.... Tja dat krijg je met een partij als 'GroenLinks' in het Haagse college van B&W*, logisch toch?? Het is overigens overal in Den Haag waar deze hotels staan hetzelfde, zoals ook op de Escamplaan, geen bij of ander insect meer te zien..... Ach waarom zou je moeite doen voor insecten 'er is pas' twee derde van de insecten uitgestorven sinds de 70er jaren, toevallig ook het moment waarop Monsanto's Roundup met het kankerverwekkende glyfosaat werd geïntroduceerd over de wereld.... Je weet wel dezelfde kankertroep die de zogenaamd groene Europese Commissie nog langer wilde toestaan in de EU en waarvoor Bas Eickhout, de GroenLinks EU grofgraaier in 2017 akkoord ging met het toestaan van deze troep tot eind 2022..... 

Heb in m'n tuin grote bakken met Campanula die rond eind mei begin juni paars en lila zien van de bloemen, tot voor een paar jaar was het één en al gezoem van diverse bijen en hommelsoorten, de laatste jaren kwam daar flink de klad in, maar dit jaar is zonder meer een ramp, één enkele hommel en bij was en is af en toe te zien....... Op m'n bloeiende vlinderstruik die eerder ook veelvuldig door deze mooie dieren werd bezocht en uiteraard door veel schitterende vlinders, zie ik af en toe dezelfde bij of hommel die de campanula bezoekt, daarnaast heb ik tot nu toe zegge en schrijve vier vlinders gezien op deze struik en dat in drie weken tijd..... Kortom het is van het grootste belang dat deze wonderlijk mooie dieren alle kans krijgen om bloemen in bermen, tuinen en perkjes te bezoeken, maar wat laten de meeste Nederlandse gemeenten doen? Juist >> platmaaien die 'zooi....' Overigens in het voorjaar heb ik meermaals van bekenden gehoord dat men bloeiende struiken langs wegen, fietspaden en perkjes heeft gesnoeid, waarbij alle bloei werd weggesnoeid, zelf zag ik dat in de Tivolistraat in Den Haag, vlakbij de AH waar ik af en toe kom...... Maar ja wat wil je met GroenLinks en D66 in het college dit gecombineerd met een 'overschot' aan insecten??!!!

Nu zou een meerderheid van het EU parlement voor een totaal verbod zijn van glyfosaat en dat zou de niet democratisch gekozen Europese Commissie moeten volgen, maar het is maar de vraag of dat ook echt gebeurt, immers Bayer, dat Monsanto opkocht heeft een uiterst machtige lobby in Brussel en je hoeft er niet van op te kijken als een aantal politici die eerder tegen waren, straks toch voor zijn, daar hen van alles is beloofd door de smerige gifmenger Bayer, die tijdens de Tweede Wereldoorlog heel smerige medische tests uitvoerde op concentratiekampgevangenen, waarbij men deze mensen zelfs inspoot met allerlei gevaarlijke chemicaliën alleen om te zien wat de reactie was.......

Overigens heeft de Europese Commissie eerder laten weten zich achter het nog 10 jaar lang toestaan te zijn van deze kankerzooi.... Je weet wel de de Commissie van de niet democratisch gekozen neoliberale topgraaiers Ursula von der Leyen, oorlogshitser van de bovenste plank en PvdA oplichter en grootgrondbezitter Frans Timmermans..... De laatste huppelt de EU rond als een mislukte puber, althans door het bezoeken van vele copieuze diners in de diverse hoofdsteden om daar te lobbyen voor zijn uiterst valse 'Green Deal', terwijl deze enorme hufter voor het verbranden is van hele bossen in biomassa- en steenkoolcentrales**, ook al is die verbranding nog een fractie vuiler dan die van steenkool!!! Moet je nagaan....... 


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])


Hier de tekst en foto's die ik ontving van een vriendin (en wat is er in godsnaam tegen om de bermen en veldjes pas in het verre najaar te maaien, zodat de weinige insecten die er nog zijn kunnen leven van de bloemenpracht?? Overigens zou je een aantal planten en struiken al helemaal niet moeten maaien dan wel snoeien, daar insecten als vlinders daar eitjes op hebben afgezet): 

Leegstaand bijenhotel.....


.....kan, na het platmaaien rond dat hotel van de meest, voor hun van
levensbelang,  prachtige en belangrijke bloemen, helaas dan weer geen
onderdak bieden aan jongeren, waaronder veel studenten, die koortsachtig
zoeken naar woonruimte in ons land......


Triest, in en in triest.........

*  Verder vertegenwoordigt door de natuurminnende partijen: VVD, CDA en D66. (waar de laatste partij zich ook maar al te graag als groen etaleert....) 

** Meermaals is bewezen dat de houtpellets die men gebruikt niet zijn gemaakt van resthout zoals men de bevolking keihard voorliegt, maar inderdaad van hele bossen, onder Rutte 2 gaf plork en VVD minister Kamp vlak voor zijn vertrek in 2017 'maar liefst' vier miljard euro door ons opgebracht belastinggeld aan energiebedrijven om hele bossen in o.a. de VS, Scandinavië en de Baltische Staten op te kopen...... Ofwel hier wordt extreem extra vervuild en dat om zogenaamd duurzaam hout te verbranden, waarbij het hout ook nog eens met uiterst smerige zeeschepen wordt vervoerd naar Nederland...... Je kan er donder op zeggen dat deze subsidie nog steeds wordt verstrekt >> op de klimaattop COP 26 durfde Rutte keihard te liegen dat Nederland geen subsidie meer zou uitgeven aan energiebedrijven en oliemaatschappijen, hij noemde een bedrag van 4,5 miljard euro, echter het totaal aan subsidies voor de fossiele industrie was 17,5 miljard en er blijft jaarlijks dus 13 miljard aan subsidie over, betaald van door ons opgebracht belastinggeld en dat voor deze wereldvernietigende industrie.... Zie o.a.: 'COP26: Nederlandse overheid steunt fossiele industrie met € 17,5 miljard per jaar' en het vervolg: 'COP 26: Nederlandse vermindering van 4,5 miljard euro aan subsidie voor olie en gas: 4,5 miljard van de 17,5 miljard.....' (en zie de eerste links hieronder)

-----------------------------------------

Voorts zie: 'Nederland sponsort fossiele industrie met 8,3 miljard euro per jaar' En zet dat eens af tegen dit bericht uit 2013: 'Rutte 2: een tegenvaller van € 8,3 miljard' Zo worden we dag in dag uit belazerd, je zou bijna oproepen tot een grote volksopstand, maar ja dat mag niet op het internet....... Intussen is duidelijk dat de Nederlandse staat de fossiele industrie zelfs steunt met € 17,5 miljard...... (21 oktober 2021)

'De verbranding van hele bossen als 'biomassa' moet worden gestopt'

'Niet duurzame biomassa houtverbranding nog steeds gesubsidieerd door de EU en weer NOS promotie voor die volksverlakkerij' (!!!!) (en zie de links naar meer artikelen over houtverbranding in dat bericht!!) Duurzame biomassa houtverbranding bestaat overigens niet eens, immers houtverbranding is nog een fractie smeriger dan steenkoolverbranding!!

'EU beslist over een landbouwdeal die de 'Green Deal' van de Europese Commissie tot een lachertje maakt' (!!!!) Dan te bedenken dat Timmermans en von der Leyen afgelopen week (het was terwijl ik dit schreef 20 juli 2021) hun milieuplan met veel tamtam brachten, de vuile oplichters!!  

'Meer bewijs dat hele bomen worden verwerkt tot 'biomassa pellets''

'Timmermans (PvdA vicevoorzitter Europese Commissie) valt andermaal door de duurzame mand: hij stimuleert ontbossing en houtverbranding' Timmermans met z'n Green Deal..... ha! ha! ha! Wat een oplichter!!

'Houtverbranding nog gevaarlijker dan eerder gedacht, aldus het RIVM: fijnstof uitstoot veel groter' (!!!!)

'Biomassa hout dubbelop niet duurzaam, terwijl we er wel dubbel belasting voor betalen' (!!!!) Terwijl Timmermans, de PvdA vicevoorzitter van de Europese Commissie, met z'n valse Green Deal pleit voor het verbranden van hout als biomassa......

'Houtstook professioneel en voor huishoudens moet worden verboden' (en zie de links in dat bericht)

Jan Nabuurs, hoogleraar Europese bosbouw, stelt dat de ontbossing in Nederland verhoudingsgewijs zelfs sneller gaat dan die in het Amazonegebied van Brazilië....... Per jaar wordt hier van 1.500 tot 3.500 hectare bos gekapt....... Moet je nagaan, dan hoort de Nederlandse luchtkwaliteit tot de slechtste in de EU (terwijl bomen CO2 opnemen en dus de vuile lucht nog enigszins kunnen klaren.....)......

'Sander van Hoorn (verslaggever van 'onafhankelijke' NOS) op avontuur in Estland: houtpellets worden alleen gemaakt van resthout..... ha! ha! ha! ha!'

'Kap Vijlenerbos

'Meldpunt Bomenkap'

Onze omgeving wordt kaal gekapt, zonder dat we weten of er iets voor terugkomt

'Bos dat vervangen wordt door andere natuur hoeft niet teruggeplant te worden'

'Meldpunt Biomassacentrales (overlast) van start'

------------------------------------------------------

Wat betreft insectensterfte zie o.a.: 'Machtige pesticidenlobby vergiftigt niet alleen 'de derde wereld' maar ook de EU bevolking'

'Monsanto Tribunaal: het wijdverspreide gebruik van pesticiden heeft gezorgd voor een insectenafname van 70% en 30% minder vogels' (!!!!)

'Pesticiden vernietigen wereldwijd de bodem, zodat het telen van groente steeds meer een hachelijke zaak wordt' (!!!!)

'EU lidstaten stemmen voor lang gebruik van bijen- en andere insectendodend landbouwgif, gif dat het hormoonstelsel van de mens schaadt' (!!!!) (en zie de links in dat bericht naar artikelen over PFAS!!)

'Landbouwgif als glyfosaat en atrazine zorgen voor alarmerende teruggang in vruchtbaarheid van de mens, dit nog naast de kankerverwekkende eigenschappen' (!!!!)

'VN voedselagentschap (FAO) moet alle corrupte en giftige banden met CropLife International kappen' De VN is op veel vlakken een uiterst foute en corrupte organisatie!!

'99% van VS burgers 'afgeladen' met PFAS, niet afbreekbare kankerverwekkende chemicaliën en hier is het niet veel beter.....' (!!!!)

'Pandemieën zijn het resultaat van natuurvernietiging, een waarschuwing van de VN, de WHO en het WWF' (!!!!)

'Eugenetica en genetische manipulatie gaan hand in hand......

'Schouten (ChristenUnie minister) weigert te voldoen aan advies van de Gezondheidsraad zo min mogelijk landbouwgif te spuiten ter bescherming van omwonenden' (!!!!)

'Bayer gaat harder optreden tegen patiënten die kanker opliepen door glyfosaat' (!!!!)

'Geweldloze 'actievoerders' tegen gebruik van landbouwgif in Zuid-Tirols dorp worden strafrechtelijk vervolgd door overheid'

'BASF produceert gif voor ontwikkelingslanden, gif dat hier vanwege het grote gevaar voor de volksgezondheid is verboden, maar alsnog op je bord belandt' (!!!!) (juni 2020)

'Landbouwgif-lobby maakt overuren tijdens Coronacrisis' (!!!!) (mei 2020)

'Carola Schouten (minister 'Christen'Unie) wil uiterst giftige bestrijdingsmiddelen nog langer toestaan' (september 2018)

'Ook zonder TTIP zwaar gif op je bord!! Ploumen (PvdA) heeft keihard gelogen over TTIP!! (en dat meer dan eens!)' (!!!!) (april 2018)

'EPA tegenstrijdig over glyfosaat >> EU 'politici' laten als ware lobbyisten van o.a. gifmenger Monsanto het kankerverwekkende Roundup nog eens 5 jaar op ons los....' (!!!!) (december 2017)

'Op aardbei zes keer meer landbouwgif dan op ander fruit.........' (november 2017)

'Bayer/Monsanto: de vergiftiging van de aarde. Hoe kunnen fabrikanten van pesticiden en transgene zaden nog rustig slapen.....???' (januari 2017) (en zie de berichten onder de links in dat artikel!!)

'Kattenverbod EU te zot voor woorden en het 'groene gehalte' van GroenLinks' Katten zouden te veel vogels vermoorden, terwijl de bestrijdingsmiddelen ervoor zorgen dat insecten uitsterven en al vergiftigde insecten die door vogels worden gegeten er voor zorgen dat ook vogels overlijden aan dat gif...... Ook is de grote sterfte van insecten oorzaak voor een gebrek aan vogelvoedsel......

Mijn excuus voor de vormgeving krijg het niet op orde. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten