Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 augustus 2014

Rutte 2, ziet Nederlandse jongeren liever gemarteld worden in Marokkaanse gevangenissen......

Het meer dan lamlendige kabinet Rutte 2, heeft vandaag besloten te onderzoeken, of het jihadisten hun paspoort kan afpakken.... Dat kan alleen bij een dubbelpaspoort, daar je niemand stateloos mag maken. De hondenkoppen willen dit paspoort zelfs af kunnen pakken, voordat een rechter zich met de zaak bemoeit. Dat is wel nodig ook, daar een rechter gehakt zou maken, van zo'n maatregel en die zeker niet zou toepassen. De meeste jihadisten zijn amper puber af, of zijn dat nog, als je deze jongeren hun paspoort afpakt, zullen ze uiteindelijk terechtkomen in Marokko (95% van deze 'jihadisten' is van Marokkaanse origine). Het is meer dan duidelijk wat ze dan te wachten staat: marteling en jarenlange gevangenschap......Let wel, het kutkabinet Rutte 2 spreekt niet over jihadisten, die aantoonbaar misdaden begingen!
Wat doet Rutte 2 met jongeren die of in het fascistische Israëlische leger hebben gezeten, of met hun werk in Israël, daar soldaten hebben vrijgemaakt voor het dat leger? Een leger dat wat betreft de terreur die het uitoefent IS (= ISIS) ver achter zich laat........

Het kabinet spreekt over haatzaaien en ronselen, als men daar bang voor is, kan men beter per direct algehele censuur invoeren, Wilders en z'n fascistische achterban, plus alle lieden met dergelijke opvattingen opsluiten, daar die niet anders doen dan haatzaaien, op uiterst leugenachtige grond, of vaak zelfs ronduit gebaseerd op leugens. Ronselen gebeurt zelfs door Israëlische beulen, immers als je de beelden uit bijvoorbeeld de Gazastrook ziet, kan je je voorstellen wat er in de hoofden van bijvoorbeeld Marokkaanse jongeren omgaat, zeker gezien de manier, waarop die jongeren in onze maatschappij worden behandeld. Datzelfde kan je al stellen bij dit haatzaaien tegen die jongeren, m.a.w. Wilders zorgt er met zijn leugens voor, dat jongeren zich afkeren van hun en onze maatschappij en bij het minste of geringste kunnen 'radicaliseren...' Ook zo'n belachelijk woord, dat 'radicaliseren', immers jongeren die naar Israël gaan, om daar in het leger dienst te nemen, doen dit omdat ze de belachelijke verhalen geloven, dat Israël al bijna de zee is ingedreven, door de 'vijanden', dus zou je kunnen zeggen, dat zij ook geradicaliseerd zijn......... Israël-jihadisten.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Asscher gaat 'haat imams' aanpakken......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten