Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 september 2022

Dierenmishandeling op een hoger plan: nieuwe rage in Canada: een kreeft levend garen in een magnetron

Hoorde afgelopen woensdag op CBC Radio One Charlottetown (rond 23.42 u. CET) een enorme psychopaat lachend en grinnikend vertellen dat hij bezig is om zijn restaurantformule uit te bouwen tot een restaurantketen waar de specialiteit bestaat uit kreeft die levend wordt gegaard in een magnetron...... Volgens deze opperploert met de naam Mark Lowe maakt het weinig verschil of je een kreeft levend kookt dan wel levend 'gaart' in een magnetron..... Nee, inderdaad hufter Lowe, maar het is beiden enorme dierenmishandeling, waar decennia geleden al een heel lange gevangenisstraf op had moeten staan!!

Het is al een schande dat er slechts één land is waar het verboden is om kreeften levend te koken, te weten Zwitserland, waar men middels onderzoek in 2013 constateerde dat kreeften en garnalen wel degelijk pijn voelen...... Bij het zoeken naar informatie over deze manier van dieren vermoorden kwam ik nog een leugen tegen over het koken van kreeften, volgens een hufter voelen kreeften er niets van als ze levend worden gekookt, vanwege het gebrek aan zenuwen en verstand...... Je weet wel, dezelfde leugen die men weet ik hoe lang heeft volgehouden over vissen, ook die zouden niets voelen van het gevangen worden middels aas aan een haak, een boosaardig sprookje dat door wetenschappers intussen meer dan eens naar de prullenbak is verwezen als grote (en uiterst valse) onzin.....

Lowe is een 'goedlachse' kok (ofwel een lullende lachzak) en mocht bij CBC Radio One een paar minuten lang grinnikend en lachend z'n praatjes verkopen over het 'zappen' van kreeften in een magnetron en daarmee reclame makend voor zijn restaurant dat hij zoals gezegd wil uitbreiden tot een keten met meerdere restaurants...... Ik hoop dat deze psychopathische schoft heel snel failliet zal gaan!!

De hoogste tijd dat het levend koken of zelfs levend in een magnetron vermoorden van kreeften, krabben, garnalen en palingen wordt verboden. (palingen worden levend gerookt......) Dat het levend koken van dieren nog steeds mag in ons land, geeft aan dat de dierenpolitie totaal niets voorstelt en dat de PVV'er en ork Dion Graus al jaren zijn werk niet doet >> ach deze kwast met de losse handjes (ook tegen vrouwen) is dan ook een enorme hypocriete flapdrol die je nooit zal horen over de intensieve martelveehouderij....... (als hij dat wel zou hebben gedaan was het reeds lang afgelopen met zijn lidmaatschap van de PVV en zijn veel te dik betaalde baan in de Tweede Kamer, wat dan ook weer genoeg zegt over deze fascistische partij.......)

Ik kan buiten België, geen lopende petitie in Nederland vinden tegen het levend koken van kreeften en krabben, ook wij mogen de Belgische petitie ondertekenen, ik vraag je dan ook vriendelijk dit te doen en geeft het door aan familie,vrienden en bekenden!!

Voor meer berichten over dierenmishandeling, de intensieve martelveehouderij en vleeseten, klik op één van die labels direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten