Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 augustus 2014

Boonman vindt, dat als er 'wat meer wordt verdiend' er verontwaardiging ontstaat, die alleen als jaloezie vertaald kan worden........ OEI!!!!!

Gistermorgen in het onvolprezen wezenloze Media Forum op Radio1, durfde de 'politiek deskundige' (ha! ha! ha! ha!) Boonman te zeggen, dat wanneer er 'iets meer verdiend' wordt, de verontwaardiging groot is, maar dat dit niets meer of minder is, dan jaloezie..... Het gesprek handelde over de brief van Henk Hagoort, het peperdure mediabaasje, die een half jaar geleden een brief schreef, waarin hij stelde, dat bestuursleden van de publieke omroep, na hun ontslag wachtgeld dienden te krijgen, ze verdienden ten slotte al drie keer niets......... De Telegraaf, het lijfblad van Boonman had deze brief achterhaald en was daar flink pissig over. Daar zij Boonman over, dat wanneer het om de publieke omroep gaat, de Telegraaf in de stress schiet..... Alsof Boonman niet weet, dat de Telegraaf via TGM (de Telegraaf Media Groep) twee publieke zenders in het bezit heeft, te weten WNL (Wakker Nederland, u weet wel de lijfspreuk van de Telegraaf, voor de imbecielen die zij bedienen) en PowNed, waarnaast deze Media Groep waarschijnlijk ook nog een aantal plaatselijke sufferds in het pakket zal hebben...... Al geef ik wel toe, dat de Telegraaf zeer selectief verontwaardigd is, als het om topinkomens gaat.

Hasna el Maroudi zat ook in het forum, zei hoopte dat Pauw niet zo'n zwaar programma heeft het komend seizoen..... Waarschijnlijk bedoelde ze, dat ze Pauw&Witteman, het oude wijven van gewest tot gewest programma, te zwaar op de hand vond....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! El Maroudi zei verder, dat een zwaar onderwerp voor het slapen gaan niet goed is...... Dat durft zich godbetert journalist/opiniemaker te  noemen......... Jezus christus!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten