Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 augustus 2014

NPO, de meest belachelijke verandering bij de publieke omroep in jaren!!!!

Een paar dagen geleden schreef ik al over de verandering op radio en tv*, wat betreft de benaming. Deze verandering is doorgevoerd door een megalomaan veel te veel verdienend baasje, die met deze verandering zijn stempel op de, met belastinggeld betaalde, publieke omroep wil drukken. NPO is het dus, dat staat voor Nederlandse Publieke Omroepbestel, zeg maar (smegma) de hoer onder de zendgemachtigden....... Waarom, als dit al zo nodig was*, werd dan niet gekozen voor de letters NOS? De verandering naar NPO zou nodig zijn geweest vanwege het flauwekul argument, dat de zender niet te vinden was op het internet...... Waar ter wereld bestaat een andere zender die Nederland 1, 2 of 3 heet? Als men voor NOS had gekozen, had men bijvoorbeeld Radio1, simpel NOS Radio1 kunnen noemen! Zoals ik mij al eerder afvroeg: wat heeft deze meer dan belachelijke verandering de belastingbetaler gekost, wedden dat dit meer dan 1 miljoen euro is?!!!

Datzelfde baasje, grofgraaier Henk Hagoort, schreef een half jaar geleden een brief, waarin hij pleit, bestuurders bij de publieke omroep wachtgeld te geven, nadat ze zijn ontslagen, het belastinggeld klotst tenslotte niet voor niets over de publieke omroep plinten.... Daarover later meer.

Nogmaals,  de publieke omroep had beter wat kunnen doen aan de uiterst gebrekkig werkende websites, die na de aanpassingen in NPO nog gebrekkiger werken!

* Zie: 'NPO Radio1, Radio1, Radio1, Radio1 en een hele berg zinloos uitgegeven belastinggeld'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten