Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 augustus 2014

Middendorp pleit voor meer geld, heel smakelijk na het neerstorten van vlucht MH17

Het neerstorten van vlucht MH17 heeft ervoor gezorgd, dat de oorlogshitsers weer het grootste woord voeren. Nog steeds is niet bewezen, dat de Oost-Oekraïense 'separatisten' (en daarmee Rusland voor deze hitsers) verantwoordelijk zijn voor het neerstorten van dit vliegtuig, sterker het lijkt er meer en meer op, dat de door neonazi's gecontroleerde regering van Oekraïne achter dit neerstorten zit. Waarom heeft deze regering geen staakt het vuren in acht genomen, voor het zoeken naar slachtoffers  en het onderzoek naar de oorzaak van het neerstorten van vlucht MH17????
Nee, baasjes als Middendorp maken gretig gebruik van de situatie, nu niemand meer zeurt over de oorzaak van deze vliegramp, en pleiten ongegeneerd voor meer geld.... Met valse verwijzingen naar het 'agressieve' Rusland, wordt er meer geld geëist voor Defensie, terwijl die 'agressie' met name door de NAVO is uitgelokt, dat volkomen tegen de afspraken in, steeds verder richting Moskou opschuift. Met andere woorden, als er één partij is, die agressief en uiterst gevaarlijk bezig is, is dat wel het westen!!

Middendorp 'de commandant der strijdkrachten', had het afgelopen vrijdag op Radio1(na 16.00 u.) over 'toolboxen' en gereedschapskisten, die alleen in taal verschillen. Zijn gereedschapskist, het Nederlandse leger, is niet meer toegerust voor alle missies die het in de lucht moet houden. Dat zijn er 17 volgens Middendorp, waaronder de zinloze missie in Mali en een een missie die zo mogelijk nog zinlozer is, die met de Patriot raketten in Turkije. De raketten daar werden geplaatst, toen men hoopte, dat Iran, Syrië te hulp zou schieten en men middels uitlokking een fikse oorlog op poten hoopte te zetten. De raketten worden niet gebruikt en nadat de VS Assad voor van alles en nog wat hadden uitgemaakt, overlegt men nu met zijn regering over de strijd tegen IS (=ISIS). Gelooft u mij maar, de stationering van die raketten, kost dagelijks een godsvermogen....

Middendorp kwam met het lulverhaal, dat wij wel verplicht zijn veel meer geld uit te trekken voor Defensie, omdat we nu eenmaal moeten voldoen aan internationale afspraken..... Alsof, wij niet meer mogen beslissen, waar het Nederlandse leger wel of niet wordt ingezet..... De hoogste tijd, dat de Nederlandse burgers eisen van het kabinet, dat hen zo heeft voorgelogen over 'noodzakelijke' militaire inzet, zoals de illegale oorlog tegen Irak, dat men niet zo maar overal het leger inzet, zie nogmaals de belachelijke Patriot missie in Turkije en de missie in Mali. Mali, waar PvdA kleuter Timmermans en VVD hufter Hennis-Plaschaert intussen de reden voor deze missie stiekem hebben veranderd, eerst was het om het gezag van de Malinese regering in het noorden van dat land te herstellen, nu wil men eigenlijk liever dat gebied aan de opstandelingen overgeven, dus men ziet een autonoom gebied voor de opstandelingen als één van de oplossingen........ De oorzaak van deze verandering, is dat men inziet, dat de missie naar Mali op verkeerde gronden is genomen, maar weigert in te zien, dat de Nederlandse missie daar zinloos is.......

Kortom geen cent extra naar Defensie en Middendorp is daarbij een grootlobbyist van het militair-industrieel complex, gadver wat een griezel!!!

Zie ook: 'Ploumen over de noodpot voor humanitaire hulp in crisisgebieden....... OEI!!!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten