Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 augustus 2014

Rutte en de pyromanie van extremisten...... AJAJAAI!!!

Rutte sprak afgelopen vrijdag over de 'pyromanie' van extremisten en dat deze ontoelaatbaar is....... Laat ik nu altijd gedacht hebben, dat 'pyromanie' van alles met vuur te maken heeft, maar het onzelfstandig VVD ventje Rutte, beschikt over kennis, die niemand ter wereld voorradig heeft......

Waar maakte de kwast zich nu weer druk om, vraagt u zich, wellicht de haren uit het hoofd rukkend af, welnu: Rutte sprak over de pubers die met zwarte IS (=ISIS) vlaggen rondlopen, al is elke zwarte vlag bij de haatzaaiende fascisten, nu een IS vlag..... Pubers die blij zijn, dat ze aandacht krijgen, zelfs als dat moet door de 'juiste' aanstootgevende dingen te roepen, of te schreeuwen. Dat is dus de pyromanie van extremisten volgens deze doerak.

Niets over de rechts-extremistische uitlokking van het fascistentuig van Wilders, met o.a. voetbalsupporters en de legale paramilitaire organisatie Pro Patria (Leidse studentenvereniging), die dondersgoed weten, dat ze stront krijgen, als ze door de Schilderswijk marcheren....... Let wel, deze uitlatingen deed Rutte volgens het Tros-orakel Boonman, de zwaar over een keeshondendrol getilde zak, die als 'politiek deskundig' wordt gezien....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Jihadisten beschreven als een natuurverschijnsel'

        en: 'Schilderswijk belaagd door fascisten van Pro Patria, PVV en FC Den Haag'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten