Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 september 2022

Facebook COVID 'factcheckers' worden betaald door de farmaceutische maffia........

Kwam het volgende Twitterbericht enige tijd geleden tegen van Paycashforfreedom die het bericht van Janebond heeft 'gereetweed':

Facebook is in BIG TROUBLE Men heeft zojuist ontdekt dat de Facebook Covid vaccin Fact-Checkers worden gefinancierd door vaccinbedrijven.

Voor de video klik op deze link!! (de video is jammer genoeg alleen in het Engels, echter hieronder volgt een uitleg over wat er in de video is te zien en te horen)

 7:23 PM · Aug 31, 2022Twitter for Android

=====================

In de video is te horen en te lezen over FactCheck.org dat zegt onafhankelijk te zijn (ha! ha! ha!) en werkt voor Facebook (Meta) en verder wordt betaald door een organisatie die 1,8 miljard dollar aan aandelen heeft van vaccinbedrijf en farmaceutische maffialid Johnson & Johnson (in ons land vertegenwoordigd door dochteronderneming Janssen Vaccines Leiden)...... De bewuste organisatie wordt om het nog gekker te maken geleid door Richard Besser, een voormalig directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, een overheidsorganisatie die beter bekend staat als CDC....... (vergelijkbaar met ons RIVM)

Facebook betaalde FactCheck.org maar liefst $ 66,500.-- voor het onderuithalen van 'virus misleiding' en ontving nog eens $1,829.-- voor de NABJ (National Association of Black Journalists) dat deelneemt in FactCheck.org......* FactCheck.org kreeg ook het niet misselijke bedrag $ 53,501.-- van de Robert Wood Johnson Foundation (RWJF), opgericht door Robert Wood Johnson II, zoon van de Johnson & Johnson oprichter...... Dat laatste bedrag werd toegekend door een onderdeel van RWJF, te weten >> SciCheck's Covid 19/Vaccination Project...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Onder het staatje dat je in de korte video ziet worden verder nog namen genoemd van individuen die $ 1,000.-- of meer hebben gedoneerd aan FactCheck.org......  

Foto bij artikel van Meta (Facebook) met uitleg over het fact checken: 'How Meta’s third-party fact-checking program works' Een foto van een zwarte vrouw.....*

Professor Michael Rectenwald, van 2008 tot 2019 werkzaam aan de New York University (NYU), spreekt schande van deze gang van zaken en stelt volkomen terecht dat men daardoor farmaceutische bedrijven (op zeker dat Johnson & Johnson niet alleen staat met deze zware vorm van de kluit belazeren), de reguliere media en de sociale media (Facebook en anderen) niet zijn te vertrouwen, waardoor mensenlevens in gevaar komen..... Kortom niet alleen de vaccins van Johnson & Johnson behoren tot de vaccins die tot nu toe door de mand zijn gevallen zoals die van Pfizer, maar ook de fact checkers zijn onbetrouwbaar >> te zot voor woorden!!

* Extra kwalijk daar de gekleurde bevolking in de VS in het verleden meermaals is misleid met zogenaamde uitgetest medicatie, waar na veel slachtoffers meermaals bleek dat men deze bevolking gebruikte om medicijnen en vaccins uit te testen, vandaar dat veel zwarten in de VS de Coronavaccins niet vertrouwden, al zullen er genoeg mensen tussen hebben gezeten die de vaccins niet vertrouwden door simpelweg hun gezonde verstand te gebruiken en zich niet te laten misbruiken als proefdier door de machtige farmaceutische maffia..... Bourla, de CEO van Pfizer, gaf openlijk toe blij te zijn dat de bevolking van Israël dient als proefkonijn, daar Israël met voorrang grote hoeveelheden vaccins kreeg en daarvoor Pfizer toestemming gaf om de gevaccineerden in de gaten te houden....... (voor het bericht daarover zie het aparte blok met links naar artikelen over Pfizer, hieronder opgenomen in dit bericht) De gevaccineerden dienen als proefdier daar men pas over 8 jaar kan vaststellen dat het vaccin veilig is (de normale testperiode voor een vaccin loopt op tot 10 jaar), terwijl bijvoorbeeld van december 2021 tot april 2022 in de VS al 19.000 mensen zijn overleden kort na het krijgen van het Coronavaccin....... Normaal is het in de VS zo dat wanneer na vrijgave van een vaccin 50 mensen of meer overlijden na vaccinatie, het middel onmiddellijk van de markt wordt gehaald...... Nogmaals >> zie de macht van de farmaceutische maffia!! 

Dan te bedenken dat men de Coronamaatregelen, inclusief verplichte vaccinaties, wil opnemen in een speciale wet >> alleen dat idee uiten is al te schandalig voor woorden!!! 


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Zie wat betreft censuur enz.: 'Wie het nieuws controleert, controleert de wereld......'

'Facebook en Twitter verwijderen de eerlijke journalistiek en oprechte opinie >> censuur.....'

Facebook verlaat 'tranding news' voor 'brekend nieuws' van 80 reguliere mediaorganen, ofwel nog meer 'fake news.....''

'Facebook komt met nieuwsshows van betrouwbare media als CNN en Fox News.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Censuur op het internet met vliegende start in de VS, 'het land van het vrije woord....''

'Facebook en NAVO werken samen in censuur op niet welgevallig nieuws......'

'Facebook helpt Saoedi-Arabië: doodstraf door onthoofding van vrouw die het waagde kritiek te uiten.....'

'Aanval op alternatieve media 'succesvol': meer en meer sites worden van het net geweerd.........'

'VS staatscensuur op Facebook (ook in de EU)'

'Facebook stelt perstituee van New York Times aan als censuur-agent...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Het echte Facebook schandaal: manipulatie van de gebruikers en gratis diensten voor eertijds presidentskandidaat Obama.......'

'Mark Zuckerberg, Facebook doneerde aan de politici die hem in de VS aan de tand voelden >> in het EU parlement maakte hij gebruik van megalomane EU politici.....'

'Facebook wil samen met door Saoedi-Arabië gesubsidieerde denktank censureren.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Media Too Busy Defending John McCain to Report the News That Actually Affects You' Onder andere aandacht voor PRISM.

'Westerse massa misleiding in aanloop naar WOIII......'

'VS gebruikt sociale media om 'fake comment' te verspreiden en de bevolking te hersenspoelen met leugens, ofwel 'fake news....''

'Eis een nee tegen censuur op het internet!

-----------------------------------------------

 
 
 
 
 
'Coronavirus: miljardairs in de VS zagen sinds half maart hun gezamenlijk inkomen met 30% stijgen

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' (!!!!)

'Coronavirus: veel hysterie, waarom dan wel vakanties toestaan naar 'risicogebieden' en dan ook nog 's nachts

'Fauci en de CDC hebben toegegeven dat de hele Coronacrisis zwaar wordt overdreven, zet dat eens af tegen de toespraak van premier Rutte en minister de Jonge'(!!!!) Dezelfde Fauci die eerder in Nieuwsuur stelde niet te begrijpen dat er geen uitgebreide mondmaskerplicht bestaat in Nederland, terwijl de VS in verhouding veel meer besmettingen en Coronadoden heeft dan Nederland, bovendien kan men nu bewijzen dat mondmaskers dragen niet helpt besmettingen te voorkomen (door Azijnpisser berichten geplaatst op 16 en 17 oktober 2020, waarin wordt aangegeven dat ondanks de mondmaskerplicht het aantal besmettingen opliep in zowel Duitsland als België)...... Zie wat dat betreft ook:

'Coronavirus: Duitsland ziet grote toename besmettingen ondanks 'trouwe' mondmaskerdragers'

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' (!!!!) en zie wat dat bericht betreft ook:

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' (!!!!) Zie wat dat betreft ook

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen' (!!!!) en zie:

'COVID-19: Duitsland en de verplichte vaccinatie van verplegend personeel'

--------------------------------------------------------

Hier links naar recente Coronaberichten: 'Wenen: niet COVID maar cannabis heeft geleid tot depressies onder jongeren.......' Depressies die het gevolg zijn van de hysterische anti-Coronamaatregelen!! Daarnaast is het wel zeker dat er zelfs een flink aantal doden zijn te betreuren, doordat ze niet op tijd konden worden geholpen vanwege het op de lange baan schuiven van veel andere behandelingen door het grote aantal COVID-patiënten en tekorten aan IC bedden, daarbij horende verpleegkundigen en intensivisten dit nog naast een tekort aan gewone ziekenhuisbedden..... Alles veroorzaakt door de enorme bezuinigingen op de gezondheidszorg, zo hebben de kabinetten Rutte ervoor gezorgd dat de helft van het aantal IC bedden is verdwenen (van 2.200 bij de start van het kabinet Rutte 1 naar 1.100 bij de uitbraak van het virus, volgens anderen zou dat aantal bedden bij uitbraak zelfs minder zijn geweest dan 1.000). Ook hebben deze kabinetten de zorgverzekeraars toestemming gegeven om ziekenhuizen te sluiten, zodat ambulance aanrijtijden van het platteland naar de dichtstbijzijnde ziekenhuizen onverantwoord lang zijn en er een groot aantal ziekenhuisbedden plus IC afdelingen zijn verdwenen.... Uiteraard is dit alles gepaard gegaan met een uitloop aan verpleegkundigen..... En waarom heeft men de meer dan belachelijke anti-Corona maatregelen genomen?? Juist, omdat er een groot tekort was aan IC bedden en verpleegkundigen!! Het is overigens in praktisch alle neoliberaal geregeerde westerse landen hetzelfde verhaal, waar Canada, Australië en de VS wel de kroon spannen...... Het kabinet is onderdeel van de volksvertegenwoordiging die als eerste het belang van het volk moet dienen, maar daarvan is allang geen sprake meer, men geeft nog liever geld uit aan illegaal oorlog voeren zogenaamd om democratie en vrede te brengen, maar waarbij ongelofelijke aantallen mensen zijn vermoord, deze eeuw al meer dan 5 miljoen..... Ofwel men laat mensen liever vermoorden dan dat men mensen redt met een goede gezondheidszorg.... Dan te bedenken dat de AIVD en de MIVD al in 2016 het kabinet Rutte 2 en daarmee Rutte 3 en 4 hebben gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een pandemie, juist vanwege het tekort aan IC bedden en verpleegkundigen en toch is men doorgegaan met bezuinigen en weigerden zowel Rutte 3 als 4 het aantal ziekenhuis en IC bedden uit te breiden, nee Rutte 4 gaat vele miljarden meer in oorlogsvoering steken ofwel in het doden van mensen in plaats van het redden van mensenlevens..... (je kan er dan ook op wachten dat we straks weer te maken zullen hebben met lockdowns en andere flauwekul......) SCHANDE!!!

'De alarmerende verborgen geschiedenis van polio (poliomyelitis) en het verband met virussen als COVID-19'

'COVID in Canada: seksueel geweld met 18% toegenomen door maatregelen tegen het virus......' In de VS is het aantal moorden van partners op hun vrouw door de Coronamaatregelen opgelopen tot 50 per dag >> aldus CBC Radio One Charlottetown op 26 augustus jl........ Niet vreemd dan ook dat een aantal deskundigen durft te stellen dat het aantal doden door Coronamaatregelen en vaccinaties een stuk groter is dan de doden die door het virus zijn gevallen......

'COVID: man sterft na booster, autopsie vindt spike-eiwit in hart en hersenen. Kuipers (D66 minister) bang voor aansprakelijkheid bijwerkingen COVID-vaccin'

'Coronavirus vergeleken met de Hongkonggriep pandemie van 1968/1969'

'COVID-19: volledig gevaccineerd personeel Methodist hospital (VS) deels ziek thuis'

'COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie'  

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld' (!!!!) 

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' Censuur die met de COVID hysterie pas goed op gang kwam, al was ook het meer dan belachelijke Russiagate verhaal al goed voor censuur op de sociale media, je weet wel: als zou Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 hebben gemanipuleerd, een verhaal dat uit en te na is doorgeprikt als onzinnig maar nog steeds wordt herhaald door de reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die zich hiermee NB schuldig maken aan het verspreiden van fake news (nepnieuws) en manipulatie, terwijl diezelfde media en politici lopen te schreeuwen over fake news en manipulatie op de sociale media en daarvoor censuur eisen...... Te gestoord en vals voor woorden!!

'44 Studies on Vaccine Efficacy That Raise Doubts on Vaccine Mandates' (!!!!)
 
'Aantal COVID-doden in VS en GB zwaar gemanipuleerd' (!!!!)
 
'COVID-maatregelen: een open brief aan Ernst Kuipers' (!!!!)

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

'Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”' (!!!!) (door de Coronamaatregelen) Overigens onbegrijpelijk dat deze aartsbisschop zich in de bijgevoegde video alleen tot katholieken richt......

'COVID-19: onderzoeken bevestigen dat natuurlijke verkregen immuniteit meer dan voldoende is' (!!!!) Op 15 februari 2022, werd bekendgemaakt dat natuurlijke immuniteit veel langer standhoudt dan die middels een vaccin verkregen en dat niet misselijk: volgens onderzoekers in Italië zelfs 18 maanden!! >> 'Natural Immunity Lasts for at Least 18 Months: Study' En wat heeft Nederland gedaan?Juist, die periode van natuurlijke immuniteit teruggebracht naar een half jaar!! Gelukkig zijn we voorlopig af van die belachelijke beslissing!!

'Intrekken uitzendlicentie door Rusland voor Deutsche Welle 'is een klap in het gezicht van het Duitse volk'' RT Deutsch dat werd platgelegd in Duitsland wordt o.a. verweten complottheorieën over COVID te brengen, dit door het uitzenden van een gesprek met een paar COVID-vaccinatieweigeraars....... (te zot voor woorden!!) Oh, en Deutsche Welle is een Duitse staatsomroep die westerse propaganda uitzond in Rusland, iets waarover men niet lult in het westen en als men er al over spreekt wordt er onomwonden gezegd dat dit soort westerse platforms onafhankelijk zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Neil Young en Joni Mitchell maken grote vergissing: censuur niet de weg, terwijl tegengestelde COVID mening meer en meer lijkt te kloppen'

'EU medicijnregelgever EMA en de WHO roepen op te stoppen met COVID boosters vanwege aantasting immuunsysteem en falen bij bestrijding Coronavirus' (!!!!) zie wat dit betreft ook:

'COVID-19 vaccin zou het immuunsysteem aantasten.......' (!!!!) Benieuwd ook of de vandaag (het is terwijl ik dit schrijf 11 januari 2022 /////) overleden David Sassoli, voorzitter van het EU parlement, 3 dubbel gevaccineerd was, daar ook hij een afwijking had aan het immuunsysteem......

'COVID-19: IC verpleegkundige OLVG slaakt noodkreet

'1.000 driedubbel gevaccineerde Nederlanders lopen het virus op tijdens wintersportvakantie in Oostenrijk'

'CDC (VS) haalt uitspraak van rechter hooggerechtshof onderuit: niet 100.000 ernstig zieke kinderen met COVID in hospitaal maar 3.500....' (!!!!)

'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland gebruikt schapen en geiten om mensen over te halen zich te laten vaccineren ha! ha! ha! ha!'

'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!) Iets wat nu volkomen los is gelaten, een enorme schending van mensen- en burgerrechten

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------

Hier nog wat berichten over de 'betrouwbaarheid' van farmaceut Pfizer: 'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!)

'Pfizer vaccin tast DNA van de lever aan' (en deskundigen: zie de opmerking onder dat bericht!!)

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl. 2021.....)

'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......**  

'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' (!!!!!!) De brutaliteit...... De CEO van Pfizer die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren..... Onlangs (tijdens het schrijven bij deze link is het 16 maart 2022/////) heeft Pfizer afgezien van een contract met India, daar het land extra garanties wilde over de veiligheid en daar zag Pfizer geen brood in...... India een land met een bevolking van 1,3 miljard mensen, ofwel daar was genoeg winst te behalen voor Pfizer; moet je nagaan..... Er is nog een groot land dat extra veiligheid eiste, waarop Pfizer ook de stekker uit die onderhandelingen trok..... Als je hier naar zoekt op het net, maakt niet uit op wat voor manier, vind je hier niets over terug, tekenend........

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

-----------------------------------------------------

Nog wat links naar berichten over de PCR test en testen op antilichamen: 'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' en zie:


'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus) en zie:

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media' en zie:

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

--------------------------------------------

Hier een paar links naar opvallende artikelen over bijwerkingen: 'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het COVID-vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......

'COVID: man sterft na booster, autopsie vindt spike-eiwit in hart en hersenen. Kuipers (D66 minister) bang voor aansprakelijkheid bijwerkingen COVID-vaccin

'COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie'

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!) (een ouder bericht van 3 maart 2021)

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld' (!!!!)

'Prof. Capel: met mRNA gevaccineerden gaan moeilijke tijden tegemoet' (!!!!)

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten