Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 augustus 2014

Slavjansk, totaal 'onafhankelijke' berichtgeving uit een oorlogsgebied

Op Radio1, afgelopen maandag, rond 12.10 uur, een verslag van correspondent Michiel Driebergen, die vers terug was uit de net door het Oekraïense leger 'bevrijde' stad Slavjansk in Oost-Oekraïne. Volgens de correspondent zijn er zeker huurlingen aangesloten bij de separatisten*, zijn deze huurlingen uitermate goed getraind, zwaar bewapend, tot de tanden bewapend en vooral 'echte vechtjassen', dat woord viel nog een keer of vier, dat vond Driebergen wel lekker klinken..... Vreemd dat die zwaar bewapende huurlingen, niet door het grootste deel van de aanwezige journalisten worden gezien, die spreken over lichte wapens en slecht of niet getrainde burgers.......... Hoeveel huurlingen dan, vraagt u zich vertwijfeld af, welnu volgens Driebergen, is dat niet duidelijk, maar gaat het om 20 tot 60% van de separatisten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Over de steun voor de separatisten was Driebergen redelijk uitgesproken, zo stelde hij, 'dat er wel burgers zijn', die de separatisten steunen, maar dat een groot deel van de bevolking de regering van Oekraïne in Kiev steunt..... Hij noemde nu maar geen percentage, om niet totaal ongeloofwaardig over te komen.... Tja, het zou bovendien vreemd zijn, dat in een stad, waar de burgers volgens Driebergen, net na dagenlang verscholen te zijn geweest, de straat op gaan en dan in de directe aanwezigheid van vijandige Oekraïense troepen, aan iedere reporter zouden melden, dat ze het aanwezige Oekraïense leger hun stad uit willen hebben, en dat ze voor de verdreven opstandige stadsgenoten zijn........ Jezus christus!

En hoe zag de stad eruit? Nou het centrum was redelijk ongeschonden volgens Driebergen, daarmee aangevend, dat de, tot de tanden zwaar bewapende en uitermate goed getrainde separatistische vechtjassen, amper hadden gevochten, waarschijnlijk vanwege de overmacht, van een kundig leger....... Maar wel waren er 9 scholen in puin geschoten (maakt 't uit, die Oost-Oekraïners hoeven niet naar school), 2 ziekenhuizen in puin (die Oost-Oekraïners hoeven niet naar het ziekenhuis) en buiten het centrum was eenderde van de huizen beschadigd of vernield (en die Oost-Oekraïners hoeven al helemaal niet naar huis)......... Goed hè, van 'onze vrienden' de Oekraïners....?!!!

Zo weet u weer wat de Nederlandse media en regering van u verwachten, dat u moet geloven over de oorlog daar!!!!!

* Separatisten, die eigenlijk geen separatisten zijn, daar ze hun oude president, die door een met 4 miljard dollar opgezette opstand, vanuit de VS, via een staatsgreep gedwongen moest aftreden, terug in het zadel willen hebben en aangezien dat niet zal gebeuren, willen ze los van Oekraïne, dat is een 'iets' ander perspectief........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten